دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی

کاهش فشار خون درمان فشار خون خواص پروتئین ها

افرادی که قند خون بالایی دارند همواره در تلاش هستند که سطح قند خون خود را کنترل نمایند.به همین دلیل لازم است سبد غذایی مناسبی داشته باشند.تحقیقات محققان نشان می دهد وجود پروتئین ها در سبد رژیم غذایی افراد با فشار خون بالا سطح قند خون آن ها را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

یک مطالعه نشان می دهد که گنجاندن پروتئین و پروبیوتیک در رژیم های غذایی به کنترل قند خون کمک می کند.

 محققان در دو مطالعه دریافتند پروتئین ها و پروبیوتیک ها ظاهرا سرعت هضم کربوهیدرات ها را آهسته و از افزایش قند خون که باعث دیابت نوع 2 می شود، پیشگیری می کند.
هوی گوی منگ پژوهشگر دانشگاه تافتز در بوستون که مدیریت یکی از مطالعات را به عهده داشت، گفت: مصرف ماهی تن با یک تکه نان سفید در قیاس با مصرف تنها کربوهیدرات ها قند خون را کندتر افزایش می دهد.
علاوه بر این، محققان دریافتند افرادی که رژیم غذایی ویژه پرفشاری خون داشتند و در آن از غذای های سرشار از پروبیوتیک استفاده کردند، سطح قند خون آنها به طور چشمگیری کاهش یافت.
تیم تحقیق 20 شرکت کننده را به چهار گروه تقسیم کرد و از هر گروه خواست از غذای مخصوصی مصرف کنند؛ همچنین سطح قند خون آنها در فواصل منظم حدود 2 ساعته اندازه گیری شد.
این گروه ها نان سفید را همراه با غلات (کربوهیدرات ها)، ماهی تن (پروتئین)، کره بدون نمک (چربی) یا غلات جود دوسر(فیبرها) مصرف کردند.
به گفته محققان، کربوهیدرات ها اغلب به تنهایی مصرف نمی شود زیرا وعده های غذایی عمدتا شامل ترکیبی از کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها و فیبر است.
پروتئین انتشار قند به داخل جریان خون را کند می کند اما تیم تحقیق اثر مشابهی را در چربی و یا فیبر نیافتند.
در مطالعه ای دیگر، از 80 مبتلا به پرفشاری خون که از رژیم غذایی مخصوص این عارضه پیروی می کردند، خواسته شد مواد غذایی پروبیوتیک را جایگزین سایر گزینه ها کنند، برای مثال آنها می توانستند ماست غنی از پروبیوتیک را به عنوان غذای لبنی کم چرب جایگزین کنند و یا میان وعده های پروبیوتیک موسوم به گرانولا و یا نوشیدنی های پروبیوتیک مصرف کنند.
شرکت کنندگانی که پروبیوتیک ها را به رژیم غذایی خود افزودند، فشار خون آنها در قیاس با سایر گروه ها تفاوتی نداشت اما قند خون ناشتا و سطح هموگولوبین A1C آنها که شاخصی استاندارد برای سطح قند خون است، بیش از پیش کاهش یافت.

منبع: خبرپو
5 1000
ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز را در مورد بیماری آسم بدانیم
  • هشدار!هرگز به صفحه مانیتور خیره نشوید
  • دانستنی های بسیار مفید درباره ی نوشیدن آب
  • مراحل کاشت مو در زنان
  • از روی لباس پوشیدن هر مرد به شخصیتش پی ببرید!
  • درمان های تغذیه ای برای رایج ترین مشکلات ماه سوم بارداری
  • عطر درمانی و این تاثیرات مختلف
  • کم کردن وزن برای درمان کبد چرب
  • محبوبترین ها

  • خواندن کتاب سبب افزایش طول عمر می شود
  • طالع بینی برای هفته آینده
  • راز نهفته در دست دادن افراد مختلف
  • روزه داری با سردرد
  • با خوردن این مواد غذایی چاق می شوید
  • افزایش تندرستی و سلامتی بدن با این خوراکی ها
  • فاصله زمانی مناسب بین وعده شام و زمان خواب
  • دانستنی های مهم راجع به مسافرت با هواپیما
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x