مشاوره زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی

مزه فلفلی موهامارا دیپ خوراک اصلی گوشتی Muhammara

هوموس یا موهامارا یک پیش غذای خوشمزه و بی نظیر است که در رستوران های مختلف خارجی سرو می شود این پیش غذا قبل از غذای اصلی که غالبا گوشتی می باشد سرو می شود بد نیست با روش تهیه این پیش غذای خوشمزه آشنا شوید .

 مزه فلفلی موهامارا (Muhammara) در کشورهای خاورمیانه طرفداران زیادی دارد. معمولا مدلهای زیادی برای تهیه این مزه خوشمزه وجود دارد. دیپ به نوعی مزه است. شبیه به هوموس که میشود همراه نان خرد به عنوان پیش خوراک و یا در کنار خوراک اصلی گوشتی مصرف میشود.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز یا سس تند فلفلی
  • نصف لیوان گردوی نیم کوب
  • ۲ حبه سیر
  • نصف استکان روغن مایع (روغن زیتون بی بو ارجحیت دارد)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز کبابی شده
  • ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز شیرین
  • پودر زیره
  • ۱ قاشق غذاخوری مغز نان باگت

طرز تهیه:

فلفل دلمه ای کبابی را همراه سیر له کرده به آن نمک، فلفل سیاه و قرمز شیرین، گردو، روغن زیتون، خرده های نان، پودر زیره (زیره زیادباشد خوش طعم میشود) رب گوجه فرنگی و رب فلفل، ماست را اضافه کرده مخلوط میکنید. مواد باید همانند تصویر غلیظ شود.

وب سایت کافه ترک

5 1000
ارسال شده در 2 دی 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

پیشنهاد سردبیر

  • راهبردهایی برای زیبایی پوست دست و پا
  • اضافه کردن نمک به غذای کودک ممنوع
  • استفاده از واکسن روتاويروس عوارض جانبي دارد
  • اطلاعات پزشکی در مورد بیماری گال یا جرب
  • کبد خود را چقدر میشناسید
  • مصرف کنندگان ماری جوآنا و بی خوابی
  • درمان بیماری پانکراس با این دستور طبیعی
  • جمجمه و بزرگ شدن آن
  • محبوبترین ها

  • جویدن آدامس و برطرف کردن مشکلات مغزی
  • پژوهش های علمی جدید برای اختلال پارکینسون
  • تاثیر شوک الکتریکی بر بیماران افسرده
  • بررسی ارتباط بین ازدواج و پیشگیری از ابتلا به زوال عقل
  • علت ایجاد و تشدید تیک عصبی چیست؟
  • عواملی که باعث تشدید سردردهای میگرنی میشوند
  • فراموش کاری با آلزایمر یکی نیست! روش های درمان فراموش کاری
  • بررسی پیشرفت های چشم گیر در زمینه درمان سکته مغزی حاد
  • رپورتاژ

  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • هیچ کس نباید از درد زانو رنج ببرد
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x