دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

اثرات میوه و سبزیجات

با کمک این برنامه غذایی تا حدودی از بابت تغذیه سالم خیالتان راحت خواهد شد و قادر خواهید بود به برنامه غذایی سالمی دسترسی پیدا کنید پیشنهاد می کنیم با ترفندهای موثر در این زمینه آشنا شوید و موادغذایی مفید و سالم را بشناسید تا در اختیار اعضای خانواده قرار دهید.

  • مصرف نمک در روز نباید بیش از یک قاشق چای خوری باشد.
  • از گذاشتن نمک پاش روی سفره خودداری نمائید.
  • حداقل 5 واحد میوه و سبزیجات در روز مصرف کنید.
  • به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده کنید.
  • برای پیشگیری از پوکی استخوان، حداقل یک یا دو لیوان شیر در روز مصرف کنید.

چرا زنان حتما باید شیر بنوشند

  • روزانه حداقل 6 تا 8 لیوان آب بنوشید.
  • حتی الامکان از گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
  • از تمامی گروه های غذایی مانند نان و غلات، گوشت و حبوبات، میوه و سبزیجات و شیر و لبنیات استفاده کنید.
  •  مصرف دو بار در هفته ماهی را فراموش نکنید.
  • از میوه ها به عنوان میان وعده استفاده کنید.

%d8%b1%da%98%db%8c%d9%85-300x200

  • برای کاهش مصرف چربی و نمک که زمینه را برای ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و افزایش فشارخون فراهم می کند، استفاده از نمک و سس مایونز را همراه با سالاد محدود کنید.
  • در مواقعی که استفاده از نمک باید محدود باشد اضافه کردن سبزی های معطر مانند نعناع، ریحان، گشنیز به غذا، طعم و عطر مطلوب را به غذا می دهند.

pica8zfam

  • برای پخت سبزیها از آب به مقدار کم استفاده کرده و آب حاصل از پخت را در غذاها مصرف کنید. بخارپز کردن سبزی ها راه بهتری برای حفظ ارزش غذایی آنهاست.
  • زمان پخت سبزی ها بیشتر از 20 دقیقه نباشد تا ویتامین های آن از دست نرود.
  • تغذیه خوب و استفاده مناسب از سبزیجات در دوران حاملگی و شیردهی برای مادر و کودک بسیار مفید بوده و برای یک شیردهی موفق لازم است.

 

5 1000
ارسال شده در 18 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x