دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید

فلفل هالوپینو طرز تهیه دیپ خوشمزه سس خوشمزه برای غذا

سس همیشه یک طعم دهنده ی بسیار عالی به حساب می آمده است.امروزه کنار بسیاری از غذاها از سس های مخصوص استفاده می شود.به این سس ها دیپ گفته می شود.در این مطلب می خواهیم یکی از سس های لذیذ به نام  فلفل هالوپینو  را معرفی نماییم که طعم بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم:

  •     ۴ تا ۶ عدد فلفل هالوپینو تازه
  •     ۲۳۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ۱ پیمانه خامه ترش
  •     ۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     ۳/۴ پیمانه + ۱/۴ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نصف پیمانه پودر سوخاری
  •     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
طرز تهیه:1. فلفل های هالوپینو را از وسط دو نیم کنید. آنها را برعکس درون سینی چیده و حرارت دهید تا پوست آنها سیاه شده و از گوشت جدا شود.

2. سینی را از روی حرارت بردارید و پوست فلفل ها را جدا کرده و سپس به اندازه های کوچک برش بزنید.
3. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
4. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای و خامه ترش را با یکدیگر مخلوط کنید.
5. پنیر چدار، ۳/۴ پیمانه پنیر پارمسان و هالوپینوهای خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.
6. آنها را درون یک ظرف مربعی بریزید و سطحشان را صاف کنید.
7. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، کره آب شده، ۱/۴پیمانه پنیر پارمسان و جعفری خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
8. مخلوط پودر سوخاری را روی مخلوط هالوپینو بریزید.
9. آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا سطح مواد برشته و طلایی شوند.
10. این دیپ را با نان یا کراکر می توانید سرو کنید.

 

5 1000
ارسال شده در 27 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x