نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو

عوامل بروز سردرد سردرد چرا سردرد میگیریم؟

از شایع ترین بیماری هایی که میتواند هر انسانی را درگیر خودش کند میتوان به سردرد اشاره کرد که در اغلب موارد عللش خوش خیم میباشد.البته باید بگوییم که سردرد میتواند شدت بگیرد و این شدت گرفتگی هم قادر است نشانه یک بیماری ساده یا خطرناک باشد.سردرد را میتوان با قرص مسکن برطرف کرد اما سردردهای شدید را باید جدی گرفت.

سید جواد علوی درباره علل ایجاد سردرد اظهار کرد: گرسنگی جزو عوامل ایجاد سردرد است و به‌طور کلی حذف هیچ وعده غذایی در افرادی که مستعد سردرد هستند, توصیه نمی‌شود, این افراد مثلاً می‌توانند وعده غذایی ظهر سبکی با میوه‌جات مناسب مزاج داشته باشند.

به‌گفته وی، سردرد بعد از غذا در افراد دیابتی بیشتر رخ می‌دهد و در واقع ترشح انسولین برای هضم قند وارد شده می‌تواند به‌صورت ثانویه افت قند ایجاد کند و سردرد بعد از غذا از علایم آن است.

به گفته اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: به‌طور کلی ادویه‌هایی مثل زعفران, دارچین یا شاهدانه, سیر و پیاز خام, تره, شنبلیله و مواد غذایی ترش‌مزه می‌تواند در بروز سردرد مؤثر باشد.

موادی که می‌توانند باعث سردرد شوند

علوی اضافه کرد: حتی در مواقعی خوردن شیر به‌خصوص شیر سرد و پنیر مانده، غذاهای تند و تیز, غذاهای نفاخ، چرب، ماهی، عدس، بادنجان، خرما (مثلاً بیش از دو عدد در روز فردی که غلظت خون ناشی از سردی یا سردرد نوع گرم دارد) و گردو (مثلاً بیش از دو عدد در روز) می‌تواند از عوامل بروز سردرد در افراد باشد.

خوردن آب یخ و بستنی از عوامل بروز سردرد

این کارشناس طب سنتی متذکر شد: هر فرد باید در استفاده از مواد غذایی دقت کند که آیا با سردردش ارتباطی دارد یا نه؛ از آنجایی که اغلب سردردهای مزمن ماهیت مزاجی سرد دارند، این افراد احتمالاً با خوردن مواد غذایی مثل ماست یا آب یخ یا بستنی دچار سردرد می‌شوند.

وی یادآور شد: با توجه به موارد ذکرشده بسیاری از افراد می‌تواند در هنگام سردرد، مواد غذایی‌ای را که خورده‌اند به‌خوبی دقت کنند و عامل سردرد خود را بیابند.

منبع : اقتصاد آنلاین

5 1000
ارسال شده در 14 دی 1395 توسط با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • پیری مغز با افزایش چربی در بدن
  • بررسی چگونگی بارور شدن و تخمک گذاری
  • برای رشد حداکثری عضلات مصرف مکمل‌ها را زمانبندی کنید
  • نکاتی طلایی برای داشتن لبخندی زیبا به سفیدی مروارید
  • منشا و منبع فریبکاری و دروغ گویی
  • پدر و مادر شدن در سنین پیری
  • نان صبحانه تخته ای را به این سبک درست کنید
  • نبود داروي قطعي براي درمان آسم
  • محبوبترین ها

  • ممنوعيت تبليغ دارو و مکمل هاي غذايي در نشريات عمومي
  • این داروها با روزه گرفتن مشکلی ندارند
  • پیشگیری و درمان آسم
  • مرگ نوزادان از تركيب داروها
  • ساخت حاملهای پلیمری دارو با استفاده از تکنولوژی میدانهای الکتریکی توسط محققان ایرانی
  • ترامادول و عوارض ناشی از آن
  • به مکمل های آهن برای اطفال اعتماد نکنید
  • بروز اختلال خواب به دنبال مصرف برخي داروها
  • رپورتاژ

  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • مرکز شنوایی سنجی و سمعک غرب
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x