مصرف پسته‌ خام کالری پسته‌ خام پسته‌ خام ارزش تغذیه ای پسته‌ خام
 پسته خام حاوی چه میزان کالری برای بدنمان است مصرف این دانه روغنی برای چه افرادی مفید است ؟مزایای درمانی این دانه خوراکی به چه صورت است ؟می خواهیم به بررسی املاح ،ویتامین ها و موادمعدنی موجود در پسته خام بپردازیم با توجه به نزدیک بودن شب یلدا بد نیست با مادر ادامه مطلب همراه باشید .

یک‌چهارم فنجان از پسته‌های خام حاوی ۱۴ گرم چربی است که بخش عمده آن را چربی‌های غیراشباع تک‌زنجیره‌ای و چندزنجیره‌ای تشکیل می‌دهند. چربی یک‌چهارم فنجان از پسته‌های خام حاوی ۱۴ گرم چربی است که بخش عمده آن را چربی‌های غیراشباع تک‌زنجیره‌ای و چندزنجیره‌ای تشکیل می‌دهند. یکی از مزیت‌های مهم پسته‌های خام این است که اصلا چربی ترانس یا کلسترول ندارند. پسته‌های خام، فیتواسترول نیز دارند که می‌تواند مانع از جذب کلسترول در روده‌ها شود. املاح یک‌چهارم فنجان از پسته‌های خام، ۴۴ درصد از نیاز روزانه بدن به مس را تامین می‌کند. دریافت مس برای استخوان‌ها، سلول‌های قرمز خون و شکل‌گیری کلاژن ضروری است. یک فنجان کامل از پسته‌های خام نیز بیش از ۲۰ درصد از نیاز روزانه بدن به فسفر و بیش از ۱۵ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را فراهم می‌کند. فسفر برای ذخیره انرژی بسیار مهم است و منگنز هم نقش مهمی در شکل‌گیری استخوان‌ها و متابولیسم کلسترول دارد. علاوه بر این‌ها، یک فنجان از پسته‌های خام بیش از ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منیزیم و پتاسیم را هم تامین می‌سازد. ویتامین‌ها پسته‌ها حاوی مقدار کمی از ویتامین E، C و A هستند، اما مقدار زیادی از ویتامین‌های خانواده B را در خود گنجانده‌اند. یک فنجان از پسته‌های خام، ۴۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B۶ و ۲۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین B۱ را فراهم می‌سازد. ویتامین B۶، به متابولیسم اسیدهای آمینه و گلیکوژن کمک می‌کند. ویتامین B۱ هم برای هضم مطلوب، عملکرد مغز و تنظیم اشتها مهم است.

سلامتیسم

 

5 1000
ارسال شده در 27 آذر 1395 توسط با موضوع تغذیه | بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • سرمایی ها عسل بخورند
  • چگونه طاسی در مردان را درمان کنیم؟
  • تفکر منفی و تضعیف مغز
  • برای اینکه ورزشهای قدرتی مفیدتر باشند چکار باید انجام دهیم
  • استفاده بیش از حد از نمک چرت های نیمروزی را طولانی تر میکند
  • عیوب انکساری چشم و کاهش دید
  • زبان مصنوعی جایگزینی برای آزمایش غذا توسط انسان می شود
  • مشکلات مغزی برای افراد محصل
  • محبوبترین ها

  • مزاج افراد مهربان چیست؟
  • سودایی بودن مزاج و رعایت این نکات
  • خلاصی از بوی دهان با این ماده
  • درد گردن و استفاده صحیح از بالش
  • کج خلقی با مصرف برخی خوردنی ها
  • اطو کشیدن چند کالری می سوزاند
  • پیشگیری از ایجاد کپک در یخچال
  • افزایش توانایی مغز با خواب منظم
  • رپورتاژ

  • کمک به بهبود هضم و افزایش ایمنی
  • درمانی بدون درد در نهایت آرامش با یک دندانپزشک حرفه ای
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما