اگر می خواهید سوپ یا آش برای اعضای خانواده تهیه کنید و می خواهیداز موادغذایی پروتئین دار در تهیه آن استفاده کنید بهتر است با محصولات پروتئینی مفید در این زمینه  آشنا شوید نخود ،عدس ،پوره بادام  ودانه کینوا انتخاب های خوبی هستند و می توانند سوپ یا آشتان را مغذی کنند.

سوپ ها و آش ها جزو غذاهای سالم و مغذی به حساب می آیند. خوشبختانه تهیه سوپ ها بسیار ساده بوده و می توان آن‌ها را به عنوان غذای کاملی مصرف کرد. کافی است که مقداری پروتئین به آن اضافه کنید تا ارزش غذایی آن‌ها بالا رفته و مدت زمان زیادی شما را سیر کنند.
 مصرف سوپ و آش انتخاب های خوبی برای گرم شدن در فصل زمستان هستند. سوپ ها و آش ها جزو غذاهای سالم و مغذی به حساب می آیند. خوشبختانه تهیه سوپ ها بسیار ساده بوده و می توان آن‌ها را به عنوان غذای کاملی مصرف کرد. کافی است که مقداری پروتئین به آن اضافه کنید تا ارزش غذایی آن‌ها بالا رفته و مدت زمان زیادی شما را سیر کنند. برای بالا بردن میزان پروتئین سوپ ها و آش هایتان مواد غذایی اشاره شده در این مطلب را در آشپزخانه داشته باشید.
نخود
پوره بادام منبع انرژی است. چون حاوی میزان زیادی چربی های خوب و ویتامین است. پوره بادام همچنین غنی از پروتئین های گیاهی و کلسیم و فیبر است. افزودن یک قاشق پوره بادام به سوپ ها آن‌ها را مغذی تر کرده و ویتامین و پروتئین شان را بیشتر می کند
خیلی از افراد به آش نخود اضافه می کنند. شما حتی می توانید به سوپ ها نیز نخود اضافه کنید.
با این کار ساده پروتئین و مواد معدنی زیادی جذب بدن می کنید. خوشبختانه نخود با دیگر حبوباتی مانند لوبیا قرمز، لپه و غیره به خوبی همخوانی دارد و قابل استفاده است.
پوره بادام
پوره بادام منبع انرژی است. چون حاوی میزان زیادی چربی های خوب و ویتامین است. پوره بادام همچنین غنی از پروتئین های گیاهی و کلسیم و فیبر است. افزودن یک قاشق پوره بادام به سوپ ها آن‌ها را مغذی تر کرده و ویتامین و پروتئین شان را بیشتر می کند.
عدس
می توانید به جای سیب زمینی در آش ها و سوپ هایتان عدس بریزید. عدس سرشار از پروتئین و فیبر بوده و سیرکننده است. اگر به انواع عدس ها دسترسی دارید تنوع ایجاد کنید. خوشبختانه این ماده غذایی به خوبی با هویج یا سیب زمینی شیرین همخوانی دارد و شما می توانید سوپ خوشمزه تری داشته باشید.
دانه کینوا
کینوا جزو دانه های قدیمی است که پرورش آن در آمریکای جنوبی به صورت گسترده ای انجام می شود. این دانه منبع پروتئین گیاهی است و گرما و انرژی بدن را حفظ می کند. کینوا همچنین حاوی آهن زیادی می باشد. افرادی که به دانه کینوا دسترسی دارند می توانند پخته شده آن را به سوپ ها و آش ها اضافه کنند و یا اینکه از ابتدا آن را به ترکیب سوپ بریزند تا با دیگر سبزیجات پخته شود. مصرف سوپ حاوی این دانه مغذی شما را ساعات طولانی سیر می کند و انرژی و پروتئین مورد نیاز را به بدنتان می رساند.
بهداشت نیوز

5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه | 112 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • خرید یخچال با در نظرگرفتن برخی ویژگی ها
  • هيچ كدام از مكمل‌هاي ورزشي مجاز در ايران حاوي مواد دوپينگي نيست
  • پای ایکس (X) و ایگرگ (Y) در کودکان زیر ۳ سال
  • مهلت برای حاملگی مجدد پس از بارداری ناموفق
  • مشکل یبوست در اطفال
  • حفظ سلامت چشمان با کلم بروکلی
  • قابل توجه خانمهای باردار گیاهخوار
  • بررسی مشکلات شنوایی با منشا مغزی
  • محبوبترین ها

  • باز کردن مجراهای گرفته‌ی بینی در منزل
  • چرا بعد از خواب گلوهایمان خشک میشوند؟
  • درمان عفونت گوش میانی با یک پیوند بالقوه ژنتیک
  • با مصرف ماست با سرماخوردگی مبارزه کنید!
  • توصیه هایی برای کسانی که عمل لوزه انجام داده اند
  • فلسفه انگشت در دماغ کردن
  • راهنمایی های طب سنتی و کمک به رفع بوی کام
  • گرفتگی صدا را با دمنوش های گیاهی رفع کنید
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما