1073460_290

ماهی شکم پر یک غذای اصیل ایرانی و شمالی است که بسیار مقوی و سالم است سعی کنید فرزندانتان را به خوردن ماهی عادت دهید و آن ها را با خواص و فواید این ماده غذایی مفید آشنا کنید تمرهندی و سبزیجات تازه ای که برای طبخ ماهی شکم پر استفاده می شود طعم بی نظیری به آن میدهد این غذای دریایی را برای یکبار هم که شده امتحان کنید .

 ماهی شکم پر از جمله غذاهای محبوب ما ایرانیان است، هیچ خانمی را سراغ ندارید که برای یکبار هم که شده این غذا را درست نکرده باشد. در این مطلب طرز تهیه نوعی ماهی شکم پر را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  • فلفل به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
  • گردو 50 تا 100 گرم
  • تمر هندی به میزان لازم
  • سیر 250 گرم – خرد شده
  • پیاز 1 عدد – خرد شده
  • ماهی 1 عدد
  • گشنیز 250 گرم – خرد شده
  • زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم
 طرز تهیه:
ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
درب ظرف را می بندیم.
بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
وب‌سایت سوران

ارسال شده در 10 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • غذاهای مناسب برای سفرهای کوتاه
  • در سیب، هلو و زردآلو مقدار زیادی آفت کش وجود دارد
  • تغییر کاراکتر افراد
  • تجربه کاهش وزن با این راهکارها
  • روش های درمانی برای رفع اختلالات خلقی فصلی
  • سندرم سر صاف در اطفال
  • عدم توجه دولت به مبارزه با اعتیاد
  • چکاپ سلامت بدن آقایان
  • لیستی از یک رژیم یک هفته ای برای روزهای داغ تابستان
  • نقش غده تیروئید در بلوغ
  • درخشان شدن بیشتر موها
  • مانع درخودماندگی فرزندتان شوید
  • راهکاری اساسی برای خداحافظی با حساسیت های فصلی
  • تفسیر درد از دید بدنسازان ماهر
  • چاقی و اضافه وزن بیش از حد
  • محبوبترین ها

  • آموزش مبحث بافت همبند
  • چند نکته جالب درباره مغز انسان
  • عوامل ناخواسته منجر به چاقی
  • مبتلایان به چاقی در دنیا
  • چاقی بیش از حد در سرما
  • پیشگیری از شکستگی این ناحیه از بدن با این توصیه ها
  • کم نشدن وزن با برخی باورهای نادرست
  • با اندام های اضافی بدنتان آشنا شوید
  • رتبه منیزیم از کلسیم برای استخوان بالاتر است
  • ارتباط چاقی با طرز فکر افراد
  • تغییرات در اقتصاد حرکت
  • رشد و نمو استخوان ها و عوامل موثر بر رشد
  • آناتومی حواس بدن را بهتر بشناسیم
  • آشنایی با آناتومی ستون فقرات (مهره ای)
  • جبران اضافه وزن با این توصیه ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است