مشاوره زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
 

امروزه استفاده از گوشت های قرمز فرآوری شده طرفداران زیادی دارد و عده ی زیادی از افراد به استفاده از این گوشت ها تمایل دارند.اما مطالعات نشان می دهد خوردن این گوشت ها چندان به صلاح شما نیست.در واقع برای نخستین بار این مسئله به اثبات رسیده است که خوردن گوشت فرآوری شده سبب بیماری آسم میشود.

دانشمندان فرانسوی به این نتیجه رسیده‌اند که وعده‌های غذایی حاوی گوشت‌های فرآوری شده می‌توانند عوامل بیماری آسم را تشدید کنند که البته این نخستین باری است که چنین مسئله‌ای مشخص می‌شود.

محققان در یک بررسی روی 1000 شهروند فرانسوی به این نتیجه رسدند که مصرف چهار وعده گوشت قرمز در طوی یک هفته می‌تواند احتمال ابتلا به آسم را افزایش دهد و نکته جالب اینجاست که تاکنون دانشمندان هیچ رابطه‌ای بین آسم و گوشت قرمز نمی‌دیدند.

دانشمندان می‌گویند نوعی ماده نگهدارنده به نام نیتریت به گوشت اضافه می‌شود تا مدت ماندگاری آن افزایش یابد و معمولا در سوسیس، کالباس، همبرگر و … نیتریت به میزان زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

البته قرار است در این زمینه مطالعات بیشتر صورت بگیرد و دانشمندان به اطمینان بیشتری برسند. ولی در مجموع این مسئله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است و هرچه میزان مصرف آن افزایش یابد، احتمال تشدید بیماری آسم در افراد افزایش میابد.

دانشمندان می‌گویند به جای آنکه قرار باشد افراد نگران مصرف یک نوع غذا باشند، بهتر است غذاهای سالم بخورند و مواد غذایی مختلف را مورد استفاده قرار دهند.

منبع:فارس

 

5 1000
ارسال شده در 7 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان

پیشنهاد سردبیر

  • 5 دلیل داشتن میز آرایش
  • آیا گروه خونی بر روی شخصیت افراد تاثیر می گذارد؟
  • دانستنی هایی مهم در مورد مکمل های غذایی
  • اختلالات عصبی در نوزادی که مادر سیگاری دارد بیشتر است
  • عوارض مرگبار مصرف انواع مواد شوینده
  • دانستنی هایی پیرامون پیش دیابت
  • دکتر رستمی: نگهداری از ماهی قرمز سبب ابتلا به سالمونلا
  • تاثیرات مخرب داروهای جنسی بر بدن
  • محبوبترین ها

  • آنتی بیوتیک با بیماری خونریزی جدی مرتبط است
  • دارو برای ناراحتی های کیسه صفرا
  • تاثیر مصرف روزانه آسپرین بر کاهش سرطان
  • ويتامين D در برابر تشعشعات اندك، نقش حفاظتي دارد
  • قرص اکسی لیت نخورید!
  • موارد مصرف و عوارض کپسول پیروکسیکام
  • مرفین سرفه را کاهش می دهد
  • ویتامین B1 و عوارض کمبود آن
  • رپورتاژ

  • تی آر ایکس TRX ورزش برای تمام فصول
  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • انستیتو زیبایی پوست صورت و بدن تانی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی رویال
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x