دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

مصرف گوشت های کباب شده و سوخته برای سلامتی تان بسیار خطرساز و مشکل آفرین خواهد بود بد نیست بدانید یکی از عوامل ایجاد سرطان در سینه طبخ گوشت به این شیوه می باشد در ادامه به عوارض مرگ آور مصرف این نوع گوشت ها اشاره خواهیم کرد.

گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانی‌که از سرطان سینه جان سالم به در برده‌اند را افزایش می‌دهد.

 تازه‌ترین مطالعات محققان در انجمن سرطان آمریکا نشان داده است، افرادی که به سرطان سینه مبتلا بودند، مراحل درمانی را پشت سر گذاشته‌‎اند و از این بیماری جان سالم به در برده‌اند با مصرف گوشت کبابی و گریل شده، خطر مرگ خود را تا یک چهارم افزایش می‌دهند.

تحقیقات دانشمندان کارولینای شمالی که در مجله مؤسسه ملی سرطان نیز منتشر شده نشان می‌دهد، گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شود و چه در ماهی‌تابه با دمای بالا طبخ شود خطر ابتلا به بعضی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد که سرطان سینه یکی از آنها به شمار می‌آید؛ این درحالیست که مصرف این نوع گوشت خطر مرگ بازماندگان سرطان سینه را نیز تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد.

سرطان پوست و سرطان سینه در زنان بیشترین کشته را نسبت به دیگر انواع سرطان دارد که با کمی مطالعه، تحقیق و جست‌و‌جوی آنچه که باید انجام داد و یا نداد می‌توان از آمار رو به رشد مرگ افراد مبتلا به سرطان سینه جلوگیری کرد.

شواهد نشان داده، حتی افرادی که جان سالم از سرطان سینه به در می‌برند، با مصرف گوشت کبابی، گریل شده و یا طبخ با حرارت زیاد در ماهی‌تابه جان خود را در خطر می‌اندازند و احتمال مرگ خود را افزایش می‌دهند.

مؤسسه ملی سرطان آمریکا برای دستیابی به نتیجه قطعی در این زمینه 1508 خانم را تحت نظر گرفت و بعد از بررسی تغذیه آنها در طول یک سال گفت: احتمال مرگ کسانی‌که از گوشت کباب استفاده می‌کنند، 23 درصد بیشتر است.

فارس

5 1000
ارسال شده در 22 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x