دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)

مافین گردویی مافین روش تهیه مافین آموزش تصویری مافین اسفناج

مافین ها از جمله عصرانه های خوشمزه در این روزهای سرد پاییزی به شمار می روند می خواهیم در این مطلب شما را با روش تهیه مافین گردویی آشنا کنیم می توانید در منزل و به راحتی این شیرینی خانگی را تهیه کنید و در دورهمی های خانوادگی میل کنید .

 مافین ها همیشه جزو شیرینی های پرطرفدار محسوب می شوند، در این مطلب هم طرز تهیه مافین گردو را برای شما آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
  • کره نرم   185 گرم
  • شکر قهوه‌ای   100 گرم
  • زرده تخم مرغ     2 عدد
  • اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری
  • آرد      200 گرم
  • پودرکاکائو       25 گرم
  • سفیده تخم مرغ همزده    2 عدد
  • گردوی ریز خرد کرده    100 گرم
  • مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه:

  • کره نرم  2 قاشق سوپخوری
  • شکلات سفید خرد کرده  150 گرم
طرز تهیه:

1-کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.

2-حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

3-اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفره‌ای ایجاد نمائید. اینک توپ‌های خمیری را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول‌های کوچک مافین قرار دهید.

4-آن‌گاه کپسول‌های پر کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافین‌ها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.

5-همینکه ‌مافین‌ها خنک شدند، حفره وسط آن‌ها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.

طرز تهیه مواد رویه:
کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.
وب‌سایت شورو شیرین
5 1000
ارسال شده در 21 آذر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x