مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه

فلفل هالوپینو طرز تهیه دیپ خوشمزه سس خوشمزه برای غذا

سس همیشه یک طعم دهنده ی بسیار عالی به حساب می آمده است.امروزه کنار بسیاری از غذاها از سس های مخصوص استفاده می شود.به این سس ها دیپ گفته می شود.در این مطلب می خواهیم یکی از سس های لذیذ به نام  فلفل هالوپینو  را معرفی نماییم که طعم بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم:

  •     ۴ تا ۶ عدد فلفل هالوپینو تازه
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ۱ پیمانه خامه ترش
  •     ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     ۳/۴ پیمانه + ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پودر سوخاری
  •     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه:1. فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.

2. سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
3. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
4. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
5. پنیر چدار، ۳/۴ پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
6. آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.
7. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، ۱/۴پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
8. مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.
9. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.
10. این دیپ را با نان یا کراکر می توانید سرو کنید.

 

5 1000
ارسال شده در 26 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x