کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست

19

این خوراکی ها در اوایل سال در کشور ما مضرفشان به اوج می رسد ، کمتر کسی است که از آجیل بدش بیاید. این خوراکی هم مفید است هم مضر. فایده داشتن یا ضرر داشتن آن ، بسته به وضعیت جسمانی فردی دارد که می خواهد از آن استفاده کنید.

 

آجیل چرب است، اما چربی اش از نوع اشباع نشده است که کلسترول خون را پایین می آورد و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند.

شما نیز ممکن است دچار اشتباهاتی درباره تهیه و مصرف آجیل شوید که در این جا به ۶ مورد از آن ها پرداخته ایم.

۱ بعضی ها خیال می کنند آجیل ارزش غذایی ندارد و به قول معروف، شکم پرکن است!

اصلا این طور نیست! آجیل منبع سرشاری از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از مواد معدنی و ویتامین های آنتی اکسیدان است

۲ بعضی ها فکر می کنند چربی آجیل، سلامت قلب را تهدید می کند .

البته آجیل چرب است، اما چربی اش از نوع اشباع نشده است که کلسترول خون را پایین می آورد و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کم می کند. اغلب مغزهای موجود در آجیل شامل ۹۰ درصد اسیدهای چرب اشباع نشده هستند.

۳ – برخی می گویند آجیل سرطان زاست .

برعکس! انواع آجیل حاوی آنتی اکسیدان هایی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. این آنتی اکسیدان ها از اکسید شدن و تخریب سلول ها و بروز بیماری هایی مانند دیابت هم جلوگیری می کنند. البته دیابتی ها برای مصرف آجیل باید میزان تقریبی انرژی و کربوهیدرات آجیل مصرفی روزانه خود را محاسبه کنند و آن را از کل کالری و کربوهیدرات دریافتی روزانه شان کم کنند.

۴ – بعضی ها هم از آن ور بام می افتند و می گویند آجیل هیچ ضرری برای بدن ندارد .

این هم اشتباه است! بالاخره آجیل ها پرکالری هستند و هر گرم آجیل، لااقل ۵ کالری انرژی غذایی تولید می کند. از نظر ارزش تغذیه ای، یک نعلبکی آجیل تقریبا ۶۰۰ کالری انرژی غذایی دارد؛ یعنی معادل ۲ بشقاب برنج! و به همین دلیل توصیه می شود مصرف آجیل و مغزها به عنوان میان وعده و در حد متعادل باشد. وجود چربی های متراکم در انواع آجیل در افزایش وزن و بروز چاقی موثر است. ضمن این که آجیل، سلامت دندان ها را هم به خطر می اندازد و بعضی از محتویات آجیل، مانند بادام زمینی، برای بعضی افراد به شکل آلرژن عمل می کند و حساسیت زا هستند.

افرادی که به بادام زمینی یا به دیگر اقلام موجود در آجیل حساسیت داشته باشند، با مصرف آن دچار واکنش های حساسیتی می شوند که این واکنش ها در بعضی از موارد می تواند بسیار شدید و حتی کشنده باشد. به همین خاطر توصیه می شود این قبیل افراد از خوردن آجیل یا آن اقلام خاص چشم پوشی کنند. ضمنا افراد مبتلا به آسم هم باید از خوردن آجیل و خشکبار به طور کلی پرهیز کنند.

۵ – می گویند فشارخونی ها باید قید تمام انواع آجیل را بزنند .

نه! به فشارخونی ها توصیه می شود در صورت تمایل به مصرف آجیل، تا حد ممکن از آجیل های خام استفاده کنند و دور آجیل های بو داده و شور را خط بکشند. آجیل اگر به اندازه و به عنوان منبع تامین کننده بخشی از انرژی غذایی روزانه مان مصرف شود، ضرر که ندارد هیچ، مفید هم هست. اما بیماران مبتلا به فشار خون بالا باید حسابی مواظب باشند چون تحقیقات نشان داده مصرف آجیل های شور می تواند در افراد مبتلا به فشار خون بالا، منجر به شوک ناگهانی و ایست قلبی شود.

۶ – خیلی ها موقع خرید آجیل، پسته های لب خندان را ترجیح می دهند .

می دانید پسته ها را چطوری لب خندان می کنند؟ اولش، آنها را می ریزند در ظرف آبگرم تا پسته ها حسابی باد کنند و بعدش بلافاصله می ریزندشان توی ظرف آب سرد تا به قول خودشان، پوست پسته بترکد. اما این شوک حرارتی ( اختلاف دمای ناگهانی )، روی کیفیت پسته تاثیر منفی می گذارد و علاوه بر آن، موجب نم کشیدن پسته می شود.

خلاصه این که پسته های لب خندان هم ارزش غذایی شان پایین تر است، هم زودتر فاسد می شوند. حتی تخمه های لب خندان هم انتخاب مناسبی نیستند؛ چون مغز تخمه وقتی در مجاورت هوا قرار می گیرد، علاوه بر طعم، کیفیتش را هم از دست می دهد و زودتر از انواع دربسته فاسد می شود.

5 1000
ارسال شده در 26 فروردین 1393 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی