kotlethendi
امروزه استفاده از غذاهای هندی در بین مردم تمام کشور ها رواج پیدا کرده است.یکی از غذاهایی که در هند از آن باه عنوان یک میان وعده استفاده می شود کباب هارا بهارا یا همون کتلت سبزیجات است.در این کتلت از سبزی اسفناج استفاده می شود.اسفناج یکی از سبزیجات مقوی است که خواص زیادی دارد.برای آشنایی با طرز تهیه این غذا با ما همراه باشید.

اگر می خواهید اسفناج رو به وعده های غذایی تون اضافه کنید از این کتلت ها درست کنید. پس بیاید با این دستور گام به گام تصویری با هم کتلت سبزیجات درست کنیم.

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه اسفناج
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
  • ¾ پیمانه نخود سبز تازه یا یخ زده
  • ۱ عدد فلفل سبز تند خرد شده
  • ½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده یا رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • اندکی زردچوبه
  • اندکی پودر هل
  • ¼ قاشق چای خوری ادویه مخلوط
  • ¾ قاشق چای خوری پودر انبه
  • ۲ و ½ قاشق غذاخوری آرد نخودچی (یا پودر سوخاری، یا آرد ذرت یا آرد جو)
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
  • نمک به مقدار کافی

1. ابتدا سیب زمینی رو توی آب نمک زده بجوشونید تا بپزه. اگه نخودها تازه هستن اون ها رو کمی بجوشونید تا نرم بشن. اگه نخود یخ زده استفاده می کنید بزارید یخشون باز بشه.

2. اسفناج ها رو توی آب داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بجوشونید. بعد آبکش کنید و سریع به آب سرد منتقل کنید. دوباره آبکش کنید. با این کار رنگ اسفناج ها عوض نمیشه.

3. اسفناج ها رو خورد کنید.

4. ۱ قاشق چای خوری روغن توی تاوه بریزید و اسفناج ها، نخود و نمک رو توی تاوه بریزید.

5. مواد رو حسابی توی روغن هم بزنید تا آب مواد کاملا کشیده و کاملا خشک بشه. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشه. البته بستگی به مقدار آب باقی مونده توی مواد داره. سپس گشنیز و زردچوبه رو اضافه کنید (اضافه کردن زردچوبه اختیاری هست) و هم بزنید. بعد بزارید مواد سرد بشه.

6. فلفل سبز تند و زنجبیل رو داخل ظرف مخلوط کن بریزید.

7. سپس کمی با مخلوط کن آسیاب کنید. دوباره اسفناج و نخود رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

8. سیب زمینی های پخته رو رنده کنید و سبزیجات آسیاب شده، پودر هل، ادویه، پودر انبه، آرد نخودچی، آرد سوخاری و نمک رو به سیب زمینی ها اضافه کنید.

9. همه مواد رو خوب هم بزنید و بچشید. اگر احساس کردید نمک یا پودر انبه بیشتری می خواد اضافه کنید. اگر هم احساس کردید مواد کمی شل هست آرد سوخاری اضافه کنید.

10. کف دست ها رو چرب کنید و مواد رو به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم از اون ها رو گرد کنید و با کف هر دو دست پرس کنید تا مثل تصویر صاف بشه.

kotlet

11. ۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن داخل تاوه نچسب بریزید. وقتی روغن داغ شد دو تا از کتلت ها رو توی تاوه بزارید و بزارید سرخ بشه تا کمی زیر کتلت ها قهوه ای رنگ بشه. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول میکشه.

12. دوباره کتلت ها رو برگردونید و بزارید طرف دیگه شون هم سرخ و مایل به قهوه ای رنگ بشه.

 hendikotlet

13.کتلت ها رو به بشقاب انتقال بدید و با سس کچاپ میل کنید.

ارسال شده در 27 آبان 1395 توسط خانم انیسی با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • باید دوستانی داشته باشید! تا سالم بمانید
  • عارضه های زیاد خوردن نان
  • توصیه هایی در مورد بهداشت و نظافت دندان های مصنوعی
  • این ویتامین ها تضمین کننده ی زیبایی چهره ی شما هستند
  • سکته مغزی و زمان طلایی برای کنترل آن
  • روش های تسکین دردهای میگرنی
  • برای سالم ماندن مو چه میوه هایی بخوریم؟
  • چگونه طاسی در مردان را درمان کنیم؟
  • اطلاعات رایگان دارویی و سموم
  • اطلاعاتی مفید در مورد تخته آشپزخانه
  • پیشگیری و درمان چاقی
  • لامپ های کم مصرف چه تاثیرات منفی روی سلامتی می گذارند!
  • مبارزه افراد سالمند با آنفلوآنزا با این روش
  • بدون فر روی گاز پیتزا درست کنید ( پیتزای ترکیه)
  • كشف 1792 نوع گياه دارويي در نپال
  • محبوبترین ها

  • تجويز دوز آنتي‌بيوتيك متناسب با وزن بيمار
  • داروهای لاغری مورد تایید و اثرات و عوارض آن ها
  • داروي جديد ديابت از بزاق مارمولك وارد بازار مي‌شود
  • انواع مکمل ها و آسیب های ناشی از مصرف آن ها
  • اثر بخشی داروی ایرانی و خارجی ساندیمون یکسان است
  • مصرف مکمل ها و داروهای شیمیایی به طور همزمان
  • آسپرین از سرطان روده جلوگیری می کند
  • داروهاي ضد افسردگي به توان توليد مثلي مردان آسيب مي‌رساند
  • درباره نقش پروفن در پیشگیری از سرطان چه میدانید؟
  • داروي پيشگيري از لوسمي آزمايش آن بر روي موشها
  • رابطه معجزه آسای کلسیم و سلامتی
  • چربی سوز بودن داروهای پر کاری مثانه
  • آدرال وعوارض ناشی از مصرف آن
  • بهترین روش برای خوردن قرص مسکن
  • مصرف داروهای استاتین خطر توسعه جنون پیری را کاهش می دهد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است