healthtopics_carbbasics-800x500

از فایده های مصرف نان جو چه میزان اطلاع دارید این نوع نان در چه زمینه هایی برای مامفید است خاصیت های این نان برای چه بیمارانی مفید و موثر خواهد بود کسانی که دیابت دارند ویا قصد لاغری و چربی سوزی و کاهش وزن دارند بهتر است از این نوع نان بیشتر مصرف کنند این نان می تواند باعث افزایش متابولیسم بدنتان شود بهتر است از آن بیشتر میل کنید و  آن را در سفره غذایی تان بگنجانید.

براساس مطالعه جدیدی که در British Journal of Nutrition منتشر شده است، اضافه کردن کمی جو به رژیم غذایی می‌تواند تاثیر زیادی در کاهش خطر ابتلا به بیماری دیابت، کاهش سطح قند خون و پیشگیری از چاقی داشته باشد. با توجه به ترکیب منحصربه‌فردی که جو از فیبرهای غذایی دارد، این غله باستانی می‌تواند به کاهش اشتها کمک کند و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف داشته باشد. مسئولان این مطالعه می‌گویند که تاثیر جو برای‌شان تعجب‌برانگیز است، چون می‌تواند در مدت‌زمان کوتاهی، مزیت‌های زیاد و مهمی را برای سلامتی انسان‌ها فراهم کند.
محققان در این مطالعه به بررسی عادت‌های غذایی افراد میان‌سال پرداختند و به مدت سه روز، جو را به برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام آنان اضافه کردند. این افراد در طول سه روز، نان‌هایی می‌خوردند که ۸۵ درصد جو داشت و بعد برای سنجش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف، مورد آزمایش قرار می‌گرفتند. نتایج نهایی مشخص کرد که متابولیسم بدن این افراد وضعیت بهتری پیدا کرده است، و علاوه بر کاهش سطح قند خون و سطح انسولین، این بهتر می‌توانند اشتهای خودشان را کنترل کنند.
%d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%ac%d9%88-%d8%b1%da%98%db%8c%d9%85%db%8c

محققان می‌گویند که خوردن جو،‌ هورمون‌های خاصی را در روده افزایش می‌دهد که متابولیسم و اشتها را تنظیم می‌کنند و التهاب درجه‌پایین را پایین می‌آورد. به همین دلیل است که خوردن نان جو می‌تواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی-عروقی و بیماری دیابت کمک کند.

ارسال شده در 1 آذر 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • هشدار درباره عوارض بوتاکس
  • چگونه فرزندتان را به فعالیت جسمی ترغیب کنید
  • داروي جديد، سيروز كبدي را در موشها درمان كرد
  • لاغر شدن با قارچ و تاریخچه آن
  • پرسش و پاسخ هایی پیرامون داروهای ضد افسردگی
  • بیماری نادر و وحشتناک این نوزاد هنگام تولد
  • روش های مختلف برای مواجهه با شوک
  • چاره موهای پریشان
  • 10 موردی که باید قبل و بعد از شام خوردن بدانید
  • عدم موفقیت در آب کردن چربی شکم
  • جزئیاتی در خصوص سندروم کمپارتمان مزمن
  • داروي درمان هپاتيت B براي درمان ايدز مفيد است
  • آسیب های مصرف بیش از حد نمک
  • نقش خانواده در بهبود بیماران سرطانی
  • گرمازدگی و سرکوب آن
  • محبوبترین ها

  • چای بابونه خوابیدنتان را آسان می کند
  • نوشیدنی های طب سنتی برای رفع تشنگی و گرسنگی
  • لیستی از گیاهان دارویی موثر برای تقویت مو
  • فقط در عرض یک روز از شر سرفه خلاص شوید
  • گیاهان سمی و در عین حال زیبا
  • 10 فواید شگفت انگیز میخک
  • آرامش با چای های گیاهی
  • معرفی گیاه سنبل الطیب یا علف گربه
  • عکس هایی از ریشه و بوته شیرین بیان
  • تغییر مزاج با مصرف چای
  • گیاه اکالیپتوس خاصيت ضد باكتريايي دارد
  • نتایج جدیدترین مطالعات بر روی ایمنی زایی گیاه دارویی جینسنگ اعلام شد
  • روغن نارگیل و خواص و طرز تهیه آن درمنزل
  • روش های درمانی قدیمی و منسوخ شده
  • معجون های بی نظیر برای همسران عصبانی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است