مصرف گوشت های کباب شده و سوخته برای سلامتی تان بسیار خطرساز و مشکل آفرین خواهد بود بد نیست بدانید یکی از عوامل ایجاد سرطان در سینه طبخ گوشت به این شیوه می باشد در ادامه به عوارض مرگ آور مصرف این نوع گوشت ها اشاره خواهیم کرد.

گوشت پخته شده در دمای بالا، خطر مرگ کسانی‌که از سرطان سینه جان سالم به در برده‌اند را افزایش می‌دهد.

 تازه‌ترین مطالعات محققان در انجمن سرطان آمریکا نشان داده است، افرادی که به سرطان سینه مبتلا بودند، مراحل درمانی را پشت سر گذاشته‌‎اند و از این بیماری جان سالم به در برده‌اند با مصرف گوشت کبابی و گریل شده، خطر مرگ خود را تا یک چهارم افزایش می‌دهند.

تحقیقات دانشمندان کارولینای شمالی که در مجله مؤسسه ملی سرطان نیز منتشر شده نشان می‌دهد، گوشت پخته شده در دمای بالا چه به صورت کبابی آماده شود و چه در ماهی‌تابه با دمای بالا طبخ شود خطر ابتلا به بعضی از سرطان‌ها را افزایش می‌دهد که سرطان سینه یکی از آنها به شمار می‌آید؛ این درحالیست که مصرف این نوع گوشت خطر مرگ بازماندگان سرطان سینه را نیز تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد.

سرطان پوست و سرطان سینه در زنان بیشترین کشته را نسبت به دیگر انواع سرطان دارد که با کمی مطالعه، تحقیق و جست‌و‌جوی آنچه که باید انجام داد و یا نداد می‌توان از آمار رو به رشد مرگ افراد مبتلا به سرطان سینه جلوگیری کرد.

شواهد نشان داده، حتی افرادی که جان سالم از سرطان سینه به در می‌برند، با مصرف گوشت کبابی، گریل شده و یا طبخ با حرارت زیاد در ماهی‌تابه جان خود را در خطر می‌اندازند و احتمال مرگ خود را افزایش می‌دهند.

مؤسسه ملی سرطان آمریکا برای دستیابی به نتیجه قطعی در این زمینه 1508 خانم را تحت نظر گرفت و بعد از بررسی تغذیه آنها در طول یک سال گفت: احتمال مرگ کسانی‌که از گوشت کباب استفاده می‌کنند، 23 درصد بیشتر است.

فارس

ارسال شده در 22 دی 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بادگلو و این راههای پیشگیری از ایجاد آن
  • عوامل ایجاد کننده بوی بدن
  • گریز از مو های فرفری با سشوار(آموزش تصویری)
  • اهمیت و جایگاه دسر و میان وعده برای کودک
  • دلیل اصلی کاهش سریع انگیزه برای متعادل ساختن وزن بدن چیست؟
  • برای دیابت نوع 2 چه داروهایی تجویز می شود
  • رفع استرس با این روش
  • زیبایی بیشتر پوست و مو با این توصیه ها
  • چرا ناگهان علاقه‌مند به خوردن غذای خاصی میشویم؟
  • خطر کدامیک زیادتر است : زیاد خوابیدن یا کم خوابیدن
  • رهایی از ترس اجتماعی با عشق ورزیدن
  • نمک به غذای بچه بزنیم یا نه؟
  • برای بهبود رابطه زناشویی تان بخوانید
  • جانشین دارو های جنون جوانی
  • تاثیر این روش ها در سلامت ماندن دندان
  • محبوبترین ها

  • رابطه بین خمیر دندان و بیماری قلبی
  • دهانشویه طبیعی
  • دشمنی این نوشیدنی ها با دندان
  • ارتودنسی سریع چگونه انجام میشود؟
  • تغییر رنگ خارجی و داخلی دندان با این روش ها
  • باورهای عامیانه در مورد عصب کشی
  • پیشگیری تا درمان آبسه دندان
  • ایجاد پوسیدگی و آسیب به دندان با این عوامل بیرونی
  • 7 نکته مهم درباره ایمپلنت دندانی
  • پوسیدگی دندان جوانان
  • نگرانی برای دندان های نوجوانان
  • دندان های حساس و این توصیه ها
  • قلیان یکی از دشمنان دندان
  • با مسواک خود ارتباط ایجاد کنید و از روی منطق مسواک بزنید
  • درباره زیانهای ارتودنسی چه میدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است