عکس پنکیک صبحانه روش تهیه پنکیک صبحانه پنکیک صبحانه آموزش تهیه پنکیک صبحانه

پنکیک صبحانه یک صبحانه جالب و خوشمزه است که برای میهمانانتان می توانید سرو کنید بد نیست با روش طبخ این پنکیک آشنا شوید شکل و روش طبخ این پنکیک با پنکیک های ساده کمی فرق دارد و می تواند صبحانه مناسبی برای فرزندتان قبل از رفتن به مدرسه باشد .

 در این مطلب، یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود.

مواد لازم:

  •     ۲ عدد زرده تخم مرغ
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     نصف پیمانه شیر
  •     سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
  •     ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  •     کره (برای سرو)
  •     سیروپ (برای سرو)

طرز تهیه:

1-در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

2-در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند.
3-سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید.
4-قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود. سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود.
5-آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید..
وب سایت روزیاتو

ارسال شده در 21 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ضروری ترین داروی اوایل بارداری
  • دلایل افزایش شمار زایمان سزارین
  • مصرف ویتامین B12، راهی برای تقویت حافظه
  • درمان نازایی زوجین با کنترل هورمون کورتیزول
  • در مورد مسمومیتها این موارد را بدانید
  • تست های اولیه نوزادان تازه متولد شده
  • تاثیر انسولین در بیماران آرتریت روماتوئید
  • بالاخره چای بنوشیم یا نه؟
  • پیتزای بازاری
  • تصاویر سر قلم جرمگیری اولتراسونیک
  • مواردی برای بالا رفتن وزن وبزرگی عضله
  • خطر سرطان با ضد افتاب ها ازبین نمی رود
  • وقتی خودمان پزشک خودمان می شویم
  • اهمیت بخشش فردی
  • زیاد آدامس جویدن چه مضراتی دارد؟
  • محبوبترین ها

  • آمیگدالین زرد آلو امیدی برای بیماران مبتلا به سرطان
  • توصیه‌های تغذیه‌ای برای بیماران مبتلا به کلسترول
  • کاهش کلسترول خون با این دانه روغنی
  • توصیه های رژیمی که به سلامت شما لطمه وارد می کنند
  • در زمان بیماری چه غذاهایی نباید بخوریم؟
  • خوردنی های پرخاصیت زمستانی برای پوست
  • هزار و یک فایده برای مصرف سماق
  • وقتی مشکلات گوارشی به سراغتان می آیند
  • علل پر خوری های عصبی چیست؟
  • تاثیر استفاده از روغن در ضعف حافظه چیست
  • نکات تغذیه ‌ای در ترک سیگار
  • آیا مصرف بادام برای درمان ریز مغذی ها کافیست؟
  • اشتباهات رایج که در رژیم های غذایی مرتکب می شویم
  • قند موجود در انواع مواد غذایی
  • فاصله شام و صبحانه چقدر باید باشد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است