sektemaghzi

سکته مغزی از زمان گذشته در بین افراد جامعه وجود داشته اما امروزه به دلایل کمبود تحرک،تغییر در تغذیه افراد و استفاده بیش از حد از غذاهای شور و پرچرب سکته مغزی در بین جوانان نسبت به نسل قبل افزایش چشمگیری داشته است.

مطالعه محققان نشان می دهد نرخ سکته مغزی در متولدین 1945 تا 1954 میلادی کمتر از افرادی است که 20 سال کوچکتر هستند.

 آمار منتشر شده در این گزارش به قرار زیر است:

– نرخ سکته در افراد 35 تا 39 سال بیش از دو برابر افزایش یافته است،

– نرخ سکته در افراد 40 تا 44 سال دو برابر افزایش یافته است،

– نرخ سکته در افراد 45 تا 54 سال، 68 درصد افزایش یافته استف

– نرخ سکته در افراد 55 سال به بالا بین سال های 1995 تا 2014 میلادی کاهش یافته است.

نتایج این تحقیقات در نشریه American Heart Association منتشر شده است.

سکته مغزی به دلیل وقفه ای کوچک در جریان خون مغز یا انسداد رگ ها بوجود می آید. در این حالت جریان اکسیژن و مواد غذایی به مغز محدود می شود و بخشی از بافت مغز آسیب می بیند.

این در حالی است که در ایران نیز سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر اعلام شده است.

به گفته دکتر مسعود مهرپور دبیر انجمن سکته مغزی، هر پنج دقیقه که می گذرد، یک تن در کشور دچار سکته مغزی می شود؛ به عبارت دیگر، هر روز 288 تن از هموطنان سکته مغزی می کنند که شمار آنان را اگر جمع ببندیم از صد هزار تن در سال بیشتر می شود. اندازه گیری مرتب فشار خون و درمان فشار خون بالا، کنترل ضربان نامنظم قلب، پرهیز از استعمال دخانیات، اندازه گیری مستمر کلسترول خون و جلوگیری از افزایش آن، اجتناب از مصرف الکل، کنترل قند خون و درمان اختلالات گردش خون، از مهمترین روش های کاهش احتمال سکته مغزی است.

منبع:خبرپو

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع مغز و اعصاب

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیرات مهم سروتونین بر رفتار افراد مختلف
  • کفش هایی که با افزایش سن و رشد پاها بزرگتر می شوند
  • ارزش غذایی عسل
  • علائم و نشانه های پرشنوایی
  • پیده ماهی
  • 6 تصور اشتباه درباره ی تناسب اندام
  • ورزش های مفید برای بالای سی سال
  • باکتری هایی که باعث اضافه وزن می شوند
  • برای کم خوابی از این روش ها کمک بگیرید
  • جستجو براي يافتن واكسن هپاتيت C
  • چگونه خلاقانه تر رفتار کنیم
  • نوشیدن غنی از منیزیم
  • دریافت چربی کمتر از گوشت با این روش ها
  • راه چاره برای تیک از نوع حرکتی
  • این نوشیدنی ها شما را چاق و لاغر میکند!
  • محبوبترین ها

  • توصیه هایی درباره تغذیه دوره قاعدگی ازروز 1 تا 28
  • کالری دل مرغ
  • مواد غذایی موثر برای پاکسازی بدن
  • اثرات مثبت بر زخم بستر با مواد غذایی
  • ساندویچی سرشار از خاصیت
  • نکات مهم برای سرخ کردن غذا
  • درمان بیماری ها با خوردن میوه
  • چگونه مواد قندی بخوریم و وزن کم کنیم؟
  • چربی شیر سالمتر از آنست که فکر میکنید
  • انار و معجزه ی آن بر پوست شما
  • یک صبحانه کامل و مقوی برای کودک
  • سالادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • در مصرف پروتئین اعتدال را رعایت کنید
  • چگونه یک لیوان شیر سرد می تواند انسان را سالم و زیبا نگه دارد
  • 10 فایده روغن نارگیل
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است