دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

اثرات میوه و سبزیجات

با کمک این برنامه غذایی تا حدودی از بابت تغذیه سالم خیالتان راحت خواهد شد و قادر خواهید بود به برنامه غذایی سالمی دسترسی پیدا کنید پیشنهاد می کنیم با ترفندهای موثر در این زمینه آشنا شوید و موادغذایی مفید و سالم را بشناسید تا در اختیار اعضای خانواده قرار دهید.

  • مصرف نمک در روز نباید بیش از یک قاشق چای خوری باشد.
  • از گذاشتن نمک پاش روی سفره خودداری نمائید.
  • حداقل 5 واحد میوه و سبزیجات در روز مصرف کنید.
  • به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده کنید.
  • برای پیشگیری از پوکی استخوان، حداقل یک یا دو لیوان شیر در روز مصرف کنید.

چرا زنان حتما باید شیر بنوشند

  • روزانه حداقل 6 تا 8 لیوان آب بنوشید.
  • حتی الامکان از گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
  • از تمامی گروه های غذایی مانند نان و غلات، گوشت و حبوبات، میوه و سبزیجات و شیر و لبنیات استفاده کنید.
  •  مصرف دو بار در هفته ماهی را فراموش نکنید.
  • از میوه ها به عنوان میان وعده استفاده کنید.

%d8%b1%da%98%db%8c%d9%85-300x200

  • برای کاهش مصرف چربی و نمک که زمینه را برای ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و افزایش فشارخون فراهم می کند، استفاده از نمک و سس مایونز را همراه با سالاد محدود کنید.
  • در مواقعی که استفاده از نمک باید محدود باشد اضافه کردن سبزی های معطر مانند نعناع، ریحان، گشنیز به غذا، طعم و عطر مطلوب را به غذا می دهند.

pica8zfam

  • برای پخت سبزیها از آب به مقدار کم استفاده کرده و آب حاصل از پخت را در غذاها مصرف کنید. بخارپز کردن سبزی ها راه بهتری برای حفظ ارزش غذایی آنهاست.
  • زمان پخت سبزی ها بیشتر از 20 دقیقه نباشد تا ویتامین های آن از دست نرود.
  • تغذیه خوب و استفاده مناسب از سبزیجات در دوران حاملگی و شیردهی برای مادر و کودک بسیار مفید بوده و برای یک شیردهی موفق لازم است.

 

5 1000
ارسال شده در 18 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی های مهم در زمینه واکسیناسیون اطفال
  • نهادینه کردن رفتارهای خوب در اطفال
  • چند دستورالعمل برای سرو غذاهای سالم
  • بیماران دیابتی نارسایی های کلیوی را جدی بگیرند.
  • اهمیت شیر مادر در کاهش مرگ و مير نوزادان
  • روشی برای تمیز کردن کف اتو
  • آلفا و بتاهیدروکسی اسید در سال 2000
  • برای تندرستی بدن مواد غذایی تند چه فوایدی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • خاصیت های بی نظیر گندمک
  • دریافت انرژی سالم با این خوراکی های مغذی
  • حجم غذا مهم تر است یا ارزش غذایی آن ؟
  • خاصیت های مختلف عسل برای سلامتی
  • با رژیم مدیترانه ای از بروز بیماری قلبی جلوگیری کنید
  • خانم ها با این رژیم غذایی آشنا شوید
  • همه چیز در مورد فواید و مضرات حرارت دادن به غذا
  • خوراکی های مفید برای قلب
  • رپورتاژ

  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ایمپلنت،لمینت و زیبایی دکتر نوروز علی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x