nutella-choc-chip-cookies-24745_l

 نوتلا از دیرباز طرفداران خاص خود را داشته است می خواهیم در این مطلب روش تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش دهیم اگر طرفدار  بیسکویت و شیرینی کاکائویی هستید بد نیست با مراحل تهیه این شیرینی آشنا شوید کافیست کمی تلاش کنید تا هنر شیرینی پزی را بیاموزید.

شیرینی یا بیسکویت های کرمدار همیشه طرفداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضافه شده باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

  • کره نرم 200 گرم
  • پودر شکر 150 گرم
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
  • نوتلا (کرم شکلاتی)  50 گرم
  • آرد  350 گرم
  • پودر کاکائو 30 گرم
  • پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم
  • مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:
  • شکلات تلخ آبکرده  75 گرم
  • نوتلا 180 گرم
  • بیسکویت ساده (آسیاب کرده)  75 گرم

طرز تهیه:

1. کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

2. اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

3. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

4. سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

5. شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

وب سایت شور و شیرین:

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تشویق سنین پایین به ورزش
  • ژلوفن بخوریم یا نه ؟
  • تاثیرات فیلم های غیر اخلاقی بر روابط زناشویی
  • عوامل برهم زننده اساس زندگی زناشویی
  • تعریف آسم به همراه توصیف, علت, نشانه ها تشخیص و درمان
  • مشکلات زندگی در اثر انتخاب نادرست
  • در منزل به راحتی دهانشویه تهیه کنید
  • دفاع رییس جمهور از طرح تحول سلامت
  • مزایای خوردن 6 وعده غذا در روز
  • خوراکی های شیرین مضر برای بیماران سرطانی
  • بررسی فرم اندام و وضعیت سلامتی
  • مقابله با از دست دادن ناگهانی دندان
  • ریسک فرزند دار شدن در سنین بالا
  • تعریف استقامت بلند مدت
  • پودینگ با سس کاراملی
  • محبوبترین ها

  • بهترین دستور پخت فلافل لبنانی
  • دسر فنجانی دارچینی
  • خوراک گل کلم با سس بشامل در فر
  • با این 6 اشتباه آشپزی وزن تان را افزایش ندهید
  • کیک پنیر و کدو
  • یک ترشی خانگی خوش رنگ با لبو
  • دسر رشته خطایی با سیب
  • ساندویچ با پنیر موزارلا
  • یک سینی استیک کبابی به روش مارتا استورات
  • آموزش مرحله به مرحله پودینگ شکلاتی
  • کیک با تزیین هلو
  • تخم مرغ با گوشت چرخ کرده -غذای رژیمی
  • سوپ آنتی بیوتیک
  • دسر میوه به با آب انار
  • تارت توت فرنگی بدون شکر
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است