دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

عسل های تقلبی عسل صنعتی عسل شناسایی عسل تشخیص عسل طبیعی بهترین عسل

عسل یک ماده بسیار سودمند برای بدن است که خواص فراوانی را دارد اما در چند سال اخیر متاسفانه عسل صنعتی و غیر خالص در بازار بسیار زیاد شده است و همین موضوع باعث حساسیت در خرید شده است که با یک روش شما می توانید با خیال راحت عسل طبیعی را از عسل صنعتی تشخیص دهید.محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

به گزارش مهر، این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

منبع/مهر

5 1000
ارسال شده در 23 دی 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی هایی درباره عمل فصد خون
  • رفع چربی دور شکم با توت و انگور
  • تاثیرات مختلف امراض قندی بر سلامت استخوان
  • تاثیر قرص فیناستراید بر ریزش مو و وزن
  • عواقب جبران ناپذیر دوش گرفتن زیاد
  • در حین آرایش ورزش کنید تا زیبا شوید
  • روش های برای افزایش توان جنسی مردان و تولید مایع منی
  • شیوه های کاربردی لاغری با آبمیوه طبیعی
  • محبوبترین ها

  • شیوه های مراقبت از چشم با رژیم غذایی مناسب
  • همه چیز درمورد توت فرنگی های ناسالم
  • مایعاتی که نباید همراه وعده های غذایی بنوشید
  • آشنایی با غذاهایی که استرس می آورند
  • حساس گرسنگی با رژیم گرفتن
  • نحوه غذا خوردن در گوشه و کنار دنیا
  • در هوای آلوده از چای کم رنگ و بدون قند استفاده نماییم
  • شگفت‌انگیز ترین بقولات
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر صدرا مقدم
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • استفاده از لوازم آرایشی در بارداری
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x