کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
نارمک/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی نارمک
متخصص کامپوزیت زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی

در کشور ما کم نیستند افرادی که سالانه جان خود را به علت بیماری قلبی و یا سکته قلبی از دست می دهند. به همین دلیل لازم است تا راهکاری  برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و جلوگیری از بروز سکته قلبی اندیشید. نوع تغذیه و رژیم غذایی اولین،مهم ترین و تاثیر گذار ترین عامل در این باره است. با دکتر سلام همراه باشید.

مصرف برخی مواد غذایی باعث انباشته شدن پلاک‌های چربی در رگ‌ها شده و آنها را سفت و تنگ می‌کنند. این مساله نیز باعث بروز مشکلی به نام تصلب شرائین می‌شود که به زبان ساده معنای گرفتگی رگ‌های خونی و در نهایت سکته قلبی است. درادامه با ۷ ماده غذایی آشنا می‌شوید که تاثیر زیادی در گرفتگی رگ‌های خونی دارند.

مصرف برخی مواد غذایی باعث انباشته شدن پلاک‌های چربی در رگ‌ها شده و آنها را سفت و تنگ می‌کنند. این مساله نیز باعث بروز مشکلی به نام تصلب شرائین می‌شود که به زبان ساده معنای گرفتگی رگ‌های خونی و در نهایت سکته قلبی است. درادامه با ۷ ماده غذایی آشنا می‌شوید که تاثیر زیادی در گرفتگی رگ‌های خونی دارند.

تخم مرغ

تخم مرغ جزو مواد غذایی‌ای است که بحث و جدل زیادی در خصوص آن وجود دارد. همیشه این سوال وجود دارد افرادی که چربی خون دارند می‌توانند تخم مرغ مصرف کنند یا خیر؟ تخم مرغ حاوی چربی‌های حیوانی است و بنابراین زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش کلسترول خون و تشکیل پلاک‌هایی در رگ‌های خونی می‌شود. اگر عادت دارید هر روز صبح دو سه عدد تخم مرغ نیمرو کنید بهتر است کمی مراقب باشید. یادتان باشد که به‌خصوص زرده تخم مرغ حاوی کلسترول است. البته از آنجایی که این کلسترول کمتر توسط روده‌ها جذب می‌شود تخم مرغ تاثیر متوسطی دارد. یادتان باشد که تخم مرغ خواص و فواید زیادی دارد و نباید از برنامه غذایی حذف شود.

گوشت قرمز

گوشت قرمز نه تنها عاملی برای افزایش خطر ابتلا به سرطان روده است بلکه می‌تواند باعث افزایش خطر بیماری‌های قلبی وعروقی نیز باشد. نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد ال کارنیتین موجود در گوشت قرمز خطر تصلب شرائین را بالا می‌برد. یعنی باعث افزایش خطر مسدود شدن عروق می‌شود. علاوه بر این گوشت قرمز چرب حاوی چربی‌های اشباع شده است که شهرت زیادی در افزایش کلسترول بد خون دارند. البته همچنان توصیه به حذف گوشت قرمز نمی‌شود. فقط باید از مصرف روزانه آن خودداری شده و از دیگر منابع پروتئین مانند ماهی‌های چرب نیز استفاده شود.

چربی‌های مضر

چربی‌های ترانس از جمله دشمنان اصلی قلب محسوب می‌شوند. این چربی‌ها در غذاهای آماده، پیراشکی و شیرینیجات صنعتی به میزان زیادی وجود دارند. یادتان باشد که این چربی‌ها حتی بیشتر از چربی‌های اشباع شده موجود در گوشت قرمز مضر هستند چون باعث کاهش میزان کلسترول خوب و افزایش کلسترول بد خون می‌شوند. در حین خرید محصولات غذایی به واژه «روغن‌های گیاهی هیدروژنه» دقت کنید. چون در نگاه اول به نظر سالم می‌آیند اما واقعیت این است که این‌ها چربی‌های ترانس بوده و باعث افزایش کلسترول بد خون می‌شوند.

نمک

اگر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارید بهتر است غذاهایتان را شور و پرنمک نکنید. به خاطر اینکه از هر ۲ نفر که عادت به زیاده روی در مصرف نمک دارد یک نفر به پرفشاری خون مبتلا می‌شود. این بیماری نیز باعث سفتی رگ‌های و پیری رگ‌های خونی شده و انعطاف آنها را از بین می‌برد. نمک همچنین باعث رسوب در رگ‌ها می‌شود که در نهایت برای قلب مشکل ایجاد می‌کند.

پنیرها

پنیرها جزو مواد غذایی هستند که افراد در معرض خطر سکته قلبی باید در مصرف آنها احتیاط کرده و حد تعادل را رعایت کنند. پنیرها حاوی میزان بالایی کلسترول بوده و میزان کلسترول بد خون را افزایش می‌دهند. در نتیجه زمینه ایجاد رسوب در رگ‌ها بالا می‌رود. علاوه بر این پنیرها به دلیل چربی و نمک زیادی که دارند امکان ابتلا به پرفشاری خون را نیز افزایش می‌دهند. بنابراین لازم است که در مصرف پنیر دچار افراط نشوید.

محصولات لبنی

بدون شک هیچ چیز به اندازه خوردن کره یا خامه با انواع مرباها دلچسب نیست. اما باید حواستان باشد که دچار زیاده‌روی نشوید. خامه نیز همانند شیر و کره جزو محصولات لبنی است و حاوی میزان زیادی چربی اشباع شده خطرناک برای رگ‌هاست. یادتان باشد که مصرف چربی‌های اشباع شده برای افرادی که در معرض مشکلات قلبی عروقی هستند، توصیه نمی‌شود. این چربی‌ها باعث افزایش کلسترول خون شده و رسوب ایجاد می‌کنند که منجر به تنگ شدن رگ‌ها می‌شوند. توصیه می‌شود به جای خامه یا کره و غیره از روغن زیتون یا روغن کلزا برای پخت‌وپز استفاده کنید..

سوسیس و کالباس

این گوشت‌های فراوری شده نه تنها هیچ خیری برای بدن ندارند بلکه انواع مشکلات و بیماری‌ها را نیز به جان افراد سالم می‌اندازند. سوسیس و کالباس و غیره باعث افزایش کلسترول بد خون می‌شوند. زمانی که کلسترول خون بالا باشد پلاک‌هایی ایجاد می‌شود که به جداره رگ‌ها چسبیده و باعث کند شدن جریان خون می‌شوند. در نتیجه خطر بروز سکته قلبی افزایش می‌یابد. فراموش نکنید که این مواد غذایی همچنین حاوی میزان زیادی نمک هستند. یادتان باشد که چربی گوشت‌های قرمز حاوی چربی‌های اشباع شده است که باعث افزایش کلسترول بد خون می‌شوند. البته منظورمان این نیست که مصرف گوشت قرمز را به طور کلی حذف کنید

 منبع: آرمان
ارسال شده در 19 بهمن 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اضافه وزن هم میتواند یکی از علتهای کمر درد باشد
  • عکس عینک طبی
  • تکنیک هایی برای بلندتر شدن قد
  • بررسی ارتباط بین ابتلا به بیماری های قلبی و افسردگی
  • تسکین گزیدگی با حشرات با این روش ها
  • اختراع لباسی که مانع ورود عوامل بیولوژیک میشود
  • 5 ماده غذایی خارق العاده که باید به لیست خود اضافه کنید
  • اتفاقات مختلف در بدن پس از پیاده روی
  • محبوبترین ها

  • برای حفظ تندرستی این ورزش ها را در پیش بگیرید
  • حتی میزان کم ورزش هم به بدن کمک میکند
  • در مورد رشته ورزشی سمبکالاه اطلاعات بیشتری کسب کنید
  • شدت تمرین در ورزش سالمندان
  • توصیه های خواندنی شاون ری درباره نکات مهم تمرینی
  • آیا واقعا درباره «فلای بورد» اطلاعات دارید؟
  • ارتباط سلامت جسم و مرگ
  • رفع مشکلات مربوط به آسم با این ورزش
  • رپورتاژ

  • پس دادن پوشک و راه‌هایی برای پیشگیری از آن
  • آیا شیر گاو کلسیم مورد نیاز مادران در دوره شیردهی را تأمین می‌کند؟
  • جدیدترین روش درمان ام اس با ازون تراپی و اکسیژن درمانی
  • كلينيك تخصصى دندانپزشکی سعادت آباد
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی