• 1073489_620
آیا با نحوه تمیزکردن و پاک کردن میگو آشنایی دارید ؟این ماده غذایی نیاز بهشستن و جداکردن اضافات است که برخی بانوان در این زمینه ناوارد هستند و به این دلیل میگو نمیخرند می خواهیم در این مطلب خانم ها را روش مرحله به مرحله تمیز کردن میگو آشنا کنیم این غذای سالم و مقوی را هرگز از قلم نیندازید .
 میگو یکی از خوشمزه ترین و مفید ترین غذاهای دریایی در جهان به شمار میره و در ایران هم به خاطر وجود خلیج فارس جزو غذاهای پر مصرف به خصوص در قسمت های جنوبی است.

مواد لازم:

  • میگو   به میزان لازم
پاک کردن میگو:

بیشتر افراد ترجیح میدن میگو رو به صورت پاک شده خریداری کنن چون ظاهر قبل از پاک شدن میگو ممکنه باعث بشه در کل از صرافت خوردنش بیفتن!به هر حال اگر از جمله افرادی هستید که ترجیح میدین میگو رو پاک کنید مراحل زیر رو کامل اجرا کنید:

1)اول پوست روی میگو رو کامل بردارید طوری که تنها سر و دم میگو باقی بمونه برای راحتی میتونید از چاقو کمک بگیرید اما بدون چاقو هم پوست میگو راحت جدا میشه.بعد از پاک کردن کامل پوست سر و دم میگو رو با چاقو ببرید که حالت فیله مانند پیدا کنه البته برخی افراد دم میگو رو جدا نمیکنن که کاملا سلیقه ای هست.
2)میگو رو در دست بگیرید طوری که قوس کمر به سمت شما باشه و بعد با چاقو انحنای اون رو برش بدید طوری که خیلی عمیق نباشه چون میگو بسیار لطیف هست و ممکنه له بشه!

3)بعد از برش دادن کمر میگو کمی با دست اون رو باز کنید تا رگ یا به قول برخی ها روده میگو قابل مشاهده باشه.در عکس زیر کاملا میتونید رگ سیاه رو مشاهده کنید!

4)به کمک چاقو رگ رو کاملا خارج کنید و حواستون باشه که این رگ تا انتهای کمر وجود داره و در ضمن بسیار نرمه پس با دقت خارجش کنید که کاملا در بیاد و داخل بدن میگو باقی نمونه!

بعد از پاک کردن میگو اون رو کاملا بشورید و داخل آبکش قرار بدید تا خوب خشک بشه!برای طبخ میگو روش های بسیار وجود داره ولی به صورت کلی میگو به 2روش تهیه میشه یا آبپز میشه و بعد سرخ میشه و یا داخل سس مخصوص غلتانده میشه و بعد سرخ میشه!
برای اینکه میگوی شما خوشمزه بشه بهتره اون رو داخل مقداری آب ،آبلیمو،پیاز،سیر و برگ بو که در حال جوش هستند بریزید و بعد از چند ثانیه خارجش کنید!نکته بسیار مهمی که در طبخ میگو وجود داره زمان آبپز شدن هست!میگو بر خلاف ظاهر نرمی که داره وقتی آبپز میشه بسیار سفت میشه!پس حتما توجه کنید که تنها چند جوش برای گرفتن بوی بد میگو کافیه و وقتی رنگ اون کمی تغییر کرد و چند جوش زد اون رو آبکش کنید و با سس دلخواهتون بپزید یا به صورت معمولی داخل آرد سوخاری یا آرد معمولی بغلتونید و سرخ کنید.
پخت میگو تقریبا شبیه ماهی هست و شما میتونید به شیوه دلخواه خودتون اون رو طبخ کنید و فقط قبلش باید با جوشاندن بوی بدش رو از بین ببرید!
میگو معمولا به شکل پفکی هم پخته میشه به غیر از روش های موجود در کتب آشپزی شما میتونید میگو رو به شیوه سنتی ایرانی با کمی آرد و زعفران مخلوط کرده و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و با برنج،نان یا سبزی پلو سرو کنید!
وب‌سایت سوران

ارسال شده در 5 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • هر نسخه دارو با يك نسخه ورزش
  • تغییرات هورمونی و نشانه های مختلف آن ها
  • تومورهای بدخیم اوربیت
  • عوامل منفی تاثیر گذار روی پوست
  • رفع گلو درد بر حسب مزاج
  • دانشجویان و معضل افسردگی
  • تقویت ذهن و ضمیر نیمه هوشیار
  • وقوع زلزله ۵ ریشتری شهداد کرمان
  • موفق ترین زنان دنیا و اسرارشان
  • مراقبت های تغذیه ای در دوره های مختلف زندگی
  • عکس های رادیوگرافی تی وی سیستم
  • مطالب علمی پیرامون ازن درمانی
  • صحبت با یک دندانپزشک پلیس!
  • چگونه با مدل بینی شخصیت شناسی کنیم
  • آیا علت از خواب پریدن در شب را میدانید؟
  • محبوبترین ها

  • بیماری تخمدان پلي كيستيك (PCOD) و بارداری
  • درمانی برای موهای وز
  • سقوط بند ناف به چه عارضه ای گفته می شود
  • تاثیر مواد خوراکی بر رنگ دندان ها
  • استاندارد مدت زمان بازی با کامپیوتر در کودکان
  • طرز استفاده از روغن بادام برای زیبایی موها
  • 5 چیز که سوزش معده را بدتر می کند
  • بروز مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن
  • دفع سنگ های کلیه کوچکتر از 10 میلیمتر
  • درمان شناختی- رفتاری چیست؟
  • عوارض مصرف لووتیروکسین مادر برای کودک شیرخواره 10 روزه
  • سردرد شدید پس از بازی فوتسال
  • چگونه میتوان با انرژی کار کرد و خسته نشد؟
  • علت وزوز گوش | کم خونی، تنبلی گوش و یا التهاب در سینوس ها
  • درمان پوسته پوسته شدن نوک انگشتان دست
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است