کاهش فشار خون درمان فشار خون خواص پروتئین ها

افرادی که قند خون بالایی دارند همواره در تلاش هستند که سطح قند خون خود را کنترل نمایند.به همین دلیل لازم است سبد غذایی مناسبی داشته باشند.تحقیقات محققان نشان می دهد وجود پروتئین ها در سبد رژیم غذایی افراد با فشار خون بالا سطح قند خون آن ها را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

یک مطالعه نشان می دهد که گنجاندن پروتئین و پروبیوتیک در رژیم های غذایی به کنترل قند خون کمک می کند.

 محققان در دو مطالعه دریافتند پروتئین ها و پروبیوتیک ها ظاهرا سرعت هضم کربوهیدرات ها را آهسته و از افزایش قند خون که باعث دیابت نوع 2 می شود، پیشگیری می کند.
هوی گوی منگ پژوهشگر دانشگاه تافتز در بوستون که مدیریت یکی از مطالعات را به عهده داشت، گفت: مصرف ماهی تن با یک تکه نان سفید در قیاس با مصرف تنها کربوهیدرات ها قند خون را کندتر افزایش می دهد.
علاوه بر این، محققان دریافتند افرادی که رژیم غذایی ویژه پرفشاری خون داشتند و در آن از غذای های سرشار از پروبیوتیک استفاده کردند، سطح قند خون آنها به طور چشمگیری کاهش یافت.
تیم تحقیق 20 شرکت کننده را به چهار گروه تقسیم کرد و از هر گروه خواست از غذای مخصوصی مصرف کنند؛ همچنین سطح قند خون آنها در فواصل منظم حدود 2 ساعته اندازه گیری شد.
این گروه ها نان سفید را همراه با غلات (کربوهیدرات ها)، ماهی تن (پروتئین)، کره بدون نمک (چربی) یا غلات جود دوسر(فیبرها) مصرف کردند.
به گفته محققان، کربوهیدرات ها اغلب به تنهایی مصرف نمی شود زیرا وعده های غذایی عمدتا شامل ترکیبی از کربوهیدرات ها، چربی ها، پروتئین ها و فیبر است.
پروتئین انتشار قند به داخل جریان خون را کند می کند اما تیم تحقیق اثر مشابهی را در چربی و یا فیبر نیافتند.
در مطالعه ای دیگر، از 80 مبتلا به پرفشاری خون که از رژیم غذایی مخصوص این عارضه پیروی می کردند، خواسته شد مواد غذایی پروبیوتیک را جایگزین سایر گزینه ها کنند، برای مثال آنها می توانستند ماست غنی از پروبیوتیک را به عنوان غذای لبنی کم چرب جایگزین کنند و یا میان وعده های پروبیوتیک موسوم به گرانولا و یا نوشیدنی های پروبیوتیک مصرف کنند.
شرکت کنندگانی که پروبیوتیک ها را به رژیم غذایی خود افزودند، فشار خون آنها در قیاس با سایر گروه ها تفاوتی نداشت اما قند خون ناشتا و سطح هموگولوبین A1C آنها که شاخصی استاندارد برای سطح قند خون است، بیش از پیش کاهش یافت.

منبع: خبرپو

5 1000
ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 261 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • ساخت واكسن ضد پريشاني و حواس پرتي
  • فواید خوردن چای سبز
  • تجمع توده مو در معده گربه
  • تاثیرات ناشی از رژیم لاغری در حین بارداری
  • همزمان با بالا رفتن سن استخوانها چه تغییری میکنند؟
  • استفاده از استاتین ها در درمان سرطان مری
  • آموزش تصویری بدنسازی در 6 هفته ( بخش 4)
  • بررسی سلامت چشم ها در خانه
  • محبوبترین ها

  • ریزش تونل مترو کیانشهر حادثه ساز شد
  • روشی جدید برای بازسازی عضلات آسیب دیده با سلول های بنیادی
  • موجود غول پیکر در دماغ این خانم
  • اختراعی برای ترمیم گوشی های در آب افتاده
  • واردات قاچاق شیر خشک با نام مکمل بدنسازی به ایران
  • دستور وزیر بهداشت برای ‌امداد رسانی به زائران مجروح
  • سانحه هوایی کاروان تیم فوتبال در برزیل
  • با یک نخ عمر خود را طولانی تر کنید
  • رپورتاژ

  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما