1074927_409

مالاوابیج نوعی غذای خوشمزه شمالی است که می تواند با ذائقه شما همخوانی داشته باشد رب انار و رب گوجه فرنگی طعم این غذا را ملس و بسیار دلچسب کرده است به طرفداران غذاهای شیرین و ملس پیشنهاد می کنیم با روش تهیه این غذا آشنا شوند این خوراک از جمله غذاهای معروف مردم شمال کشورمان است .

 همه مان شک نداریم که غذاهای شمالی جزو بهترین غذاهای کشورمان هستند. امروز طرز تهیه مالاوابیج خوشمزه شمالی را به شما اموزش داده ایم.

مواد اولیه:

  • مرغ (تکه تکه شده به اندازه های مناسب) 1 عدد کامل
  • پیاز 1 عدد بزرگ نگینی خرد شده
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و سایر ادویجات به میزان لازم

طرز تهیه:

قبل از شروع یک ظرف مناسب انتخاب کنید و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید، همچنین 1 یا 1.5 قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید، از رب گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا و از رب انار برای مزه دادن به غذا استفاده میکنیم، پس میتونید خودتون این نسبت رو کمی دست کاری کنید، چون در رنگ غذا تاثیر خواهد داشت، این ربی که من استفاده کردم از شمال خریدیم و کیفیت خیلی عالی داشت.

سپس آرام آرام بهش 2 لیوان آب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رب کاملا در آب رقیق شه، به این مایع برای دادن عطر و طعم به غذا کمی فلفل قرمز اضافه کنید و همچنین کمی نمک به این مایع اضافه کنید، توجه کنید این غذا اصلا تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا هست و دیگه نباید بهش آب اضافه کرد در حین پخت.

سینه های مرغ رو در اندازه های مناسب تکه تکه کنید، هر چه تکه ها کوچکتر باشه سس غذا بهش بیشتر میچسبه و خوشمزه تر میشه. در داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم، کاملا مرغ ها رو در روغن سرخ کنید. باید کاملا سرخ بشه و به عوض شدن رنگش کفایت نکنید.

سپس بعد از اینکه مرغ هارو سرخ کردیم و آب مرغ ها خارج شد، اون ها رو به یک قابلمه متوسط خالی که روی شعله کم قرار داره منتقل میکنیم تا با همون روغنی که به مرغ ها چسبیده هم کمی مرغ بپزه. سپس به روغن و آب مرغ باقیمانده در ماهیتابه پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیاز ها نرم و پخته شن.

بعد از اینکه پیاز ها رو سرخ کردیم اون ها رو با روغن و آب مرغ همراهش روی مرغ هایی که داخل قابلمه قرار داره میریزیم، سپس روی مرغ ها ادویه هایی از جمله (نمک، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، دارچین) و همچنین ادویه لیمو فلفلی به مقدار دلخواه اضافه میکنیم تا مزه خوشمزه ای به خودش بگیره.

سپس سسی که تهیه کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله کم و ملایم حدود 2 ساعت تا 2:30 بپزه و سسش غلیظ شه، در اواسط پخت مرغ ها رو زیر و رو کنید تا نسوزن

بعد هم نوش جان کنید.
وب سایت سوران

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بینی شکسته و این عارضه ها
  • 15 غذای صفر کالری برای سیر کردن گرسنگی
  • سوپ مرغ و زردچوبه
  • چرا برخی افراد دائم نگران و غصه دارند!
  • تفاوت درد شکم جراحی با دیگر دردها
  • رابطه ی جنسی قبل از ازدواج درست است یا نه
  • پیشگیری از ابتلا به آنفولانزا با مصرف مرغ
  • ریشه یابی عدم تمایل به داشتن فرزند
  • وای فای و یک دنیا آسیب
  • مصرف مداوم قرص‌هاي مسكن به كليه‌ها آسب مي‌رساند
  • تاثر معنویت روی عشق
  • مراقبت بیشتر از سگ
  • تاثیرات مفید کم کردن زمان نشستن
  • مناسب ترین وقت برای خوابیدن
  • ناراحتی عصبی و افزایش فشار خون
  • محبوبترین ها

  • حواستان به این مواد ارزان قیمت باشد!
  • اهمیت سوختن چربی های اضافی از نوجوانی
  • مقابله با تاثیرات منفی گرمای هوا
  • موفقیت با سحرخیزی
  • راهنمایی هایی برای حفظ امنیت در رانندگی
  • اینگونه به خواستگارتان جواب رد بدهید!
  • برد و باخت در مصاحبه شغلی
  • ویتامین ب و تاثیرات مفید آن بر بدن
  • مراقب حوله حمام خود باشید
  • عادات نادرست درمانی در منزل
  • آیا گن تاثیری بر تناسب اندام ما می گذارد
  • اهمیت تولید آبلیمو و مصرف آن در جامعه
  • ماهی عید و این آسیب های مهم
  • تعریق زیاد با این لباس ها
  • پای نصیحت های این کارآفرین بریتانیایی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است