مواد غذایی حساسیت زا علل ابتلا به حساسیت علل ابتلا به آلرژی حساسیت آلرژی

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

این کمیته اعلام کرد که در تنظیم برچسب صنایع غذایی نیاز به بهبود برچسب داوطلبانه در مورد آلودگی تصادفی محصولات با آلرژی های غذایی وجود دارد. آن ها اعلام کردند که در حال حاضر یک راه حل واقعی برای مصرف کنندگان آلرژیک برای ارزیابی بی خطر بودن مواد غذایی وجود ندارد.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف کنندگان ممکن است به سادگی هشدارهای داده شده را نادیده بگیرند که انجام این کار اساسا یک شکل بازی با مواد غذایی و سلامت خود را ارائه می کنند. این بدان معنی است که تعیین سطح ایمنی برای آلرژی متفاوت است. برچسب درست می تواند اطلاعات درست را با توجه به تصمیم مصرف کننده، در اختیار آن ها قرار دهد.
واکنش های آلرژیک گاهی اوقات می تواند واکنش های مرگباری را به دنبال داشته باشد. اما تعداد واقعی آن ها ناشناخته است. این کمیته همچنین اعلام کرد: به دست آوردن رقم دقیق آن بسیار مهم است، چرا که اولین گام مهم در تعیین آلرژی غذایی، درصد افزایش و تحت تأثیر قرار گرفتن افراد نسبت به آن ها است.

آن ها همچنین توصیه کردند: اطلاع رسانی بهتر به پدر و مادرها در مورد پیشگیری از آلرژی، آموزش بهتر به کارکنان رستوران ها در مورد کمک به مردم، برای اجتناب از خوردن غذایی هایی است که نسبت به آن ها حساسیت دارند از اهمیت بالایی برخوردار است. چگونگی درمان و خدمات سلامت برای عموم مردم متفاوت است و گاهی اوقات اختلالاتی برای آلرژی هایی مانند عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به گلوتن اشتباه گرفته می شوند.

در این باره بیشتر بخوانید: راه های قطعی برای درمان آلرژی ها

ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • چرت طولانی و این عوارض
  • پوسیده شدن دندان و این راهکارها
  • شانس باردارشدنتان را با طب سوزنی بیشتر کنید
  • عوامل ژنتیکی ناباروری
  • ابتلا به آبله مرغان در دوران بارداری چه خطراتی دارد
  • معاون عتبات پزشکی هلال‌ احمر از اعزام امدادگران به سامرا خبر داد
  • چگونه با آرایش لب ها را برجسته کنیم
  • روحیه دادن و کمک کردن به خانم هایی که سقط داشته اند
  • محبوبترین ها

  • پیشنهاداتی برای از دست دادن موها در بارداری
  • چرا در برخی موارد زایمان سبب مرده زایی می شود؟
  • خرافه ها و اعتقادات غلط درباره بارداری
  • مبارزه با انواع میکروب های بیماری زا با شیر مادر
  • پیش از بچه دار شدن بخوانید
  • همه چیز درباره ی سندروم تخمدان پلی کیستیک
  • راز و رمز لاغری سریع پس از زایمان
  • رفتار و واکنش های مختلف جنین در شکم مادر
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است