sektemaghzi

سکته مغزی از زمان گذشته در بین افراد جامعه وجود داشته اما امروزه به دلایل کمبود تحرک،تغییر در تغذیه افراد و استفاده بیش از حد از غذاهای شور و پرچرب سکته مغزی در بین جوانان نسبت به نسل قبل افزایش چشمگیری داشته است.

مطالعه محققان نشان می دهد نرخ سکته مغزی در متولدین 1945 تا 1954 میلادی کمتر از افرادی است که 20 سال کوچکتر هستند.

 آمار منتشر شده در این گزارش به قرار زیر است:

– نرخ سکته در افراد 35 تا 39 سال بیش از دو برابر افزایش یافته است،

– نرخ سکته در افراد 40 تا 44 سال دو برابر افزایش یافته است،

– نرخ سکته در افراد 45 تا 54 سال، 68 درصد افزایش یافته استف

– نرخ سکته در افراد 55 سال به بالا بین سال های 1995 تا 2014 میلادی کاهش یافته است.

نتایج این تحقیقات در نشریه American Heart Association منتشر شده است.

سکته مغزی به دلیل وقفه ای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگ ها بوجود می آید. در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند.

این در حالی است که در ایران نیز سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر اعلام شده است.

به گفته دکتر مسعود مهرپور دبیر انجمن سکته مغزی، هر پنج دقیقه که می گذرد، یک تن در کشور دچار سکته مغزی می شود؛ به عبارت دیگر، هر روز 288 تن از هموطنان سکته مغزی می کنند که شمار آنان را اگر جمع ببندیم از صد هزار تن در سال بیشتر می شود. اندازه گیری مرتب فشار خون و درمان فشار خون بالا، کنترل ضربان نامنظم قلب، پرهیز از استعمال دخانیات، اندازه گیری مستمر کلسترول خون و جلوگیری از افزایش آن، اجتناب از مصرف الکل، کنترل قند خون و درمان اختلالات گردش خون، از مهمترین روش های کاهش احتمال سکته مغزی است.

منبع:خبرپو

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • فعالیت های مغزی خانمها در دوران حاملگی متفاوت است
  • اگر رژیم لاغری دارید حواستان به نوشیدنیها باشد
  • آیا فشار خون بالا در بیماران گلوکومایی مشکلی ایجاد می کند؟
  • رویای هویج- دسرتابستانی
  • الکل و داروی افسرد کننده
  • التهاب تاندون – علائم و درمان
  • خوراک مغذی برای رژیم لاغری
  • پی بردن به رازو رمز شخصیت افراد درغذاها
  • افزایش میزان بهبودی دیابت و پیگیری بلند مدت پس از جراحی چاقی
  • خوردنی های سیاه و خاصیت آنها
  • میزان اعتماد کودک به مراقبان خود
  • عکس های سانتریفیوژ شستشوی سلول
  • با این معجون طبیعی هرگز به سرطان مبتلا نشوید
  • چگونه برای بارداری برنامه ریزی کنیم
  • درمان های ساده خانگی برای اسهال و نقرس
  • محبوبترین ها

  • با امگا سه ؛ سرطان می گیرید
  • یک دنیا خاصیت درمانی برای فالوده سیب
  • زوال عقل با برخی عادات غذایی
  • برای جلوگیری از چاقی ، مراقب گاز نوشابه باشید
  • در هر وعده غذایی برای اینکه کاهش کالری داشته باشیم چه کنیم؟
  • آیا بدون ورزش لاغر می شویم؟
  • تغذیه نادرست و ایجاد بلوغ زودرس
  • مصرف شکلات برای بیماران سرطانی خطرناک است
  • خوراکی هایی که خوردن آن پر از ضرر است
  • راز سلامت ژاپنی ها در چیست ؟
  • همه چیز درباره مصرف میوه
  • مصرف ترشی و پیامدهای آن
  • کالری های موجود در روغن زیتون
  • بهترین منابع برای جبران کمبود ویتامین ث
  • خوردنی هایی که دارای ملین های طبیعی هستند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است