مشاوره زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)

26

بسیاری از ما ایرانی ها بیشتر اوقات از نان های ایرانی مانند نان سنگک و یا نان لواش استفاده می کنیم. اما اگر قصد دارید طعم های جدید از نان را تجربه کنید این مطلب را بخوانید در این مطلب در رابطه با نان های کشور های مختلف دنیا صحبت خواهیم کرد.

نان، فرآورده ای محصول تفکر باستانیان است که هنوز هم به عنوان غذای اصلی انسان ها شناخته می شود. نان در کشورهای مختلف اسامی گوناگونی دارد و مردم نقاط مختلف جهان با توجه به فرهنگ، سنت و رسم اجدادی شان نان های به خصوصی دارند. با آنها بیشتر آشنا شوید.

 

آلمان

 

 

 

آلمانی ها به این می بالند که متنوع ترین نان های دنیا را در کشورشان دارند. بیش از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نوع نان اولیه و بیش از هزار نوع نان و خمیر کوچک در آلمان تولید می شود. تخمین زده شده که بیش از ۱۶ هزار نانوایی محلی در آلمان وجود دارد که بیش از هزار نوع نان مختلف عرضه می کنند. در واقع ژرمن ها یکی از بزرگ ترین مصرف کنندگان نان در سراسر دنیا محسوب می شوند.

 

 

جنوب آسیا (هند، پاکستان و خاور میانه)

 

 

 

«روتی» و «چپاتی» نان هایی هستند بدون خمیر مایه که با آرد کامل گندم پخته می شود. این نان بیشتر همراه با کاری سرو می شود. در یکی از مشتقات نان روتی به جای آرد سفید، آرد ذرت به کار می رود. در این مناطق نان معروف دیگری به نام «پیوری» هم وجود دارد که شامل یک لایه خمیر نازک است که آن را سرخ می کنند.

 

 

 

 

اسکاندیناوی و شمال اروپا

 

 

از دوران قبل از میلاد مسیح چهار نوع نان در این مناطق وجود داشته، نان های غلات و چاودار نسبت به نان گندم و جو قدیمی ترند. بعد ها زمانی که سربازان اسکاندیناوی در روم مشغول خدمت بودند پخت نان را یاد گرفتند و این روش را با خود به خانه بردند. امروزه نان در این مناطق با استفاده از آرد یک نوع گندم سرخ پخته می شود. ضمن اینکه فرهنگ مصرف نان های متنوع از آلمان به این کشورها هم سرایت کرده است.

 

 

 

 

 

دانمارک

 

 

 

در اواخر قرن ۱۹ میلادی نانوایی های دانمارکی در شهرهای بزرگ هر روز صبح نان تازه و خوشمزه ای را با آرد گندم می پختند اما این نان های پر ادویه بیشتر به قشر مرفه جامعه تعلق داشتند. از آن زمان تاکنون نان های تازه و متنوعی در نانوایی ها پخته می شود و این نان های سنتی در کنار سایر محصولات کارخانه ای همچنان طرفدار دارند.

 

 

 

 

مکزیک

 

 

 

در مکزیک به نان «پَن» می گویند. علاوه بر این مکزیکی ها نان دیگری هم دارند به نام «تورتیلا» که با آرد ذرت پخته می شود و غذاهای گوشتی را با این نان می پیچند. این گوشت پیچ ها یکی از غذاهای اصلی مردم مکزیک به شمار می رود.

 

 

 

 

 

 

فنلاند و روسیه

 

 

 

هر دوی این کشورها نان تیره رنگی دارند که با استفاده از چاودار و خمیرترش به عمل می آید. نان چاودار سنتی در فنلاند دایره شکل است که بخش مرکزی آن حفره ای دارد. این نان ها نسبت به نان گندم سفت تر هستند و به همین دلیل می توان آنها را در درازمدت نگهداری کرد. البته نان چاودار با رنگ روشن هم در این مناطق وجود دارد و از سایر غلات هم برای پخت نان استفاده می شود. در فنلاند نان گندم چندان رایج نیست و فقط برای تهیه کلوچه های ساده یا قرص های نان کوچک از آرد گندم استفاده می شود.

 

 

انگلستان

 

 

 

در انگلستان طیف وسیعی از نان های سنتی وجود دارد که اغلب نازک و مستطیلی شکل هستند. یکی دیگر از این نان های سنتی به شکل قرص نان گرد و کلفتی است که بیشتر در شمال شرقی انگلستان دیده می شود.

 

 

اسکاتلند

 

 

 

در این کشور نان ساده ای مصرف می شود که ارتفاع آن بیشتر از نان معمولی است، نازک است و سطح بیرونی آن حسابی برشته شده. این نان ساده نسبت به نان های آمریکایی و انگلیسی سفت تر است، مصرفش فقط به اسکاتلند محدود می شود و خارج از این منطقه محبوبیتی ندارد.

 

 

فرانسه

 

 

 

نان باگت فرانسوی یکی از نان های معروف است که در سایر نقاط دنیا هم دیده می شود اما گذشته از آن نان دیگری هم وجود دارد که کاملا برشته و شبیه نان تست است. به نظر می رسد که فرانسوی ها به نان خشک و برشته شده علاقه زیادی دارد چون در نانوایی ها نان را بدون پوشش و به صورت باز نگه می دارند تا سطح بیرونی آن خشک باشد.

 

 

 

در نانوایی های فرانسوی روزی سه بار نان پخته می شود و گاهی اوقات داخل این نان ها گردو می ریزند یا روی آنها را با دانه های خشخاش پر می کنند.

 

 

ایتالیا

 

 

 

ایتالیا هم به داشتن نان های متنوع و خوشمزه معروف است. در واقع این کشور دستور آشپزی های مختلف و سنتی گوناگونی دارد و به همین دلیل تنوع نان در ایتالیا زیاد است. نان های لوله ای بیشتر در مناطق شمالی دیده می شود و قرص نان های بزرگ بیشتر در جنوب ایتالیا مصرف می شوند. نان ها اغلب مقداری روغن زیتون، کره یا کمی چربی دارند که با خمیر مخلوط می شود و نان را لذیذتر می کند. خمیر پیتزا هم از همین خانواده است که به دلیل گستردگی رستوران های ایتالیایی مردم بیشتر نقاط جهان با این طعم و مزه آشنایی دارند.

 

 

آمریکا

 

 

 

 

به دلیل گستردگی مزارع ذرت، نان سنتی آمریکا از خمیری با آرد ذرت تهیه می شد و سایر محصولات دیگر مانند بیسکویت هم در این کشور بسیار مرسوم بود. البته نان ذرت در مناطق مختلف آمریکا اشکال مختلفی داشت و بافت و مزه اش متفاوت بود. در ایالت های جنوبی بیشتر آرد ذرت سفید را ترجیح می دادند که ممکن بود مقداری شکر یا آرد گندم هم به آن اضافه کنند اما در شمال آمریکا نان نرم تر و شیرین تری پخته می شد که نیمی از خمیر آن با آرد گندم به دست می آمد و بدین ترتیب نرم تر می شد.

 

در حال حاضر یک نان پرطرفدار آمریکایی با استفاده از خمیر آرد گندم و شیر تهیه می شود و لایه خارجی نازکی دارد. این نان کمی هم شیرین است و به صورت برش های یک اندازه ای در بسته بندی به فروش می رسد. البته نان های سفید ساندویچی هم در این کشور محبوبیت زیادی دارند.

 

 

چین

 

 

 

نان سنتی چین «مانتو» نامیده می شود که از آرد گندم به دست می آید. در شمال چین این نان به طور متناوب به جای برنج استفاده می شود. جالب است بدانید شیوه طبخ آن برخلاف نان کشورها مختلف است و با بخار پخته می شود. مانتو کمی شبیه نان سفید غربی است اما به دلیل بخارپز شدن سطح بیرونی برشته و قهوه ای رنگی ندارد. گاهی اوقات چینی ها داخل مانتو را با سبزیجات یا گوشت پر می کنند

5 1000
ارسال شده در 20 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x