مواد غذایی حساسیت زا علل ابتلا به حساسیت علل ابتلا به آلرژی حساسیت آلرژی

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

کارشناسان می گویند: برچسب های هشدار دهنده آلرژی غذایی برای مصرف کنندگان گیج کننده است و نیاز به بهبود دارند. با توجه به یک گزارش از آکادمی ملی علوم آمریکا، عباراتی مانند در همان کارخانه به میزان بادام زمینی کشور مبدأ، احتمال دارد حاوی مقادیری از آجیل باشد که ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی یک خطر واقعی باشد.

این کمیته اعلام کرد که در تنظیم برچسب صنایع غذایی نیاز به بهبود برچسب داوطلبانه در مورد آلودگی تصادفی محصولات با آلرژی های غذایی وجود دارد. آن ها اعلام کردند که در حال حاضر یک راه حل واقعی برای مصرف کنندگان آلرژیک برای ارزیابی بی خطر بودن مواد غذایی وجود ندارد.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف کنندگان ممکن است به سادگی هشدارهای داده شده را نادیده بگیرند که انجام این کار اساسا یک شکل بازی با مواد غذایی و سلامت خود را ارائه می کنند. این بدان معنی است که تعیین سطح ایمنی برای آلرژی متفاوت است. برچسب درست می تواند اطلاعات درست را با توجه به تصمیم مصرف کننده، در اختیار آن ها قرار دهد.
واکنش های آلرژیک گاهی اوقات می تواند واکنش های مرگباری را به دنبال داشته باشد. اما تعداد واقعی آن ها ناشناخته است. این کمیته همچنین اعلام کرد: به دست آوردن رقم دقیق آن بسیار مهم است، چرا که اولین گام مهم در تعیین آلرژی غذایی، درصد افزایش و تحت تأثیر قرار گرفتن افراد نسبت به آن ها است.

آن ها همچنین توصیه کردند: اطلاع رسانی بهتر به پدر و مادرها در مورد پیشگیری از آلرژی، آموزش بهتر به کارکنان رستوران ها در مورد کمک به مردم، برای اجتناب از خوردن غذایی هایی است که نسبت به آن ها حساسیت دارند از اهمیت بالایی برخوردار است. چگونگی درمان و خدمات سلامت برای عموم مردم متفاوت است و گاهی اوقات اختلالاتی برای آلرژی هایی مانند عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به گلوتن اشتباه گرفته می شوند.

در این باره بیشتر بخوانید: راه های قطعی برای درمان آلرژی ها

5 1000
ارسال شده در 15 آذر 1395 توسط با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • شیوع”سرما خوردگی روانی” دربین زنان کارمند
  • راهکارهای خانگی برای سفیدتر شدن دندان
  • با استفاده از این میوه ها پوستی سرحال داشته باشید
  • کاهش امید به زندگی با ناامیدی در دیابت
  • آیا هر روز آسپرین بخوریم یا نه
  • سفر زدگی در ورزشکاران
  • مصرف این مواد خوراکی سبب جلوگیری از ریزش و تقویت مو ها
  • چای خوش عطر ماسالا مخصوص مردم هند
  • محبوبترین ها

  • سوپ اسفناج کم کالری
  • کوفته رژیمی در ساندویج ساز
  • سالاد آووکادو و شنبلیله
  • لوکوم سلطان- به شیوه آسان
  • برای از بین بردن چربی شکم این ده دستور را فراموش نکنید
  • پیشنهاد ویژه دکتر سلام: دستور تهیه املت توت فرنگی
  • سالاد کلم قمری روی برشهای پرتقال
  • با طرز تهیه یک کیک شکلاتی مقوی آشنا شوید
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما