با استفاده از کندر می توانید از زوال عقل در امان بمانید این دانه گیاهی خاصیت های بیشماری برای سلامتی ما به همراه دارد طعم تلخ این دانه باعث شده افراد زیادی از مصرف آن پرهیز کنند مراقب باشید این دانه گیاهی مزاج گرمی دارد و برای بانوان باردار و اطفال باید با احتیاط مصرف شود.

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: مصرف کندر علاوه بر افزایش حافظه برای حفظ جوانی و شادابی پوست موثر است.
یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: کندر از صمغ درخت تولید می شود که کشورهای آفریقای جنوبی، یمن، عربستان و مالزی بزرگترین مراکز تولید کننده کندر محسوب می شوند.
وی با اشاره به اینکه کندر طبع گرم و خشکی دارد، اظهار داشت: مصرف کندر با مصطکی( شیره ای زرد رنگ) سبب تقویت لثه می شود، همچنین افراد می توانند برای جلوگیری از طعم تلخ کندر آن را آسیاب و با عسل مخلوط و صبح ناشتا به اندازه یک حبه قند میل کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف کندر دهان را خوشبو می کند، همچنین گنجاندن کندر در برنامه غذایی روزانه مبتلایان به قند خون مفید است، زیرا هر بار استفاده از کندر قند خون را به اندازه 10 واحد کاهش می دهد، همچنین به گفته امام علی(ع) هر کس چهل شبانه روز کندر، مصطکی و سود کوهی بخورد حافظه اش چنان تقویت می شود که گویی ساحر شده است.
حیدری با اعلام اینکه مصرف کندر با افزایش گردش خون سبب کم خوابی در افراد می شود، افزود: ترکیب کندر همراه با برگ سنا سبب بهبود و تقویت حافظه می شود.
وی تصریح کرد: زنان باردار از 2 ماهگی جنین روزانه 2 حبه و حداکثر تا 20 روز می توانند کندر بخورند زیرا مصرف بیش از حد این گیاه منجر به بیش فعالی کودک در سنین 3 تا 4 سالگی می شود، همچنین استفاده از کندر در زنان شیرده نیز سبب طعم نامطلوبی در شیر آنها می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف کندر برای مبتلایان به روماتیسم و افراد بلغمی مزاج بسیار مناسب است، روغن کندر بهترین گزینه برای رفع چین و چروک پوست به شمار می آید که برای این منظور افراد باید هر شب قبل از خواب نصف قاشق چایخوری از این روغن را روی گونه و پیشانی خود ماساژ دهند، مبتلایان به آلزایمر و پارکینسون باید به مدت 45 روز از معجون انجدان رومی همراه با کندر و جینسینگ استفاده کنند.
حیدری با بیان اینکه افراد گرم مزاج و مبتلایان به ناراحتی های قلبی و عروقی، فشار و قند خون باید از مصرف کندر خودداری کنند، توصیه کرد: اشخاصی که تعریق بدنشان زیاد است و افرادی که دچار سنگ کلیه و آفت دهان هستند نیز باید از استفاده از این گیاه پرهیز کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 30 آذر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • از ازدواج با این افراد بپرهیزید
  • انواع محیط در روانشناسی
  • اطلاعات کامل درباره درد لگن در خانم ها
  • پس از هر نوع فعالیت ورزشی بدنتان را سرد کنید
  • یافتن جایگاه ضمیر خود آگاه در مغر انسان
  • آخرین وضعیت مصدومان حادثه تروریستی سامرا
  • اگر دندانتان را کشیده اید بخوانید
  • رفع مزمن ترین دردها با این مواد سالم
  • چطور دوام رنگ موهایمان را بیشتر کنیم؟
  • چگونه نیاز بدن نسبت به پروتئین را تامین کنیم
  • برای قبول ضعف های شخصیتی این سه دلیل را بدانید
  • حس ایست قلبی در هنگام استرس نشانه چیست؟
  • خواص اسفناج را باهم مرور کنیم
  • سریع ترین شیوه طبیعی برای بهبود سرما خوردگی
  • علایم عفونتی مجاری ادراری و مثانه در اطفال
  • محبوبترین ها

  • ارتباط مهارت های حرکتی با حل مسائل ریاضی
  • کنار آمدن با هزینه های بچه داری
  • استفاده از موزیک برای روح و روان اطفال
  • سریع ترین راه درمان و پیشگیری از اسهال کودک در مسافرت
  • ضرورت مصرف آب برای کودکان
  • مضرات مسافرت بردن شیرخواران در این سن
  • تشویق سنین پایین به ورزش
  • شیردادن به خردسالان
  • نکات مهم پیرامون سخن گفتن با اطفال
  • مبلمان و موکت به جای غذا !
  • شکیبایی والدین اطفال اوتیسمی
  • بوسه زدن بر گونه های شیرخوار ممنوع
  • چرا فرزندم غذا نمی خورد؟
  • روند رشد طبیعی شیرخواران در سه ماهگی
  • علت گوشه گیر شدن کودک چیست؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است