ماکارونی ضد سرطان ماکارونی پری بیوتیک سرطان کلون سرطان روده بزرگ خواص تغذیه

سرطان روده بزرگ یکی از بیماری های شایع در افرای می باشد که رژیم غذایی نامناسبی دارند و از فست فود ها و مواد دارای چربی بالا استفاده می کنند.یک تیم تحقیقاتی ایرانی برای اولین بار و در حد تولید نمونه اولیه موفق شد ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ را تولید و آزمایش نماید.

امیر امینی، کارشناس ارشد علوم صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما توانستیم نوعی از ماکارونی را به ثبت برسانیم که علاوه بر داشتن خواص تغذیه ای خواص دارویی نیز دارد و جزء غذاهای فراسودمند محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سن ابتلا به سرطان روده بزرگ در کشور به دلیل رژیم غذایی نامناسب کاهش یافته است، افزود: با استفاده از این ماکارونی سلامت فرد افزایش می یابد و از سرطان کلون پیشگیری می کند. در واقع به کمک این محصول امکان ابتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ کاهش پیدا می کند.

وی در خصوص فرق پروبیوتیک و پری بیوتیک خاطرنشان کرد: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در جدار روده بزرگ رشد می کنند؛ پری بیوتیک غذای این پروبیوتیک ها هستند. یعنی پروبیوتیک ها از پری بیوتیک ها تغذیه می کنند و اثرات سلامت بخش خود را در بدن انسان می گذراند.

امینی با بیان اینکه اکثریت غذاهای سودمند پروبیوتیک یا پری بیوتیک هستند، افزود: پری بیوتیک ها مناسب تر هستند چون درون بدن پروبیوتیک وجود دارد ولی تعدادشان کم است؛ با وارد کردن غذای پروبیوتیک تعدادشان زیاد می شود و اثرات سلامت بخشی در بدن افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه ماکارونی پری بیوتیک در کشور نداریم ولی ماکارونی فیبر دار و غنی شده با سبوس به تولید می رسد، گفت: اینها از بدن خارج می شوند ولی پری بیوتیک تاثیری در رشد باکتری های مفید بدن دارد. با استفاده از پری بیوتیک ها کلسترول بد در بدن کاهش و اثرات بالینی برای مصرف کننده دارند.

این محقق با بیان اینکه این اختراع آماده تجاری سازی به صورت مشارکتی و فروش حق امتیاز است، عنوان کرد: در حال حاضر نمونه خارجی و داخلی ماکارونی پری بیوتیک وجود ندارد.

وی تاکید کرد: این ماکارونی ها در حد نمونه اولیه به تولید رسیده است و نیاز به حمایت کننده داریم تا آن را به تولید انبوه برسانیم.

به گزارش مهر، اختراع« ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ» در فستیوال نوآوری های صنعت مواد غذایی ارائه شده است.

منبع/مهر

 

ارسال شده در 20 دی 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • توصیه های تابستانه برای دیابتی ها
  • مراقبت در برابر اوریون در بارداری
  • ميوه و سبزي را جايگزين مولتي ويتامين كنيد
  • ماسک مناسب برای بستن منافذ پوستی
  • همه حالتهای سردرد در خانم های حامله
  • تاثیرگذاری انواع ویتامینها و املاح معدنی برای بدن
  • احتمال بروز مشکلات جنسی در کدام زنان بیشتر است
  • بهترین روش های مناسب برای دوری از سکته مغزی
  • معجزه پیاز در درمان سرماخوردگی
  • تربیت بهیار سبب سوءاستفاده از اسم پرستار می شود
  • نازا بودن زن و مرد
  • چه چیزی درباره شیردهی به نوزاد نمی دانید
  • انواع لواشک ها و عوارض غیرمجاز آن ها
  • صبحانه ای مقوی برای خردسالان
  • چگونه افکار منفی نسبت به ظاهر خود را برطرف کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • همسران درون گرا و برون گرا و مشکلات آنان
  • ریزش مو با ریشه عصبی
  • همه چیز در مورد احساس كهتری
  • مو کندن در بزرگسالان
  • بلاخره ثابت شد، تنبل ها باهوش ترند!
  • پبامدهای مخرب روانی ازدواج مجدد بر کودک
  • منتقد درونی عامل مهم در بیماری افسردگی 1
  • از روی اثر انگشت فرد به شخصیت وی پی ببرید
  • مطرح کردن خواسته ها با همسر
  • حق دادن به دیگران هنگام صحبت
  • از روی لباس پوشیدن هر مرد به شخصیتش پی ببرید!
  • برنامه ای برای بهبود افسردگی
  • روش مناسب برای فراموش کردن خاطرات
  • موسیقی درمانی چیست؟
  • خانم های خانه دار و شغل پر ارزش آن ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است