مشاوره زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصیی آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد

در بدن انسان انواع و اقسام عضوها وجود دارد و یکی از آن ها ذهن میباشد که به فرماندهی مغز کارش را انجام میدهد.امروزه خوراکی ها و خوردنی هایی بوجود آمده اند که بشدت بر روی عضوهای بدن انسان تاثیر میگذارند و برخی از آن ها سبب میشوند این عضوها کارایی اصلی شان کم شود که در نهایت فرد را با مشکلات خیلی جدی روبرو میکند.

محمد دریایی- محقق طب سنتی گفت: مصرف فست فودها به حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب وارد می‌کند و موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود همچنین مصرف فست فودها موجب کاهش توان حرکتی آنها می‌شود.

محمد دریایی درباره مضرات مصرف فست فودها اظهار داشت: همبرگر، مواد غذایی آماده، تنقلات بی‌ارزش مثل چیپس، پفک و … دارای چربی زیادی هستند که در کاهش حافظه و هوش افراد تاثیر مستقیم دارد.به گفته وی مصرف فست فودها به حافظه کوتاه‌مدت فرد آسیب وارد می‌کند و موجب کاهش کارایی ذهنی افراد می‌شود همچنین مصرف فست فودها موجب کاهش توان حرکتی آنها می‌شود.

این محقق طب سنتی بیان داشت: فست فودها و غذاهای آماده مانند کنسرو، به دلیل داشتن مواد نگهدارنده، نباید بیش از دو بار در ماه استفاده شوند؛ اسید فسفریک موجود در غذای آماده به عنوان مواد نگهدارنده، باعث پوکی استخوان می‌شود.

غذاهای آماده باعث گسترش بیماری‌های مختلف

دریایی عنوان کرد: فرآورده‌های گوشتی به دلیل داشتن میزان بالای نیتریت، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؛ در کنار پیتزا، همبرگر، سوسیس و کالباس و ماکارونی، نوشابه‌های گازدار نیز در گسترش عوارض، اختلالات و بیماریها نقش زیادی را ایفا می‌کنند.

ترکیبات و ماده اولیه سوسیس و کالباس

وی افزود: با در نظر گرفتن اینکه قیمت فرآورده‌های گوشتی مثل سوسیس و کالباس معمولاً کمتر ازقیمت  گوشت است می‌توان به این نکته اشاره کرد که استفاده از گوشتهای درجه یک در چنین محصولاتی دور از انتظار و غیر ممکن است و نمی‌توان ادعا کرد که در صنایع، از گوشت ماهیچه و سردست گوسفندی خالص برای تولید فرآورده‌های گوشتی استفاده می‌شود.

این محقق طب سنتی یادآور شد: برخی از مردم معتاد به سوسیس, کالباس, همبرگر و پیتزا هستند که باید نسبت به مصرف این محصولات کمی تامل کنند چرا که این محصولات عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

منبع : الو دکتر

5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x