دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی

رژیم غذایی گیاهی رژیم سبزیجات در پیش گرفتن رژیم سبزیجات پیروی از رژیم سبزیجات

چرا خردسالان از مصرف سبزیجات مختلف متنفر هستند و میل چندانی به خوردن سبزیجات ندارند ؟چگونه میتوانیم علاقه به خوردن خوراکی های طبیعی و سالم را در آن ها افزایش دهیم چه ترفندهای غذایی می توانند موجب افزایش میل و اشتهای خردسالان به خوردن این موادمغذی شود راه حل های جالب و موثری در این زمینه برایتان داریم .

 یکی از بزرگ ترین مشکلات والدین با کودکانشان بی میلی آنها برای خوردن سبزیجات است، کودکانی که گاهی با هیچ ترفندی راضی به مصرف این خوراکی های مفید نمی شوند؛ اما شما فکر می کنید اصلی ترین دلیل این سلیقه مشترک میان اغلب کودکان چیست؟ چه چیز باعث می شود که بسیاری از آنها حتی رغبتی برای امتحان کردن سبزیجات نداشته باشند.

صرفه نظر از ذائقه و طعم بی علاقگی کودکان نسبت به سبزیجات از یک عامل مهم تر ناشی می شود و آن حس بینایی است. بنا بر یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، این رنگ غذاها و خوراکی هاست که بر تصمیم گیری کودکان برای مصرف یا عدم مصرف آنها اثر گذار است. در واقع، اولین گاز به هر غذایی با چشم ها زده می شود نه سیستم چشایی. به همین خاطر، کمتر کودکی پیدا می شود که دست رد به سینه رنگ قرمز گوشت بزند. ممکن است برخی از بچه ها علاقه ای به طعم گوشت نداشته باشند؛ اما در اولین مواجه به دلیل رنگ قرمزی مقاومتی برابر امتحان کردنش دیده نمی شود.

بر این اساس، مهم ترین حس ما به هنگام تصمیم گیری برای غذا خوردن بینایی است. به همین علت، میوه هایی مانند: توت فرنگی، انار و سیب قرمز به علت رنگی که دارند سریع تر شناخته و در نتیجه امتحان می شوند. به دیگر معنا، به علت برخی فرایندها در مغز هنگامی که دو رنگ سبز و قرمز کنار یکدیگر قرار می گیرند کودک دستش به سمت خوراکی قرمز رنگ می رود. هر چند بیشتر خوراکی های قرمز رنگ سرشار از مواد مغذی هستند؛ ولی بی علاقگی کودکان نسبت به سبزیجات آنها را از یک منبع غذایی بسیار مفید محروم می کند. انتخابی که به نظر می رسد راه حل قطعی برای آن وجود ندارد.

منبع دیلی میل

شفقنا زندگی‎

5 1000
ارسال شده در 2 آذر 1395 توسط با موضوع سلامت کودک

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x