استرس سمی است که پیر شدن را در پی دارد

وقتی که فشار احساسی یا روانی یه یک فرد وارد میشود و آن فشار بیشتر از تحمل آن فرد میباشد استرس بوجود خواهد آمد.عادت های شخصی و کارهای روزانه از علل ایجاد استرس هستند و باید بگوییم که استرس از سم های شدید بدن حساب میشود.تغییر ژن های بدن با استرس امکانپذیر است و همین موضوع میتواند سلامت را به خطر بیندازد.

یک روانشناس گفت :استرس ژن های بدن انسان را تغییر می دهد و این ژن ها بر نحوه ذخیره سازی چربی در بدن، نحوه عملکرد دستگاه ایمنی بدن، سرعت پیر شدن جسم و احتمال ابتلا به سرطان نظارت داشته و استرس می تواند به شدت آن ها  را تحت تأثیر خود قرار دهد.

وی با اشاره به این که اتفاقات دوران کودکی بر میزان استرس تأثیرگذار است، افزود:نتایج پژوهش ‎ها نشان می دهد که حتی اتفاقات دوران کودکی می تواند تعیین کننده سطح هورمون آزادکننده کورتیکوتروپین در مقادیر کم و زیاد باشد.

این روانشناس تصریح کرد:هورمون آزادکننده کورتیکوتروپین بر میزان ترشح غدد فوق کلیوی هم چنین استرس تأثیر مستقیم دارد.

وی با اشاره به این که استرس به مغز انسان آسیب می رساند، تصریح کرد:سطوح زیاد هورمون استرس می تواند به بخش های مهم مغز مانند هیپوکمپوس آسیب جدی وارد کند(هیپوکمپوس قسمتی از دستگاه کناره ای مغز و مسئول حافظه است).

یکی از عللی که افراد پس از دوران طولانی مدت ابتلا به استرس مزمن به «خستگی غدد فوق کلیوی» مبتلا می شوند، این است که مغز برای نجات خودش ترشحات غدد فوق کلیوی را کنار می گذارد.

وی ایمان به موفقیت خود، عدم بزرگنمایی مسائل، مثبت اندیشی، رضایت به مکان و موقعیت کنونی را از راه های درمان استرس برشمرد.

منبع : خبرگزاری برنا

۴ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۰۸
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.