ظروف نچسب ظروف مسی ظروف قلع ظروف آلومینیومی پخت غذا

بهتر است از چه ظروفی برای نگهداری از موادغذایی استفاده کنیم مناسب ترین ظروف در این زمینه کدامند؟پیشنهادات  متخصصین تغذیه در این زمینه چیست ؟انواع ظروف مانند , ظروف آلومینیومی ,  ظروف نچسب ,  ظروف مسی و ظروف قلع در آشپزخانه یافت می شود شما غالبا از چه ظروفی در این زمینه استفاده می کنید .

یک متخصص تغذیه می‌گوید: استفاده از ظروف مسی نه تنها مس بدن را تأمین نمی‌کند بلکه مسمویت‌زاست. ظروف شیشه‌ای و پیرکس بهترین ظروف محسوب می‌شود.

  شیوا فرجی هشدار داد : استفاده از ظروف مسی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود چرا که نه تنها نیاز بدن به مس را تأمین نمی‌کند بلکه از آنجایی که مس جزو مواد معدنی است اضافه دریافت آن می‌تواند سبب بروز مسمومیت در بدن شود و افرادی که در منزل مدام از ظروف مسی استفاده می‌کنند معمولاً با علایمی مانند تهوع، استفراغ و اسهال مواجه می‌شوند.

وی افزود: حتی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نسبت به مصرف ظروف مسی هشدار داده است چرا که ظروف مسی را قلع‌اندود می‌کنند و برای اینکه قلع طی واکنش شیمیایی به مس متصل شود کمی سرب هم به آن اضافه می‌کنند.این متخصص تغذیه به این نکته اشاره کرد که وقتی ظروف حرارت می‌بیند و در عین حال غذاهایی که پایه اسیدی دارند هنگامی که در ظرف ریخته می‌شوند (مثل گوجه‌فرنگی و آبلیمو) ممکن است قلع و سرب در غذا آزاد شود.وی مناسب‌ترین ظروف برای پخت غذا را شیشه و پیرکس عنوان کرد و افزود: ظروف لعابی هم به شرط آنکه لعاب آن آسیب ندیده باشد جزو ظروف مناسب برای پخت و پز محسوب می‌شود.

به گفته این متخصص تغذیه ظروف استیل نیز برای پخت و پز مناسب است به شرط آنکه بعد از پخت چیزی را در آن نگهداری نکنیم و سریع ظرف را جابه‌جا کنیم تا واکنش شیمیایی صورت نگیرد.

فرجی در پاسخ به اینکه ظروف تفلون و چدن که دارای لایه محافظ هستند چقدر برای پخت مناسبند گفت: تا زمانی که این ظروف سالم باشند مشکلی نیست اما به محض آنکه کوچکترین آسیب‌دیدگی بر اثر حرارت و ضربه به سطوح فلزی این ظرف‌ها وارد شود سطوح تفلونی این ظروف وارد غذا می‌شود که برای بدن مضر است.

ظروف نچسبت کم خون تان می کند

عضو انجمن علمی تغذیه تصریح کرد: کادمیوم موجود در ظروف تفلون فلز سنگینی است که سرطان‌زاست و تأثیر نامطلوبی در روند رشد جسمی کودکان می‌گذارد و حتی تحقیقات نشان داده که ممکن است سبب کم‌خونی شود.

مشکلات گوارشی با ظروف آلومینیومی

وی در مورد مصرف ظروف آلومینیومی نیز گفت: مصرف این نوع ظروف نیز توصیه نمی‌شود چرا که بر اثر حرارت، آلومینیوم موجود وارد غذا شده و در طولانی مدت ممکن است مشکلات گوارشی روده و کولیت ایجاد کند.

منبع: جام جم سرا

 

5 1000
ارسال شده در 19 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 184 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • اگر تحرک ندارید نگران خود باشید!
  • اک مک با رویه قارچ
  • رفع خستگی با چرت
  • کاهش حواس پنجگانه در هنگام پیری
  • حد و ا ندازه ورزش کردن برای لاغر شدن
  • توصیه های تخصصی و کامل چربی‌ سوزی قسمت3
  • رعد و برق باعث حملات آسمی هزاران نفر می شود
  • چگونه متوجه نشت روده هایمان بشویم
  • محبوبترین ها

  • ال‌آرژنین و درمان مشکلات جنسی
  • سکته مغزی تهدیدی برای همه سنین
  • جراحی شکستگی در سیگاریها
  • رهایی از مشکلات ادراری ناشی از بزرگی پروستات در مردان
  • تاثیرات منفی کمبود آهن
  • اتفاقات جالب در موقعی که خواب هستیم
  • PCA چیست و چه کاری انجام میدهد؟
  • چهارشنبه سوری امنی را با رعایت این نکات ایمنی داشته باشید!
  • رپورتاژ

  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما