دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

ساخت و ترمیم عضلات حفظ سلامت بدن تقویت سیستم ایمنی پردازش مواد مغذی افزایش انرژی احساس سیری

 

برخی مواد غذایی در رژیم گیاهخواری یافت می شوند که سرشار از خاصیت و املاح و موادمعدنی برای مصرف کنندگان هستند با کمک آن ها در افزایش سلامت جسمی تان تاثیر خواهید گذاشت می خواهیم شما را با منابع مهم پروتئین گیاهی و خواص و ارزش تغذیه ای هریک آشنا کنیم .

بدن به برخی از اسیدهای آمینه همواره نیاز دارد و به برخی دیگر نیاز کمتری دارد. محصولات حیوانی منابع اصلی پروتئین محسوب می‌شوند و اگر قصد دارید تا یک رژیم گیاهخواری یا وگان را دنبال کنید یافتن منابع پروتئین کامل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 همه ما می‌دانیم که دریافت پروتئین برای حفظ سلامت بدن ضروری است. ما برای کسب احساس سیری، افزایش انرژی، ساخت و ترمیم عضلات، پردازش مواد مغذی، تقویت سیستم ایمنی و… به پروتئین نیاز داریم. حد مجاز غذایی توصیه شده (RDA) که مقدار حداقلی مورد نیاز برای حفظ سلامت محسوب می‌شود، روزانه ۰/۸ گرم پروتئین در هر کیلوگرم از وزن بدن است. اما همه منابع پروتئین برابر نیستند. تنها برخی از آنها پروتئین کامل هستند که به معنای وجود تمامی اسید آمینه‌های ضروری در آن منبع است.
بدن به برخی از اسیدهای آمینه همواره نیاز دارد و به برخی دیگر نیاز کمتری دارد. محصولات حیوانی منابع اصلی پروتئین محسوب می‌شوند و اگر قصد دارید تا یک رژیم گیاهخواری یا وگان را دنبال کنید یافتن منابع پروتئین کامل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
برنج و لوبیابرنج و لوبیا یک ترکیب دیگر است که دو ماده مکمل یکدیگر محسوب می‌شوند و منبعی برای پروتئین کامل را شکل می‌دهند. لوبیا حاوی اسید آمینه لیزین است که برنج فاقد آن است.

سویا

سویا یکی از جایگزین‌های گیاهی عالی برای گوشت محسوب می‌شود. تنها یک فنجان سویای پخته شده می‌تواند ۲۹ گرم پروتئین را تامین کند. توفو که از سویا تهیه می‌شود، اگرچه از کیفیت بالای پروتئین سویا برخوردار نیست، اما می‌تواند ۲۰ گرم پروتئین را تامین کند. استفاده از محصولات سویا به عنوان منبعی برای پروتئین این امکان را فراهم می‌کند تا مصرف گوشت را کاهش دهید و از فواید سلامت این کار بهره‌مند شوید زیرا گوشت به طور معمول از محتوای چربی اشباع شده بالایی برخوردار است.

تخم مرغ محلیتخم مرغ یکی از بدیهی‌ترین انتخاب‌ها به عنوان منبع پروتئین محسوب می‌شود. تخم مرغ‌های محلی از میزان پروتئین و اسیدهای چرب امگا-۳ بیشتر سود می‌برند و میزان چربی‌های اشباع شده در آنها کمتر است.

دانه کدو تنبل

دانه کدو تنبل بوداده خوراکی خوشمزه ای است و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی می‌توانید آنها را مصرف کنید. دانه کدو تنبل یک منبع پروتئین کامل است و هر ۹ اسید آمینه مورد نیاز بدن را در اختیار دارد. هر فنجان دانه کدو تنبل دارای ۱۲ گرم پروتئین است و مصرف یک چهارم فنجان از این ماده غذایی نصف نیاز روزانه بدن به منیزم را تامین می‌کند. منیزیم می‌تواند تعداد دفعات شکل گیری میگرن و آثار افسردگی را کاهش دهد. همچنین، دانه کدو تنبل سرشار از تریپتوفان است که بدن از این اسید آمینه برای بهبود شرایط خواب استفاده می‌کند.

گندم سیاه

گندم سیاه با بهره‌مندی از ۲۳ گرم پروتئین از جمله غلات کامل محسوب می‌شود که باید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید. آرد گندم سیاه می‌تواند برای
پخت و پز استفاده شود.

کوینوآ

این منبع پروتئین گیاهی به تازگی از محبوبیت بالایی در میان دوستداران مواد غذایی سالم برخوردار شده است. بسیاری از مردم فکر می‌کنند کوینوآ یک غله است، اما در حقیقت یک دانه محسوب می‌شود. به صورت طبیعی این محصول فاقد گلوتن است و از محتوای ویتامین B، منیزیم، کلسیم، و دیگر مواد مغذی سود می‌برد. یک وعده کوینوآ برابر با یک چهارم فنجان و حاوی شش گرم پروتئین است.

دانه چیا (تخم شربتی)

چیا (تخم شربتی) از جمله دانه‌های خوراکی است که قدمت استفاده از آن به دوران مایا و آزتک باز می‌گردد. اگرچه یک قاشق غذاخوری از دانه چیا تنها ۳ گرم پروتئین دارد، اما از منابع پروتئین کامل محسوب می‌شود و همچنین سرشار از مواد مغذی دیگر مانند اسیدهای چرب امگا-۳، کربوهیدارت‌ها، فیبر، آنتی اکسیدان‌ها، و کلسیم است.

روزنامه آرمان

 

5 1000
ارسال شده در 10 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • عکس های شبیه ساز فشار خون تهاجمی
  • دختر 2 سال و نیمه | غریبی و نا آرامی
  • مصرف روزانه آب میوه برای کودکان لازم است
  • ترشح انسولین و استفاده از Victoza
  • خوردنی های مفید برای مقابله با فشار خون بالا
  • کسانی که مبتلا به سنگ کلیه هستند مایعات زیاد مصرف کنند
  • اصول مهم برای قرار ملاقات گذاشتن
  • درباره بازتوانی قلبی و فواید انجام آن چه می دانید؟
  • محبوبترین ها

  • احتمال دو برابر شدن حمله ی قلبی با ایدز (HIV)
  • اهمیت استفاده از روغن زیتون برای سلامتی
  • دستگاهی مخصوص بیماران قلبی
  • خطر حمله قلبی برای ورزشکاران
  • افراد بدبین بیشتر در معرض بیماری های قلبی هستند
  • بالا و پایین شدن ضربان قلب با توجه به ریتم موسیقی
  • دانستنی های مهم برای گرفتگی عروق قلب
  • بروز مشکلات قلبی در سالمندان با تغییر شرایط اقلیمی
  • رپورتاژ

  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x