ماکارونی ضد سرطان ماکارونی پری بیوتیک سرطان کلون سرطان روده بزرگ خواص تغذیه

سرطان روده بزرگ یکی از بیماری های شایع در افرای می باشد که رژیم غذایی نامناسبی دارند و از فست فود ها و مواد دارای چربی بالا استفاده می کنند.یک تیم تحقیقاتی ایرانی برای اولین بار و در حد تولید نمونه اولیه موفق شد ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ را تولید و آزمایش نماید.

امیر امینی، کارشناس ارشد علوم صنایع غذایی گرایش کنترل کیفیت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ما توانستیم نوعی از ماکارونی را به ثبت برسانیم که علاوه بر داشتن خواص تغذیه ای خواص دارویی نیز دارد و جزء غذاهای فراسودمند محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سن ابتلا به سرطان روده بزرگ در کشور به دلیل رژیم غذایی نامناسب کاهش یافته است، افزود: با استفاده از این ماکارونی سلامت فرد افزایش می یابد و از سرطان کلون پیشگیری می کند. در واقع به کمک این محصول امکان ابتلا به سرطان کلون یا روده بزرگ کاهش پیدا می کند.

وی در خصوص فرق پروبیوتیک و پری بیوتیک خاطرنشان کرد: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که در جدار روده بزرگ رشد می کنند؛ پری بیوتیک غذای این پروبیوتیک ها هستند. یعنی پروبیوتیک ها از پری بیوتیک ها تغذیه می کنند و اثرات سلامت بخش خود را در بدن انسان می گذراند.

امینی با بیان اینکه اکثریت غذاهای سودمند پروبیوتیک یا پری بیوتیک هستند، افزود: پری بیوتیک ها مناسب تر هستند چون درون بدن پروبیوتیک وجود دارد ولی تعدادشان کم است؛ با وارد کردن غذای پروبیوتیک تعدادشان زیاد می شود و اثرات سلامت بخشی در بدن افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه ماکارونی پری بیوتیک در کشور نداریم ولی ماکارونی فیبر دار و غنی شده با سبوس به تولید می رسد، گفت: اینها از بدن خارج می شوند ولی پری بیوتیک تاثیری در رشد باکتری های مفید بدن دارد. با استفاده از پری بیوتیک ها کلسترول بد در بدن کاهش و اثرات بالینی برای مصرف کننده دارند.

این محقق با بیان اینکه این اختراع آماده تجاری سازی به صورت مشارکتی و فروش حق امتیاز است، عنوان کرد: در حال حاضر نمونه خارجی و داخلی ماکارونی پری بیوتیک وجود ندارد.

وی تاکید کرد: این ماکارونی ها در حد نمونه اولیه به تولید رسیده است و نیاز به حمایت کننده داریم تا آن را به تولید انبوه برسانیم.

به گزارش مهر، اختراع« ماکارونی پری بیوتیک با خواص پیشگیری از سرطان روده بزرگ» در فستیوال نوآوری های صنعت مواد غذایی ارائه شده است.

منبع/مهر

 

5 1000
ارسال شده در 20 دی 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی | 110 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • انگیزه افراد برای ازدواج و تشکیل زندگی مشترک
  • مقابله با خشکی پوست چرا و چگونه
  • خاصیت درمان کنندگی بزاق
  • آسیب های ریوی ناشی از آلودگی هوا
  • درمان های مختلف برای رهایی از آکنه
  • کاهش سایز شکم با خوردن نوشیدنی های لیمویی
  • تخلیه کردن جوش های سر سفید و سر سیاه صحیح است؟
  • از چه راه هایی ویروس اچ آی وی و بیماری ایدز منتقل نمی شود؟
  • محبوبترین ها

  • تغییر رنگ (زرد رنگ) لباسهای زیر بدن
  • علت خلط پشت حلق در اول هر صبح
  • توضیحات متخصص درباره پرکننده های پوست
  • آیا استفاده از روروک برای نوزادان کار درستی است؟
  • فواید و مضرات زرده تخم مرغ
  • ورزش پیلاتس برای مبتلایان به دیابت نوع 1
  • کم کاری تیروئید و اقدام به بارداری
  • خطر عمل دریچه آئورت در سنین بالا
  • رپورتاژ

  • کلینیک پوست و لیزر سیندخت
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • بهترین کلینیک تخصصی کاشت مو کدام است ؟
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما