bigstock-fast-food-45761026

برخی موادغذایی می توانند باعث تجمع چربی در نواحی مختلف بدن شوند فست فودها از این دست خوردنی ها به شمار می روند بهتر است از مصرف آن ها پرهیز کنید تا دچار عوارض ناشی از آن ها مانند سرطان و بیماری های قلبی و عروقی نشوید در ادامه هشدارهای متخصصین تغذیه در این باره را مطالعه می کنیم .

یک متخصص تغذیه گفت: با وجود هزار بیماری، علت مرگ انسان ها در اغلب موارد تجمع چربی در بدن است.

 

اسماعیل عرب متخصص تغذیه؛ با بیان اینکه مصرف فست فودها از مهمترین معضلات تغذیه ای کشور ما است، گفت: مزه، یکی از دلایل جاذبه فست فودها در جوانان و نوجوانان است.
وی با بیان اینکه علت اصلی مرگ افراد، مصرف چربی است، تاکید کرد: روغن و سس های افزودنی در فست فود باعث افزایش چربی در این مواد غذایی شده است.
به گفته این متخصص تغذیه، با وجود هزار بیماری در جهان، علت مرگ انسان ها تجمع چربی در بدن است.
عرب با اعلام اینکه مصرف فست فود باعث بروز برخی بیماری ها می شود، عنوان کرد: مصرف این مواد غذایی باعث افزایش چربی و فشار خون و خطرات ناشی از بیماری های قلبی می شود.
وی با بیان اینکه مصرف فست فود افزایش وزن به همراه دارد، بیان کرد: افزایش وزن یک معضل بزرگ جهانی است که باعث بروز بیماری دیابت و نارسایی کبد می شود.
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس افزود: استفاده از این مواد غذایی باعث ایجاد بیماری سرطان در بدن انسان می شود.
وی بیان کرد: استفاده چندین باره از روغن برای سرخ کردن و نمک زیاد در فست فودها باعث بروز بیماری در بدن انسان می شود.
عرب افزود: استفاده از مواد غذایی طبیعی و سنتی باعث سلامتی بدن می شود و از بروز بیماری ها جلوگیری می کند.
باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آخر و عاقبت استفاده از تخت‌های برنزه کننده
  • رژیم ۲۱ روزه لاغری لاغرشو – روز دوازدهم
  • نکاتی طلایی برای درمان و از بین بردن نفخ معده
  • عفونت تنفسی و گوارشی همزمان چه علائمی دارد؟
  • تاثیر ادویه ها بر چربی سوزی بدن
  • اطفال حین خوابگردی
  • شیوه های مفید در برنزه کردن عمیق
  • همه چیز در مورد استیک آلکالاین
  • کانال تلگرام علمی، پزشکی و سلامت دکتر سلام
  • ایا پوست زنان و مردان یکی است
  • شخصیت شناسی هکرهای تلگرام
  • 8 علت اصلی قرمز شدن چشم و راه های درمان آن
  • توصیه های رژیمی که به سلامت شما لطمه وارد می کنند
  • مراقب SIDS باشید
  • آیا آب معدنی برای پیشگیری از بیماریهای مغزی خوب است؟
  • محبوبترین ها

  • 16 ماده غذایی سرشار از فیبر برای هضم غذا
  • باور های غلط در مورد چای سبز
  • رژیم بدون گلوتن به چه افرادی توصیه می شود
  • آیا ماست می تواند جلوی ابتلا به پوکی استخوان را بگیرد؟
  • مصرف روزانه کدام دانه ها توصیه می شود
  • انواع پخت سیب زمینی و فواید و مضرات آنها
  • در خرید خرما، این نکات را فراموش نکنید
  • سیب زمینی خوردن و این آسیب ها
  • دانستنی میکروب های موجود در بستنی سنتی
  • مراقبت از جوانی با این روش ها
  • نسخه غذایی ضد کلسترول را باهم مرور میکنیم
  • نوشیدنی های حاوی شکر و احتمال مبتلا شدن به سندرم متابولیک
  • ایا می دانید با تغذیه درست می توان از عوارض واریس پیشگیری کرد؟
  • اگر می خواهید به آرتروز مبتلا نشوید بخوانید
  • برای کاهش وزن کمتر گوشت مصرف کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است