طرز تهیه براونی تهیه براونی براونی خوش طعم براونی

 

براونی کاکائویی یک عصرانه خوشمزه است که برای طرفداران طعم شکلات بسیار خواستنی و دلچسب خواهد بود می توانید از کالری این دسر در ادامه مطلب آشنا شوید مطمئنا در این فصل از سال در کنار چای یا دیگر نوشیدنی های گرم این دسر فوق العاده دلچسب تر خواهد شد.

 دستور پختی فوق العاده دل پذیر با طعمی غنی از کاکائو، شکلات ذوب شده و قطعات شکلات  که می تواند هوستان به خوردن کیک را تا مدت ها برطرف کند. در این روزهای سرد که بیشتر دوست دارید روی مبل بنشینید و با یک چای یا قهوه ی گرم از خود پذیرایی کنید، این براونی خوش طعم می تواند لذتتان را چند برابر کند.
مواد لازم:

  • سه چهارم فنجان آرد همه منظوره ( 95 گرم )
  • یک فنجان شکر دانه ریز
  • سه چهارم فنجان کاکائو غیر شیرین
  • یک دوم فنجان شکر قهوه ای
  • یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان قطعات تلخ و شیرین شکلات
  • یک سوم فنجان شیر بدون چربی
  • 6 قاشق غذا خوری کره، ذوب شده
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • دو عدد تخم مرغ بزرگ که به آرامی هم زده شده باشند
  • یک دوم فنجان گردو خرد شده
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
روش پخت:1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- آرد را با قاشق به آرامی داخل یک فنجان اندازه گیری بریزید و یا وزنش کنید. با یک چاقو روی آرد را صاف کنید. آرد و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را با یکدیگر در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید ( تا نمک ). یک دوم فنجان شکلات را با شیر درون ظرفی مخصوص مایکروفر ترکیب کنید و درون مایکروفر به مدت یک دقیقه با بالاترین قدرت گرم کنید. بعد از 30 ثانیه محتوای ظرف را بهم بزنید. داخل ظرف کره، وانیل و تخم مرغ را بریزید. میکس شیر، یک دوم فنجان شکلات و یک چهارم فنجان آجیل را به آرد اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

خمیر را داخل یک سینی پخت فلزی 9 اینچی مربعی که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید بریزید. یک چهارم باقی مانده از گردوها را روی خمیرتان بریزید. به مدت 22 دقیقه و در دمای 350 درجه فارنهایت آن را بپزید. پس از پخت ابتدا اجازه دهید در همان سینی خنک شود و سپس با چاقو به 20 قطعه مساوی تقسیمش کنید.
اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 20 وعده می باشد هر وعده شامل یک براونی است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 186
  • چربی در یک وعده: 9.1 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 4.2 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 2.2 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.7 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 2.8 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 25.4 گرم
  • فیبر در یک وعده: 4.4 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 30 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 0.9 گرم
  • سدیم در یک وعده: 74 میل گرم
  • کلسیم در یک وعده: 23 میلی گرم
  • وب سایت دکتر کرمانی:

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 17 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • اهمیت مصرف هویج در سنین پیری
  • 18 تا 35 ساله ها بخوانند
  • زمانی که با تشنج صرع روبرو میشویم باید چیکار کنیم؟
  • همه آثار و چالش های طلاق بر جامعه
  • ویژگیهای برخی میوه‌های نوبرانه پاییزی
  • زمینه چینی های مفید برای مستقل شدن کودک برای خواب
  • سرما خورده هایی که نیرو ندارند این سوپ را بپزند
  • خواص شلغم
  • محبوبترین ها

  • تشخیص موهای چرب، خشک و طبیعی | شامپوی مناسب
  • بیماری گوارشی | ریفلاکس، زخم معده، زخم اثنی عشر
  • درمان خانگی برای برطرف کردن جوش صورت
  • درمان سوزش معده در دوران بارداری
  • آدرس و شماره تلفن مطب دکتر سلام
  • چند ترفند برای انتخاب بهترین کرم برنزه کننده
  • علت چین و چروک پوست در سنین پایین
  • عوارض جانبی مصرف قرص دپاکین
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • لیفتینگ با نخ
  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است