ماکارونی ضد سرطان ماکارونی پری بیوتیک سرطان کلون سرطان روده بزرگ خواص تغذیه

سرطان روده بزرگ یکی از بیماری های شایع در افرای می باشد که رژیم غذایی نامناسبی دارند و از فست فود ها و مواد دارای چربی بالا استفاده می کنند.یک تیم تحقیقاتی ایرانی برای اولین بار و در حد تولید نمونه اولیه موفق شد ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ را تولید و آزمایش نماید.

امیر امینی، کارشناس ارشد علوم صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما توانستیم نوعی از ماکارونی را به ثبت برسانیم که علاوه بر داشتن خواص تغذیه ای خواص دارویی نیز دارد و جزء غذاهای فراسودمند محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سن ابتلا به سرطان روده بزرگ در کشور به دلیل رژیم غذایی نامناسب کاهش یافته است، افزود: با استفاده از این ماکارونی سلامت فرد افزایش می یابد و از سرطان کلون پیشگیری می کند. در واقع به کمک این محصول امکان ابتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ کاهش پیدا می کند.

وی در خصوص فرق پروبیوتیک و پری بیوتیک خاطرنشان کرد: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در جدار روده بزرگ رشد می کنند؛ پری بیوتیک غذای این پروبیوتیک ها هستند. یعنی پروبیوتیک ها از پری بیوتیک ها تغذیه می کنند و اثرات سلامت بخش خود را در بدن انسان می گذراند.

امینی با بیان اینکه اکثریت غذاهای سودمند پروبیوتیک یا پری بیوتیک هستند، افزود: پری بیوتیک ها مناسب تر هستند چون درون بدن پروبیوتیک وجود دارد ولی تعدادشان کم است؛ با وارد کردن غذای پروبیوتیک تعدادشان زیاد می شود و اثرات سلامت بخشی در بدن افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه ماکارونی پری بیوتیک در کشور نداریم ولی ماکارونی فیبر دار و غنی شده با سبوس به تولید می رسد، گفت: اینها از بدن خارج می شوند ولی پری بیوتیک تاثیری در رشد باکتری های مفید بدن دارد. با استفاده از پری بیوتیک ها کلسترول بد در بدن کاهش و اثرات بالینی برای مصرف کننده دارند.

این محقق با بیان اینکه این اختراع آماده تجاری سازی به صورت مشارکتی و فروش حق امتیاز است، عنوان کرد: در حال حاضر نمونه خارجی و داخلی ماکارونی پری بیوتیک وجود ندارد.

وی تاکید کرد: این ماکارونی ها در حد نمونه اولیه به تولید رسیده است و نیاز به حمایت کننده داریم تا آن را به تولید انبوه برسانیم.

به گزارش مهر، اختراع« ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ» در فستیوال نوآوری های صنعت مواد غذایی ارائه شده است.

منبع/مهر

 

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی | 92 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • مفید بودن استرس در برخی مواقع
  • اهمیت ورزش و تغذیه مناسب برای نوجوانان
  • آیا میدانید خروپف چیست و چگونه ساکت میشود؟
  • بی تحرکی چه خطری برای کهنسالان دارد
  • 5 دلیل برای خوردن بیشتر خیار در این فصل
  • سالم ترین سرکوب کننده‌های اشتها را بشناسید
  • مصرف خودسرانه داروی والدین برای فرزندان ممنوع !
  • ترس های رایج خانم های باردار
  • محبوبترین ها

  • اهمیت تقویت اسپرم ها
  • حقایقی در ارتباط با بارداری خانم های یائسه
  • حفاظت از شیرخوار در طول سفر با هواپیما
  • نوزادی که دنیا را شگفت زده کرد
  • کاهش ویتامین د میتواند به بارداری آسیب بزند
  • درباره بارداری خارج از رحم چه میدانید
  • دوران بارداری با این نوشیدنی های مفید و مقوی
  • تعیین جنسیت پیش از تخمک گذاری
  • رپورتاژ

  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما