kadoo
کدو حلوایی یکی از گیاهان خوراکی است که طبیعت به ما هدیه می دهد.این گیاه خوراکی دارای کالری بسیار پایینی است و خواص فراوانی برای سلامت انسان دارد.هم چنین تاثیر زیادی بر روی زیبایی می گذارد.میزان کالری موجود در این گیاه خوراکی به صورتی است که در هر 100 گرم از آن 20 کالری موجود است.

کدو حلوایی به دلیل داشتن مقادیر بالای کاروتنوئید 30 درصد از بروز تمام انواع سرطان ها نیز پیشگیری می کند.

کدو حلوایی گیاه خوراکی حاوی اکسیدهای قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت کمک می کند.

علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه ها و سبزی های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می دهد.

عصاره کدو حلوایی لایه محافظی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می کند.

تخمه های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسیدهای چرب امگا3 هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما کمک می کنند بهتر و سریع تر فکر کنید و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوان های سالم می شود.

اسیدهای چرب موجود در کدو حلوایی همچنین در از بین بردن چین و چروک های پوست موثر است.
کدو حلوایی علاوه بر این ها سرشار از ویتامین C و ویتامین B می باشد که برای رشد و بهبود موهای آسیب دیده بسیار مفید است.

خواص کدو حلوایی

– کدو طبیعتی سرد دارد.

–  کدو حلوایی به سبب داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن بسیار مغذی است.

– یرقان (زردی) را برطرف می کند.

– انواع کدو، ادرار آور و تب بر است.

– تخم کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار 75 تا 100 گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و 37 تا 50 گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.

– کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.

– اگر کدو حلوایی را پخته و به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید.

– خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.

– خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد.

– کدو برای درمان قولنج مفید است.

– خوردن کدو مغز را تقویت می کند.

کدو حلوایی گیاه خوراکی حاوی اکسیدهای قدرتمند آنتی هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول های پوستی جدید و نرم تر و جوان تر شدن این بافت کمک می کند.

– روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.

– جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.

– خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود.

– خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها موثر است.

– کدو صفرا را تسکین می دهد.

– شیره تخم کدو یبوست را برطرف می کند. لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.

– کدو برای رفع سردرد و رفع بی خوابی و درمان خستگی اعصاب مفید است.

– کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تاثیر زیادی دارد.

– چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف است. کدوی پخته را به بچه ها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند، بدهید.

– کدوی پخته با عدس، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است.

– کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است.

– کدو سلولهای مغز را فعال می کند و به شکل چشمگیری حافظه را تقویت می کند.

– کدو کار هضم غذا را آسانتر می کند.

– اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم بر روی زخم های سطحی پوست یا سوختگی های شدید قرار دهید، پوست را نرم می کند.

– کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است.

– آب کدوی پخته، ادرارآور خوبی است و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه است.

– ضماد (مرهم) کوبیده کدو برای درد سر و درد شقیقه بسیار سودمند است.

– آب کدو که شیره آن کشیده شده برای بیماران مبتلا به یرقان (زردی) مفید است.

– اگر سه روز صبح ناشتا، هر دفعه 5 مثقال تخم کدو را بکوبید و شیره آن را بگیرید برای رفع کرم کدو داروی بی نظیری است.
– مربای کدو تقویت کننده بدن و اعصاب است.

– ترشی کدو، اشتها آور و هضم کننده غذا است.

– کدو حلوایی را پخته و به صورت مرهم برای رفع ورم و التهاب در محل مورد نظر قرار می دهند.

– غرغره با آب کدوی پخته برای درمان گلو درد مفید است.

– سوخته شده پوست کدو، برای بند آوردن خون اثر معجزه آسا و بسیار سریع دارد، به طوری که فورا خونریزی را بند می آورد و دو لبه زخم را به هم می چسباند و سوزش و ناراحتی زخم را خیلی زود تسکین می دهد.

– خوردن روغن کدو برای معالجه افسردگی، غم و غصه، خمودگی اعصاب، مالیخولیا و تشنج بسیار مفید است.

– خوردن مغز خام تخم کدو به مقدار 35 گرم در روز برای درمان سوزش ادرار، زخم معده، خش خش سینه، اخلاط خونی، خونریزی ریه و تسکین سرفه مفید است.

– روغن تخم کدو برای بی خوابی بسیار مفید است و مقدار استعمال این روغن در هر مرتبه حداکثر 35 گرم است.

– مغز تخم کدو برای درمان سل، تب، تشنگی و زخم روده مفید است.

– انواع کدو دارای ویتامین های زیادی است و برای امراض قلبی بسیار مفید است.

– مرهم کدو حلوایی برای درمان دمل مفید است. ضمادها و مرهم هایی که با برگ های تازه یا گوشت تازه درست می کنند سوختگی سوداهای متورم، کوفتگی و خراش های جزئی روی پوست را تشکیل می دهد.

– کدو تنبل سرشار از ویتامین A است و اگر شیره کدو را بکوبند و در شیر یا آب بپزند، خنک است و برای رفع عطش ناشی از تب مصرف می شود.

– کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان است.

منبع: تبیان

 

ارسال شده در 8 آذر 1395 توسط خانم انیسی با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ
  • رفع بوی نامطبوع سرویس های بهداشتی
  • قبل از شروع رژیم غذایی گیاهخواری بخوانید
  • دانسته های مهم پیرامون داروی جدید سرطان خون
  • خودتان سرطان پوست را بدون نیاز به پزشک تشخیص دهید
  • روح انسان در کدام قسمت از جسمش جای گرفته است
  • چرا نباید گرم کردن بدن را پیش از تمرین با وزنه انجام دهید
  • فرزند سر به راه داشتن با این روش ها
  • لاغر شدن با عدس،درست یا غلط؟
  • غذاهای آبدار احساس سیری شما را تقویت میکند
  • با سیب کم حوصلگی را درمان کنید؟
  • فوایدی چند از آب درمانی
  • تنظیم قند خون با برخی افزودنی های سالم
  • خطاهای رایج و معمول تغذیه ای ایرانی ها
  • چه میزان درباره این میوه اطلاع دارید
  • محبوبترین ها

  • ویتامین سی و شناخت مهمترین منابع آن
  • 10 فایده میوه لذیذ انار
  • نارنگی را از قلم نیندازید
  • خواص شوید و تخم شوید
  • پیاز را در سفره غذایتان بگنجانید!
  • بررسی ویژگی های درمانی کلم سبز
  • خواص دارویی پوست، ریشه، ساقه و میوه درخت انار
  • قارچ و فواید آن
  • همه تاثیرات آب لیمو بر بدن
  • عکس هایی از میوه کیوی و خواص این میوه
  • بادرنجبویه گیاهی برای خوشبو کردن دهان
  • خواص فوق العاده ی زرد آلو
  • میوه های مناسب قبل از عید
  • عکس هایی از زردچوبه و خواص آن
  • چرا انبه پادشاه میوه ها است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است