1074927_409

مالاوابیج نوعی غذای خوشمزه شمالی است که می تواند با ذائقه شما همخوانی داشته باشد رب انار و رب گوجه فرنگی طعم این غذا را ملس و بسیار دلچسب کرده است به طرفداران غذاهای شیرین و ملس پیشنهاد می کنیم با روش تهیه این غذا آشنا شوند این خوراک از جمله غذاهای معروف مردم شمال کشورمان است .

 همه مان شک نداریم که غذاهای شمالی جزو بهترین غذاهای کشورمان هستند. امروز طرز تهیه مالاوابیج خوشمزه شمالی را به شما اموزش داده ایم.

مواد اولیه:

  • مرغ (تکه تکه شده به اندازه های مناسب) 1 عدد کامل
  • پیاز 1 عدد بزرگ نگینی خرد شده
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و سایر ادویجات به میزان لازم

طرز تهیه:

قبل از شروع یک ظرف مناسب انتخاب کنید و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید، همچنین 1 یا 1.5 قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید، از رب گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا و از رب انار برای مزه دادن به غذا استفاده میکنیم، پس میتونید خودتون این نسبت رو کمی دست کاری کنید، چون در رنگ غذا تاثیر خواهد داشت، این ربی که من استفاده کردم از شمال خریدیم و کیفیت خیلی عالی داشت.

سپس آرام آرام بهش 2 لیوان آب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رب کاملا در آب رقیق شه، به این مایع برای دادن عطر و طعم به غذا کمی فلفل قرمز اضافه کنید و همچنین کمی نمک به این مایع اضافه کنید، توجه کنید این غذا اصلا تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا هست و دیگه نباید بهش آب اضافه کرد در حین پخت.

سینه های مرغ رو در اندازه های مناسب تکه تکه کنید، هر چه تکه ها کوچکتر باشه سس غذا بهش بیشتر میچسبه و خوشمزه تر میشه. در داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم، کاملا مرغ ها رو در روغن سرخ کنید. باید کاملا سرخ بشه و به عوض شدن رنگش کفایت نکنید.

سپس بعد از اینکه مرغ هارو سرخ کردیم و آب مرغ ها خارج شد، اون ها رو به یک قابلمه متوسط خالی که روی شعله کم قرار داره منتقل میکنیم تا با همون روغنی که به مرغ ها چسبیده هم کمی مرغ بپزه. سپس به روغن و آب مرغ باقیمانده در ماهیتابه پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیاز ها نرم و پخته شن.

بعد از اینکه پیاز ها رو سرخ کردیم اون ها رو با روغن و آب مرغ همراهش روی مرغ هایی که داخل قابلمه قرار داره میریزیم، سپس روی مرغ ها ادویه هایی از جمله (نمک، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، دارچین) و همچنین ادویه لیمو فلفلی به مقدار دلخواه اضافه میکنیم تا مزه خوشمزه ای به خودش بگیره.

سپس سسی که تهیه کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله کم و ملایم حدود 2 ساعت تا 2:30 بپزه و سسش غلیظ شه، در اواسط پخت مرغ ها رو زیر و رو کنید تا نسوزن

بعد هم نوش جان کنید.
وب سایت سوران

5 1000
ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • برای داشتن دست های زیبا و جوان این چند راز ساده را بخاطر بسپارید
  • اهمیت صداقت و راستگویی در ازدواج
  • پزشک اصفهانی دست سالم را به جای دست مشکل دار عمل کردند!
  • بهبودی سریع زخم با لرزش
  • ویروس زیکا تهدید جدی برای مردان است،احتمال ناباروری
  • موارد آسیب رسان به حواس بدن
  • تمایل به غذاهای آماده و فست فودها عامل اضافه وزن
  • بهترین لیوان برای محاسبه کالری
  • محبوبترین ها

  • رایج ترین بیماری پس از مسافرت
  • ممنوعیت روزه داری برای این افراد
  • شایع ترین باورها در مورد رانندگی بانوان
  • دردهای مختلف و واکنش های آنان
  • عرق سوزی و این راههای درمانی
  • معرفی ضد پشه طبیعی!
  • دردهای مزمن بدنتان را بشناسید
  • مقدار الکترولیت در بدن چقدر باید باشد؟
  • رپورتاژ

  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • پوستی به لطافت و درخشندگی ابریشم
  • لیفتینگ با نخ
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما