photo4-e1378345809782

 

مافین ها انواع مختلف دارند برخی مافین ها میوه ای هستند و با طعم انواع میوه ها تهیه می شوند می خواهیم روش تهیه مافین انجیری را در این مطلب به شما ارائه دهیم مطمئن باشید با یک بار تهیه این مافین عاشق طعم و مزه آن خواهید شد .

 انجیر خواص فراوانی دارد و می توان با آن خوراکی های خوشمزه ای درست کرد. در این مطلب مافین های خیلی زیبا و خوش طعمی با انجیر برایتان آموزش داده ایم.
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۵۰ گرم کره نرم شده
  • ۱ پیمانه شکر
  • 2 /1  پیمانه شیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ ق م بیکینگ‌پودر
  • 4 /1  ق چ وانیل ‌‌‌‌
  • 2 /1 و1 پیمانه انجیر له‌ شده
  • به میزان لازم بادام پرک شده
1. د ر یک کاسه مناسب کره نرم شد ه و شکر را باهمزن برقی بزنید تا یکد ست شوند. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را هم اضافه کرد ه، به هم زد ن اد امه د هید تا کاملاً باهم مخلوط شوند.
2. حالا باید شیر را اضافه کنید و به هم زد ن اد امه د هید. بعد ازآنکه مواد خوب باهم مخلوط شد ند، انجیرهای له‌شد ه را اضافه کرد ه و هم بزنید. آرد و بیکینگ‌پود ر را باهم مخلوط کرد ه و الک کنید، سپس به‌آرامی به مایه مافین بیفزایید.
3. فر را با د مای 180 د رجه سانتی گراد روشن کنید تا د اغ شود. د اخل قالب‌های مافین کپسول لایه د ار نچسب قرار د هید، سپس 4/3 کپسول‌ها را از مواد پر کنید و روی آنها مقد اری باد ام پرک شده  هم قرار د هید.
.4 حالا سینی مافین را روی طبقه وسط فر به مد ت 30 د قیقه قرار د هید تا آماد ه شوند.
مجله آشپزی مثبت