apple-cider

امروزه خواص بی نظیر سرکه سیب بر هیچ کس پوشیده نیست.علاوه بر استفاده از این ماده برای درمان چاقی خواص دارویی و درمانی آن را نمی توان نادیده گرفت.با استفاده از سرکه سیب بیماری هایی از قبیل بیماری‌های التهابی روده، درد معده، اسهال، تب و خستگی را می توان درمان کرد.برای آشنایی با خواص بیشتر این ماده ی با ارزش با ما همراه باشید


محققان در تازه‌ترین یافته‌های خود سرکه را به عنوان یک آنتی‌بیوتیک و داروی دیابت معرفی کردند.

معمولا مردم سرکه را به عنوان یک چاشنی در غذاهای مایع و آبکی خود استفاده می‌کنند و نمک و فلفل را به عنوان اصلی‌ترین طعم‌دهنده به غذاهای خود اضافه می‌کنند.

تحقیقات نشان داده، سرکه بسیار وفادارتر است تا دیگر چاشنی‌های غذایی؛ گرچه ممکن است طعم بسیار لذیذی را به خورد غذا بدهند ولی با عوارض زیادی همراه هستند که مصرف زیاد آنها در دراز مدت موجب فشار خون و بیماری‌های قلبی و گاه ایجاد حساسیت می‌شود.

مطالعه در علم قدیم نشان داده، بقراط از سرکه به عنوان یک تب‌بر مؤثر استفاده می‌کرده و نتایج مطلوبی از آن به دست می‌آورده است.

یافته‌های جدید نیز نشان داده، عفونت باکتریایی، کاهش سطح چربی‌های مضر و قند در خون ما و حتی مبارزه با سرطان با خوردن کمی سرکه که در غذاها و نوشیدنی‌ها مخلوط شده به سهولت امکان‌پذیر است.

وجود عاملی به عنوان اسید سیتریک در سرکه به آن خاصیت درمانی می‌دهد.

مطالعات دانشگاه کشاورزی چین نشان داده، اولین سرکه آسیایی از برنج و چند نوع غلات دیگر ساخته شده است.

به گفته دکتر مارک وبر، محقق ارشد میکروبیولوژی و عفونت در دانشگاه بیرمنگام، بلع سرکه می‌تواند درمان مؤثری برای بیماری‌های التهابی روده، درد معده، اسهال، تب و خستگی باشد.

هم‌چنین اسید سیتریک در سرکه سیب طبیعی حتی ممکن است کمک به کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی کند.

تحقیقات روی ۱۰۰۰ داوطلب مبتلا به دیابت نوع ۲ نشان داد، مصرف سرکه می‌تواند این بیماری را ۲۰ تا ۴۰ درصد کاهش دهد.برنا

منبع: خبرپو

ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • نشانه هایی که یک کودک نابغه دارد
  • چگونگی شروع آموزش مفاهیم به اطفال
  • این باورهای رایج در مورد آب های گازدار
  • مشکلات مختلف تیروئیدی و درمان آن ها
  • از بین بردن چربی قهوه ای
  • نحوه ی آگاه سازی کودکان از مرگ
  • فوائد برگ بید و عکس هایی از بید
  • چگونه از شر سلولیت در امان بمانیم
  • بامیه چه خواصی دارد ؟
  • آموزش ابراز عشق به همسری که از عشق دلسرد شده است
  • جنبه های منفی مصرف الکل
  • سیب زمینی سرخ شده با روغن کمتر و سبزیجات بیشتر
  • خشک شدن لب
  • درمان اضطراب و استرس با ماست پروبیوتیک
  • لباس های زمستانه مناسب بارداری
  • محبوبترین ها

  • خونگیری شریانی چگونه انجام می شود
  • فایل PDF رعایت اصول کنترل عفونت در آمبولانس ها
  • سوند ادراری در مردان چگونه قرار داده می شود
  • نشانه های افسردگی در بیماری عروق کرونری قلب بستری در بیمارستان
  • جزئیاتی درباره اسکن هسته ای قلب
  • در جراحی چرا مایع درمانی می کنند
  • سینوزیت را دریابید
  • وظیفه پرستار در جراحی گوش
  • با ورزش ساده از عارضه های بستری طولانی مدت بکاهید
  • راهنمایی های اورژانسی برای اطفال
  • بهترین وضعیت خواباندن نوزاد، با وجود کولیک
  • وظایف پرستار در قبال پیشگیری و درمان زخم فشاری در بخش ICU
  • موارد آسیب رسان به سلامت کودک
  • تکنیک های موثر و مفید برای مطالعه
  • 3 ماهه دوم بارداری را چگونه بگذرانیم؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است