مزایای مصرف پیاز درمان با پیاز خواص پیاز پیاز استفاده از پیاز
 می خواهیم به بررسی خواص و مزایای مصرف پیاز بپردازیم مصرف این گیاه همواره توسط متخصصین طب سنتی پیشنهاد داده می شود برای درمان انواع مشکلات جسمی تان می توانید از پیاز استفاده کنید توصیه های متخصصین درباره پیاز و املاح و موادمعدنی آن را با هم مرور خواهیم کرد با ما همراه باشید.

۱- پیاز گیاه است چندساله به ارتفاع تا یک متر، دارای پیاز لایه‌لایه که پوست آن به رنگ‌های سفید، زرد کمرنگ و صورتی مایل به ارغوانی است.

۲- مهم‌ترین اثرات دارویی پیاز در بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت، تنفسی، سرطان و میکروبی است.

۳- اثرات ایده‌آل پیاز در کاهش امراض قلبی-عروقی مربوط به مواردی از جمله کاهش چربی خون؛ کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید؛ کاهش چسبندگی پلاکت‌ها و افزایش فیبرینولایزن می‌باشد. اصولا این خواص در پیاز خام به مراتب بیشتر از پیاز پخته و سرخ‌شده وجود دارد؛ چرا که اجسام مؤثر در پیاز مواد گوگردی هستند که با حرارت تبخیر و تجزیه می‌شوند.

۴- عصاره پیاز روی سلول‌های سرطانی اثر سمی ایجاد می‌کند. این مسأله در پژوهش‌های داخل و خارج از بدن حیوانات مطالعه شده است.

۵- اثرات ضددیابت پیاز در آزمایش‌های کلینیکی در مقایسه با داروهای فن‌فورمین و تولبوتامید چشمگیر است

6- در طب عوام از پیاز برای درمان آسم، سرفه، سیاه‌سرفه و دیگر مشکلات تنفسی استفاده می‌کنند. اثر ضدآسم پیاز در پژوهش‌های جدید به اثبات رسیده است. این پژوهش‌ها نشان می‌دهد، که اثر ضدآسم پیاز نسبتا قوی بوده و به نظر می‌رسد مربوط به ترکیباتی چون کورستین و ایزوتیوسیانات‌های موجود در آن باشد

۷- پیاز دارای خواص ضدمیکروبی، ضدقارچی و ضدکرم می‌باشد. این آثار در پیاز ضعیف‌تر از سیر است؛ در عوض، میزان مصرف پیاز به مراتب از سیر بیشتر است

۸- در زمان مصرف پیاز، تعدادی از باکتری‌های مؤثر بر پوسیدگی دندان، از جمله استرپتوکوک‌موتانس، استرپتوکوک سبرینوس و پروفی روموناز جینجیوالس کاهش چشمگیری پیدا می‌کنند و بنابراین در جلوگیری از پوسیدگی دندان مؤثر است

۹- پیاز دارای اثر ضدقارچ بر روی تعدادی از جمله میکروسپوریوم کانیس، میکروسپوریوم ژیپسئوم، آسپرژیلوس فلاوس، پنی‌سیلیوم‌پوبروم و . . . می‌باشد که عمدتا مربوط به ترکیبات گوگردی آن است. ۱۰- اثرات مهم دیگر پیاز عبارتند از: ضداکسیدان، ضدحساسیت، ضدورم و التهاب، هضم‌کننده غذا و رفع بی‌اشتهایی، درمان زخم‌ها، واریس و آکنه. به طور خلاصه دانشمندان معتقدند که با یک رژیم غنی از پیاز می‌توان با بسیاری از امراض شایع و مهم قرن بیست و یکم مبارزه کرد

۱۱- برای استفاده از اثرات دارویی مذکور، روزانه ۵۰ تا ۱۵۰ گرم پیاز خام یا آب این مقدار و یا حدود ۲۰ گرم پیاز به صورت خشک باید مصرف شود

۱۲- بوی پیاز مربوط به مواد گوگردی و همچنین بیشتر آثار دارویی آن نیز مربوط به همین مواد است. این مواد در اثر حرارت تبخیر یا تجزیه می‌شوند، بنابراین، خواص پیاز پخته و به ویژه سرخ کرده به مراتب کمتر از پیاز خام است

۱۳- پژوهش‌های چندانی روی پیاز با رنگ‌های مختلف (سفید، زرد کمرنگ و صورتی)، پیاز تازه و کهنه، پیازهای با شدت تندی و بوی مختلف صورت نگرفته است، ولی در مجموع می‌توان گفت که خواص اصلی همه آن‌ها تا حد زیادی مشابه است؛ فقط در میزان مواد مؤثر کمی با یکدیگر اختلاف دارند

۱۴- پیاز باید در جای خنک، خشک، تاریک و در یک لایه کیسه‌های سوراخ‌دار در محلی که جریان هوا برقرار باشد، نگهداری شود

۱۵- علت روان شدن اشک از چشم در موقع خرد کردن پیاز این است که وقتی سلول‌های پیاز پاره می‌شوند، آنزیم‌های آلیناس باعث شکسته شدن آمینواسید سولفوید شده و تولید اسید سولفنیک می‌کند.

سلامتیسم

ارسال شده در 29 آذر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • همه علائم بارداری در قالب تصویر
  • بهترین و مفید ترین کاهنده های استرس
  • آیا برای مبتلایان به دیابت عسل ضرر دارد؟
  • عوارض درمان نکردن بزرگی خوش خیم پروستات
  • راز تناسب اندام اطفال در شیر کاکائو
  • تاثیر یوگا بر زنان باردار
  • مقاومت بيشتر برونشيت به آنتي بيوتيك ها
  • مضرات برخی خوردنی ها برای حیوان خانگی
  • محبوبترین ها

  • تصاویر جالب از تغییر چهره حیوانات با محبت اطرافیان
  • نحوه بند آوردن خونریزی سگ
  • حفاظت از گربه در آپارتمان
  • کوری گربه به صورت مقطعی
  • جوان ماندن گربه با این 10 نکته
  • ریختن موهای حیوانات خانگی
  • اصول مراقبت از توله سگ ها
  • شست و شو و نظافت گربه خانگی
  • رپورتاژ

  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    لاغر شو
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است