عسل های تقلبی عسل صنعتی عسل شناسایی عسل تشخیص عسل طبیعی بهترین عسل

عسل یک ماده بسیار سودمند برای بدن است که خواص فراوانی را دارد اما در چند سال اخیر متاسفانه عسل صنعتی و غیر خالص در بازار بسیار زیاد شده است و همین موضوع باعث حساسیت در خرید شده است که با یک روش شما می توانید با خیال راحت عسل طبیعی را از عسل صنعتی تشخیص دهید.محققان کشور موفق به ساخت کیت عسل شدند تا مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی از صنعتی را با کمترین هزینه تشخیص دهند.

عباس ابراهیمی مجری طرح «کیت شیمیایی برای تشخیص عسل طبیعی از عسل صنعتی» با بیان اینکه امروزه مهم ترین دغدغه مصرف کنندگان عسل، اطمینان از کیفیت این ماده غذایی است، اظهار داشت: با توجه به اینکه عسل حاوی ترکیبات مختلفی است؛ تعیین کیفیت آن نیاز به یک آزمایشگاه دارد و با صرف هزینه زیادی همراه است

وی افزود: از این رو درصدد آمدیم تا یک کیت طراحی کنیم تا این تشخیص به راحتی و در کمترین زمان ممکن اتفاق بیافتد.

ابراهیمی در خصوص این کیت عنوان کرد: کیت حاضر بر اساس ارزیابی دو آنزیم گلوکز اکسید دار و دیاستاز و  ماده هیدروکسی متیل فورفورال در عسل طراحی شده است.

وی با بیان اینکه آنزیم های گلوکز اکسیداز و دیاستاز از طریق زنبور وارد عسل می شوند، گفت: عسل های صنعتی فاقد این آنزیم هستند؛ هیدورکسی متیل فورفورال نیز تحت حرارت یا شرایط اسیدی از فروکتوز حاصل می شود؛ عسل های تقلبی تهیه شده از طریق هیدرولیز مواد قندی حاوی مقادیر زیادی از این ترکیب هستند.

وی اظهار داشت: در عسل طبیعی نیز بر اثر حرارت یا نگهداری زیاد، این ترکیب به تدریج در مقادیر کم تشکیل می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه این کیت ساده و کم هزینه را برای شناسایی این مواد در راستای تشخیص عسل سنتی از صنعتی طراحی کردیم، گفت: این کیت میزان فعالیت های آنزیم های موجود در عسل را تعیین می کند و می تواند درصد عسل خالص را از غیر خالص تشخیص دهد. همچنین به واسطه این کیت می توان میزان قند مصنوعی در عسل را تشخیص داد.

به گزارش مهر، این طرح که توسط سید حسین صفوی و عباس ابراهیمی انجام گرفته در هجدهمین جشنواره خوارزمی رتبه دوم شیمی را کسب کرده است.

منبع/مهر

ارسال شده در 23 دی 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • هوش مصنوعی برای اولین بار در این روبات به کار گرفته شد
  • همه تغییر احساسات پس از زایمان زودرس
  • ارزش غذایی فلفل
  • برطرف کردن مشکلات جنسی با تغذیه
  • دلایل بروز آکنه در سنین بزرگسالی
  • تصاویری از دستگاه پی اچ متر
  • روش پیاده روی
  • با این کار این روغن مفید سرطانزا می شود
  • محبوبترین ها

  • در باره ۶ گروه اصلی مواد غذایی این موارد را بدانید
  • استفاده از خوراکی های گیاهی به جای خوراکی های گوشتی
  • تهدید سلامتی بدن با این نشانه های خطرناک
  • نسخه تغذیه ای برای چربی سوزی و عضله سازی
  • آیا خانمهای باردار میتوانند رژیم بگیرند
  • چگونه مواد قندی بخوریم و وزن کم کنیم؟
  • کالری تخم مرغ
  • آیا زیره می تواند عامل لاغری شما باشد؟
  • رپورتاژ

  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است