1059693_269

 لازانیا امروزه یکی از پرطرفدارترین غذاها برای کودکان شده است می توانید درون آن از مواد غذایی مفیذ و پرخاصیت استفاده کنید و یک غذای سالم و پررنگ و لعاب در مقابل آن ها قرار دهید این لازانیا با سینه مرغ تهیه می شود و هیچ نوع سوسی و کالباسی در آن وجود ندارد می توانید از سس ها و چاشنی های دلپذیر برای تزئین آن کمک بگیرید.

لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.

مواد لازم:
  •     ۳ عدد سینه مرغ
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  •     ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۸ عدد نودل لازانیا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     روغن گیاهی
  •     ریحان
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.
وب‌سایت روزیاتو

ارسال شده در 26 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ضد آفتاب ها و استفاده های مهم از آن ها
  • میزان تماشای تلویزیون چه تاثیری در لاغر شدن دارد
  • آلرژی مادر شیرده و سرایت آن به نوزاد
  • تاری دید با آلودگی هوا
  • آخرین آمار از شادی مردم ایران
  • تغذیه عروس و داماد روز عروسی
  • بهتر است وسوسه ی این خوراکی ها نشوید
  • خطرات تشعشعات دکل های آنتن دهی تلفن همراه
  • متخصصان ايراني موفق به توليد ” راديو داروها” شدند
  • نگهداری و فروش این ماده مرگ آور
  • آیا پیتزای خوب و مقوی نیز داریم؟
  • رسیدن به برتری با این ویژگی ها
  • درمان سوزش معده در دوران بارداری
  • نسخه ورزشی قوی برای بدن درد
  • نکات مهم در رابطه با مراقبت از نوزاد تازه متولد شده
  • محبوبترین ها

  • آسیب های شایع گوارشی دراطفال
  • فواید شیر دهی برای خود مادر
  • مصون ماندن از بیماری ها با شیر مادر
  • اهمیت اولین وعده غذایی روزانه برای اطفال
  • درگیری با افسردگی از سنین پایین
  • دیر زبان گشودن تا کی مانعی ندارد؟
  • نکاتی در مورد رفتار صحیح با نوزاد
  • اطفال زورگو و ناسازگار
  • خطر مننژیت برای شیرخواران
  • تعطیلات برنامه ریزی شده برای کودکان
  • رابطه مکان نگهداری نوزاد و رشد و نمو وی
  • حساسیت غذایی در رده سنی پایین
  • سوالات رایج در زمینه نوزاد نارس
  • همه موارد تاثیرگذار در چاقی اطفال
  • انجام تکالیف مدرسه توسط کودک
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است