دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

زنانی که بیشتر از 50 سال سن دارند اگر از رژیم غذایی گوشتی و پر پروتئینی استفاده کنند ریسک نارسایی قلب شان بالا میرود و اگر این دریافت از گوشت زیاد باشد خطر نارسایی قلبی بیشتر میشود.بر اساس صحبت های محققان،ریسک نارسایی قلبی در صورتی افزایش می یابد که رژیم غذایی با پروتئین بالایی روبرو باشد.

مطالعه محققان دانشگاه براون آمریکا نشان می دهد زنان یائسه ای که بیشترین مصرف میزان پروتئین را در رژیم غذایی شان داشتند در مقایسه با زنانی که پروتئین کمی مصرف می کردند با افزایش ۶۰ درصدی ریسک نارسایی قلبی مواجه بودند.

به گفته دکتر «محمد فیراث باربر» عضو تیم تحقیق، «به نظر می رسد عمدتاً این ریسک ناشی از پروتئین حیوانی است.»

به گفته وی، زنانی که اکثر پروتئین مصرفی شان را از منابع گیاهی و سبزیجات تامین می کنند در حدود ۲۰ درصد با کاهش ریسک نارسایی قلبی مواجه هستند.

باربر در ادامه می افزاید: «هرچقدر مصرف پروتئین رژیمی بیشتر باشد، ریسک بروز نارسایی قلبی افزایش می یابد، اما افزایش مصرف پروتیئن گیاهی عاملی محافظ در مقابل نارسایی قلبی است.»

بنشن ها، مغزیجات آجیلی و حبوبات از جمله منابع غیرگوشتی پروتئین هستند.

در این مطالعه، باربر و همکارانش رژیم غذایی روزانه حدود ۱۰۴ هزار زن ۵۰ تا ۷۹ سال را از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ بررسی کردند. تیم تحقیق همچنین نمونه ادرار زنان را برای ارزیابی بیشتر میزان پروتئین مصرفی شان آنالیز کرد.

بیش از ۱۷۰۰ زن تا سال ۲۰۰۵ مبتلا به نارسایی قلبی شدند. محققان دریافتند احتمال بروز این شرایط در زنان با میزان مصرف پروتئین شان مرتبط بود.

محققان همچنین دریافتند افزایش ریسک نارسایی قلبی ناشی از رژیم غذایی پُرپروتئین حتی بعد از کنترل سن، نژاد و سایر فاکتورهای پرخطر نظیر فشارخون بالا، دیابت یا بیماری عروق قلبی کرونر وجود داشت.

به گفته محققان احتمال افزایش ریسک نارسایی قلبی بعد از مصرف رژیم غذایی حاوی پروتئین بالا احتمالا ناشی از اضافه وزن افراد است.

محققان همچنین پیش بینی می کنند یافته های مشابه در مورد مردان هم وجود داشته باشد.

منبع : خبر داغ
5 1000
ارسال شده در 25 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x