مزیت‌های بوقلمون مزیت‌های آووکادو بوقلمون آووکادو

می خواهیم در این مطلب به بررسی خواص آووکادو و بوقلمون بپردازیم این موادخوراکی حاوی امگا 3 زیادی هستند و می توانند انرژی بخش و شادی آور باشند سعی کنید از مصرف این خوردنی ها غافل نشوید و با استفاده از آن ها از بیماری هایی مانند آرتریت، دیابت و سندرم خستگی مزمن در امان بمانید با خوردن این مواد غذایی از تمرکز بالایی برخوردار خواهید شد پیشنهاد می کنیم با بوقلمون و آووکادو مغز خود را دوپینگ کنید.

آووکادو منبع خوبی از چربی‌های سالم است که البته فیبر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین E و فولات زیادی هم دارد. از طرف دیگر، آووکادو منبع خوبی از نوع خاصی از اسیدهای چرب امگا ۳ به‌نام اسید آلفا لینولنیک محسوب می‌شود که تاثیر مهمی در بهبود سلامت قلب دارد. در واقع، این نوع خاص از امگا ۳، جنبه‌های متابولیک سلامت قلب از جمله سطح عوامل خطر اکسیداتیو، سطح چربی خون و شاخص‌های التهابی را بهبود می‌بخشد. شاخص‌های التهابی مثل هموسیستئین معمولا در بیماری‌های خستگی‌زا مثل آرتریت، دیابت و سندرم خستگی مزمن، در سطح بالایی قرار می‌گیرد.
مزیت‌های بوقلمون مزیت‌های آووکادو بوقلمون آووکادو   مزیت‌های بوقلمون مزیت‌های آووکادو بوقلمون آووکادو
بوقلمون از غذاهای دوپینگی دیگر است که نه‌تنها چربی کمی دارد، بلکه منبع خوبی از پروتئین به شمار می‌رود. البته این تمام مزیت‌های بوقلمون را نشان نمی‌دهد، چون بوقلمون حاوی اسید آمینه تیروزین هم هست که سطح دوپامین و نوراپی‌نفرین را در مغز انسان‌ها افزایش می‌دهد. بالا رفتن سطح این مواد شیمیایی خاص که در مغز انسان‌ها وجود دارند، هوشیاری و تمرکز افراد را بالاتر می‌برد و قطعا تاثیر مثبتی در زندگی آن‌ها می‌گذارد.
ضمنا لازم نیست نسبت به خواب‌آور بودن بوقلمون نگران باشید، چون این تصور اصلا واقعیت ندارد. در واقع، اسید آمینه تریپتوفان که در بوقلمون وجود دارد، بیشتر از تریپتوفان مرغ یا ماهی نیست و باعث خواب‌آلودگی نمی‌شود. ضمنا بوقلمون حاوی ویتامین B۶ و B۱۲ است که به رفع بی‌خوابی کمک می‌کند، افسردگی را کاهش می‌دهد و سطح انرژی را تقویت می‌کند.

منبع:rodalewellness

5 1000
ارسال شده در 9 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 104 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش طب سنتی برای پزشکان عمومی
  • سیگار علت اصلی بیماریهای مزمن تنفسی
  • راه درمانی برای عفونت های شایع زنانه
  • از خواص آرام بخشی این گل بهره بگیرید
  • هر دارويي مي‌تواند بر كبد تاثير داشته باشد
  • علل مختلف برای بروز تنبلی در چشم
  • آشنایی با کپسول و شربت آموکسی‌ سیلین
  • تلقین خمیازه به دیگران
  • محبوبترین ها

  • از عوارض Wifi به راحتی نگذرید
  • تخم مرغ فله و محلی ممنوع!
  • ناهنجارترین و مضر ترین صداهای جهان
  • گوهر خیراندیش عمل جراحی شد
  • چگونه عسل طبیعی از صنعتی تشخیص دهیم؟
  • آمار افراد چاق در ایران
  • موفقیت در تولید دستگاه الکتروکاردیوگراف
  • از آغاز و پيشرفت بيماري آلزايمر پیشگیری کنید
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما