نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
 مواد غذايي مفيد براي آلزايمر مواد غذايي مضر براي آلزايمر تاثير تغذيه در بروز آلزايمر پيشگيري از آلزايمر

تغذیه سالم و مناسب بهترین روش برای پیشگیری از بسیاری بیماری هاست.به همین دلیل نقش تغذیه در بهبود سلامتی را نباید نادیده گرفت.یکی از بیماری های نگران کننده برای افراد سالمند ،بیماری آلزایمر است.جالب است بدانید نوع تغذیه در پیشگیری از بروز این بیماری بسیار موثر است.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان، ضرغامی اظهار کرد: آلزایمر نوعی اختلال مغزی و زوال عقل است، بیماری در سال‌های اولیه به صورت فراموشی خفیف بروز می‌کند که به مرور زمان، پیشرفت داشته و اختلالات جدی در حافظه، گویایی و ذهن را سبب می‌شود. مصرف ماهی‌هایی همانند قزل آلا و ساردین به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا سه خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد.

وی توضیح داد: عامل اصلی ایجاد آلزایمر، رادیکال‌های آزاد اکسید کننده هستند که با افزایشی سن بیشتر تولید می‌شوند. در سیب ماده آنتی اکسیدانی وجود دارد که بیشترین مقدار آن در پوست نهفته است و سیب قرمز در مقایسه با سیب زرد و سبز آنتی اکسیدان بیشتری دارد.

به گفته وی، زردچوبه در درمان و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است و تحقیقات نشان می‌دهد، می‌توان از خواصی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی این ماده در بیماری هایی مانند سرطان، آلزایمر و بیماری‌های قلبی بهره برد.

ضرغامی ادامه داد: گردو را به نام غذای مغز می شناسند و این به خاطر وجود امگا سه فراوان آن است، آنتی اکسیدان گردو در بین آجیل ها از همه بیشتر است و مصرف آن می‌تواند از آلزایمر پیشگیری کند.

به گفته وی، پوسته نازک بادام نیز حاوی ویتامین E  است که این ویتامین نیز به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی که دارد می‌تواند در درمان و پیشگیری آلزایمر موثر باشد.

وی با تاکید بر این که اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در روغن زیتون می‌تواند سبب حفظ غشای سلول‌های مغزی شود، عنوان کرد: میزان اسید فولیک در خون افراد مبتلا به آلزایمر پایین است و مصرف کم سبزیجات سبز رنگ موجب افت اسید فولیک خون و بروز لخته‌های خونی در مویرگ‌های مغز و آسیب به بافت مغز می‌شود که فراموشی  را در پی دارد.

منبع :ایسنا

 

5 1000
ارسال شده در 9 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x