مشاوره زیبایی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

طرز تهیه براونی تهیه براونی براونی خوش طعم براونی

 

براونی کاکائویی یک عصرانه خوشمزه است که برای طرفداران طعم شکلات بسیار خواستنی و دلچسب خواهد بود می توانید از کالری این دسر در ادامه مطلب آشنا شوید مطمئنا در این فصل از سال در کنار چای یا دیگر نوشیدنی های گرم این دسر فوق العاده دلچسب تر خواهد شد.

 دستور پختی فوق العاده دل پذیر با طعمی غنی از کاکائو، شکلات ذوب شده و قطعات شکلات  که می تواند هوستان به خوردن کیک را تا مدت ها برطرف کند. در این روزهای سرد که بیشتر دوست دارید روی مبل بنشینید و با یک چای یا قهوه ی گرم از خود پذیرایی کنید، این براونی خوش طعم می تواند لذتتان را چند برابر کند.
مواد لازم:

  • سه چهارم فنجان آرد همه منظوره ( 95 گرم )
  • یک فنجان شکر دانه ریز
  • سه چهارم فنجان کاکائو غیر شیرین
  • یک دوم فنجان شکر قهوه ای
  • یک دوم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک فنجان قطعات تلخ و شیرین شکلات
  • یک سوم فنجان شیر بدون چربی
  • 6 قاشق غذا خوری کره، ذوب شده
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • دو عدد تخم مرغ بزرگ که به آرامی هم زده شده باشند
  • یک دوم فنجان گردو خرد شده
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
روش پخت:1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- آرد را با قاشق به آرامی داخل یک فنجان اندازه گیری بریزید و یا وزنش کنید. با یک چاقو روی آرد را صاف کنید. آرد و پنج مورد بعدی از لیست مواد لازم را با یکدیگر در کاسه ای بزرگ ترکیب کنید ( تا نمک ). یک دوم فنجان شکلات را با شیر درون ظرفی مخصوص مایکروفر ترکیب کنید و درون مایکروفر به مدت یک دقیقه با بالاترین قدرت گرم کنید. بعد از 30 ثانیه محتوای ظرف را بهم بزنید. داخل ظرف کره، وانیل و تخم مرغ را بریزید. میکس شیر، یک دوم فنجان شکلات و یک چهارم فنجان آجیل را به آرد اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

خمیر را داخل یک سینی پخت فلزی 9 اینچی مربعی که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید بریزید. یک چهارم باقی مانده از گردوها را روی خمیرتان بریزید. به مدت 22 دقیقه و در دمای 350 درجه فارنهایت آن را بپزید. پس از پخت ابتدا اجازه دهید در همان سینی خنک شود و سپس با چاقو به 20 قطعه مساوی تقسیمش کنید.
اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 20 وعده می باشد هر وعده شامل یک براونی است.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 186
  • چربی در یک وعده: 9.1 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 4.2 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 2.2 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.7 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 2.8 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 25.4 گرم
  • فیبر در یک وعده: 4.4 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 30 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 0.9 گرم
  • سدیم در یک وعده: 74 میل گرم
  • کلسیم در یک وعده: 23 میلی گرم
  • وب سایت دکتر کرمانی:
5 1000
ارسال شده در 16 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x