سرطان راه های پیشگیری از ابتلا به سرطان درمان سرطان جلوگیری از ابتلا به سرطان تشخیص سرطان پیشگیری از ابتلا به سرطان

سرطان! یکی از ترسناک ترین بیماری هاست که هر فرد ممکن است به آن مبتلا شود. همواره اسم سرطان با شیمی درمانی همراه است زیرا آخرین راه و همچنین دردناک ترین راه همین شیمی درمانی است. بنابر این لازم است تا در صدد پیشگیری از ابتلا به این بیماری برآیم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

اخبار زیادی از فواید سلامتی ترکیبات آلیوم در سیر و سایر سبزیجات خانواده پیاز منتشر می‌شود. سیر در حال حاضر از نظر توانایی کاهش خطر سرطان تحت بررسی است.

تاکنون شواهد قطعی درحمایت از نقش این غذاها در پیشگیری از سرطان در دست نیست.

آیا پرتوتابی به غذاها موجب سرطان می‌شود؟
خیر. پرتوتابی به غذاها برای از بین بردن ارگانیسم‌های مضر برای افزایش زمان نگهداری آنها انجام می‌شود. این پرتوها پس از پرتوتابی در غذا باقی نمی‌ماند و مصرف این غذاها به نظر نمی‌رسد با خطر سرطان مرتبط باشد.

آیا مصرف لیکوپن می‌تواند خطر بروز سرطان را کم کند؟
لیکوپن رنگدانه قرمز – نارنجی است که عمدتا در گوجه فرنگی و غذاهای حاوی آن و با مقدار کمتر در گریپ‌فروت و هندوانه وجود دارد. مطالعات زیادی نشان داده که مصرف گوجه فرنگی و غذاهای حاوی آن خطر سرطان راکاهش می‌دهد، ولی اینکه لیکوپن مسوول این اتفاق باشد، مشخص نیست. حتی اگر لیکوپن مرتبط با کاهش خطر سرطان باشد، این بدین‌معنی نیست که مصرف مکمل‌های حاوی لیکوپن موثر و بی‌خطر است.

آیا لازم است از مصرف گوشت‌های فرآوری شده خودداری کنیم؟
بعضی مطالعات رابطه مصرف زیاد گوشت فرآوری شده و سرطان‌های کولورکتال و معده را نشان داده‌اند. این رابطه ممکن است با نیتریت مرتبط باشد که برای حفظ رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌ها به سوسیس، کالباس و همبرگر اضافه می‌شود. مصرف گوشت‌های فرآوری شده و گوشت‌هایی که به روش‌هایی مانند نمک سود کردن و دودی کردن نگهداری می‌شود موجب تماس با مواد مضر و سرطان‌زا شده و لازم است تا حد امکان از مصرف آنها خودداری شود.

منبع: شفا آنلاین

ارسال شده در 25 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • چای مناسب برای خود را با توجه به گروه خونیتان انتخاب کنید
  • اضافه وزن دختر با ابتلای مادر به دیابت بارداری
  • کورتیکواستروئیدها و داروهای داخل چشمی
  • بکاربردن داروهای ضد افسردگی درحاملگی وابتلا به چاقی و دیابت در کودکان متولد شده
  • مغز و تیکهای عصبی
  • روش جدید برای کباب کردن گوشت گوساله
  • عنکبوت های خطرناک برای انسانها
  • ارتباط کولیت روده با استرس
  • محبوبترین ها

  • فلج معده یا گاستروپارزی چیست؟
  • عوارض جانبی ملین های صنعتی و گیاهی
  • آسیب های قمه زنی بر سلامتی عزاداران
  • هفت علت دیابت نوع دوم
  • مهمترین عارضه های خطرناک فصل پاییز
  • بیمار شدن کلیه با مشکلات روحی
  • فشار خون بالا و پرخوری
  • شیوه ای برای کنترل آسم بدون دارو
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است