دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم؟ پیشگیری از سرطان‌ پیپرلونگومین

نوع بدخیم سرطان تا کنون درمان نشده و روش درمانی برای آن بصورت قطعی پیدا نشده است.در کشور پر جمعیت هند میزان مبتلا شدن به سرطان پایین است و این بخاطر تنوع غذایی مردم این کشور میباشد.هندی ها یک نوع خاص از ادویه را مصرف میکنند که در طب باستانی از آن استفاده میشده و از خاصیت های شگفت انگیزی بهره می برد.

به نقل از Medicaldaily، کارشناسان با بررسی بر روی فلفل بلند هندی یا long pepper دریافتند این ادویه حاوی انواع مواد مغذی برای سلامت بدن از جمله نوعی آنزیم است که می تواند رشد تومورهای سرطانی بزرگ را متوقف کند و به این ترتیب مانع پیشرفت سرطان و مرگ بیمار شود.

بر اساس این تحقیقات که در مجله Journal of Biological به چاپ رسیده است ماده شیمیایی به نام پیپرلونگومین می تواند تکثیر درسلول های سرطانی را مهار و ریشه کن کند.

از جمله سرطان هایی که دانشمندان دریافتند با استفاده ازفلفل بلند هندی می توان با آنها مقابله کرد، سرطان های پروستات، ریه، روده، سینه و مغزاست.

کارشناسان امیدوار هستند که بتوانند نسل جدیدی از داروها با استفاده از ترکیب موجود این فلفل مخصوص را تولید و در درمان سرطان های سرکش به کار برند.

نکته قابل تامل در این تحقیق تفاوت عملکرد این نوع فلفل با نوع های دیگر فلفل از جمله پاپریکا و چیلی در مقابله با سرطان  و مهار آن است.

فلفل های معمولی، چیلی وپاپریکا به دلیل طعم تند خود می توانند باعث نابودی سلول های سرطانی شوند، زیرا عطرو طعم تند کپسایسین ماده شیمیایی موثر در فلفل می تواند باعث مرگ تومورهای سرطانی شود، اما فلفل بلند هندی طعمی شیرین و مطبوع دارد و حاوی کپسایسین نیست و در عوض از طریق وجود آنزیم های خود می تواند مانع رشد تومورها شود.

کارشناسان امیدوار هستند با ادامه تحقیقات بتوانند به نتایج بیشتری در خصوص خواص درمانی این ادویه شفابخش دست یابند.

منبع : الف
5 1000
ارسال شده در 12 بهمن 1395 توسط با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • کاهش وزن به چه قیمتی؟
  • تاثیرات خواب روزانه بر قدرت مغز
  • خطر برند بیبی جانسون برای سلامتی خردسالان
  • استفاده از ماسک میوه‌ای برای محافظت از پوست
  • مشاجره در خانواده و تهدید سلامت روانی اعضا
  • ترفندهای لازم برای زیورآلات
  • بی خوابی نوجوانان و بالا رفتن ریسک ابتلا به دیابت نوع 2
  • باردارشدن با وجود بیماری هوچکین
  • محبوبترین ها

  • تروما نخستین عامل مرگ و میر در جمعیت زیر 45 سال
  • از جمله عوارض رژیم های لاغری سریع این بیماریست
  • مختصری درباره آبله مرغان بیماری فصل بهار
  • بررسی علل ابتلا به سندرم تونل کارپال و راه های جلوگیری از آن
  • مقابله با عوامل تشدید کننده سرطان روده
  • تعریف اوتیسم به همراه توصیف, علت, نشانه ها تشخیص و درمان
  • با روش­های جدید سرطان سینه محو می شود
  • با ورزش سرطان سینه را شکست دهید
  • رپورتاژ

  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x