دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
 مسمومیت با سیب زمینی شیرین مرگ خانواده بر اثر سم سیب زمینی سیب زمینی شیرین سم سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین به دلیل داشتن مقادیر بالایی از انواع ویتامین ها و مواد معدنی جزء یکی از میوه های پرخاصیت به شمار می آید و استفاده از آن برای بدن بسیار مفید است.در عین حال استفاده از این میوه باید با احتیاط صورت گیرد چرا که می تواند منجر به  مسمومیت شدید و مرگ افراد شود..متاسفانه این روزها خبر مرگ دسته‌جمعی یک خانواده به علت استنشاق سم سیب‌زمینی در رسانه‌های خارجی به موضوع داغ تبدیل شده است.
اعضای یک خانواده شامل پدر، مادر و پسر نوجوان تنها به خاطر استفاده نادرست از این خوراکی جان خود را از دست دادند و تنها دختر کوچک 8 ساله این خانواده به نام “ماریا” زنده ماند.
ماجرا از این قرار است که در روز حادثه پدر خانواده برای آوردن چندین عدد سیب زمینی به زیر زمین خانه می‌رود که اتاقی کوچک و بدون هیچ پنجره یا هواکشی است. او همیشه مقداری سیب زمینی در آنجا در کیسه نگهداری می کرد.
پس از اینکه غیبت او طولانی شد، مادر خانواده به دنبال همسرش وارد انباری می‌شود، اما او نیز هیچگاه بر نمی‌گردد. ظاهرا پسر نوجوان خانواده به همراه مادرش قربانی دیگر سم تولید شده از سیب زمینی های فاسد در زیرزمین خانه بودند.
گفتنی است، تنها دختر 8 ساله خانواده زنده ماند زیرا سم در فضای خانه پخش شده و برای کشتن او ضعیف شده بود.
کارشناسان علت مرگ اعضای این خانواده را وجود سمی به نام GLYCOALKALOIDS  عنوان کردند که یک ماده بسیار خطرناک و گازی مرگبار است که از سبزیجات و گیاهان در حال فساد تولید می شود و با بوییدن مقادیر زیاد آن فرد دچار شوک آنافلاکسی و فلج شدن ریه و ایست تنفسی می شود. در صورتی که بلافاصله خدمات اورژانسی برای فرد انجام نشود فرد دچار مرگ می شود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه می کنند افراد تنها از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنند، از انبار کردن میوه و سبزی بدون در نظر گرفتن شرایط نگهداری آنها خودداری کنند، برای گذاشتن میوه و سبزیجات در انبار حتماً از یک فضای دارای تهویه استفاده کنند، اگر میوه و سبزی دچار فساد، نرمی و کپک زدگی شده بود هرگز آن را مصرف نکنند زیرا حاوی انواع مواد سمی و مرگبار است.
حتی پس از پختن سیب زمینی و در مواد غذایی چون سالاد الویه امکان مسمومیت با سم بوتولیسم وجود دارد پس بهتر است که همیشه غذاها را به صورت تازه مصرف کنید تا سالم بمانید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 

5 1000
ارسال شده در 18 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x