مواد قندی مصرف مواد قندی عوارض مواد قندی عوارض مصرف مواد قندی

بارها از عوارض و مضرات مصرف مواد قندی گفته ایم این موادغذایی می توانند در افراد مصرف کننده بیماری های خطرناکی مانند دیابت ،چاقی ،اضافه وزن و کبد چرب را ایجاد کنند این خوردنی ها  موجب وابستگی در مصرف کنندگان خواهند شد می خواهیم از تاثیرات طولانی مدت استفاده از قند و شکر بر بدن اطلاع پیدا کنیم.

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد مواد قندی نه تنها موجب افزایش وزن می‌شوند بلکه تاثیرات مخربی بر مغز دارند.

مواد قندی علاوه بر آنکه فرد را دچار معضل چاقی و بیماری دیابت می‌کنند رژیم غذایی مملوء از مواد قندی با بروز مواردی از ناهنجاری‌ها در عملکرد مغز همچون کم شدن قدرت حافظه و ضعف فعالیت‌های شناختی مرتبط است.

کارشناسان سلامت با بیان اینکه تمامی انواع مواد قندی مضر نیستند اظهار داشتند: بدن بیشتر مواد غذایی دریافتی را به مواد قندی تبدیل می‌کند. قند مفید یا گلوکز از مصرف کربوهیدرات‌ها تولید می‌شود. در واقع گلوکز سوختی برای سلول‌های بدن به حساب می‌آید.

دومین نوع مواد قندی فروکتوز است. فروکتوز دریافتی از طریق مصرف میوه‌ها و سبزیجات ضرری ندارد اما مصرف آن از طریق عسل، نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی و هر نوع خوراکی فراوری شده به سلامت ضرر می‌رساند. فروکتوز در تحریک کردن هورمون‌هایی همچون انسولین که به احساس سیری در فرد کمک می‌کند، ناتوان است.

مواد قندی، همچون یک ماده اعتیاد آور عمل می‌کنند. تنها مصرف مقدار کمی از مواد قندی باعث می‌شود مغز ماده دوپامین ترشح کند، ماده شیمیایی طبیعی در مغز که موجب تحریک احساس گرسنگی در فرد می‌شود. در یک بررسی مشخص شد افرادی که از مواد حاوی فروکتوز مصرف کرده‌اند در مقایسه با مصرف کنندگان خوراکی‌های حاوی گلوکز بیشتر دچار احساس گرسنگی و میل به خوردن می‌شوند.

همچنین مواد قندی باعث فرسوده شدن پوست می‌شود. وجود مقدار زیادی از مواد قندی موجب تجزیه کلاژن و الاستین در پوست می‌شود. علاوه بر این به محض ظاهر شدن چین و چروک روی پوست روشی برای درمان آسیب دیدگی وجود ندارد. تنها راه برای ترمیم چین و چروک‌ها به حداقل رساندن یا کنار گذاشتن مصرف مواد قندی است.

از دیگر مضرات مصرف مواد قندی از بین رفتن حسگرهای پرخوری است. به گفته کارشناسان مصرف بیش از حد مواد قندی مانع از فعالیت حسگرهای پیش گیرنده از پرخوری می‌شود.

همچنین فاکتور نورون‌زایی مشتق شده از مغز به این عضو در ارتباط با یادگیری و شکل گیری حافظه جدید کمک می‌کند. زمانیکه سطح این فاکتور پایین باشد مغز در یادگیری مطالب جدید ناتوان می‌شود.

به گزارش مدیکال دیلی، علاوه بر این حذف مواد قندی از رژیم غذایی با علائم مشابه با ترک کردن مواد مخدر همراه است. اولین و مهمترین گام در از بین بردن وابستگی به مواد قندی ایجاد تغییر قاطع در رژیم غذایی است.

ایسنا

5 1000
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | 0 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • تزريق كورتيكوسترون موجب افزايش تثبيت حافظه مي‌شود
  • سفره شب یلدا با دسرهای سرخ رنگ
  • در طول ماه رمضان چه غذاهایی بهتر است بخوریم؟
  • ترک مواد مخدر با داروهای گیاهی
  • خطرات طوفان خاک برای سلامتی مردم خوزستان
  • گردآوری این پماد بعلت آلودگی
  • چه زمانی بدن نیاز به پروتئین دارد
  • توصیه هایی در مورد مصرف باقلا در این فصل
  • محبوبترین ها

  • آب شاهی غذای پوست
  • با خواص نادیده گرفته شده شیرین بیان آشنا شوید
  • اثرات مهم گل شاه پسند
  • معرفی درخت اوکالیپتوس و خواص آن
  • گیاه درمانی برای رفع اختلالات بینی
  • اگر درد مزمن دارید بخوانید
  • ختمی گلی که فواید زیادی دارد
  • تشخیص عرقیات سالم از ناسالم
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما