کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش

مضرات کره کره چه مضراتی دارد؟ ابتلا به دیابت

در بدن انسان امکان دارد اختلال متابولیک یا به زبان رایج تر اختلال سوخت و سازی اتفاق بیفتد که نام این اتفاق بیماری قند(Diabetes Mellitus)یا دیابت(Diabetes)است.زمانی که این اختلال بدن را درگیر خودش میکند هورمونی که قند خون را پایین می آورد دیگر توسط بدن تولید نخواهد شد،نام این هورمون انسولین است که نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکند.

طبق یافته های تحقیقاتی، مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود.

یافته های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان می دهد افرادی که روزی ۱۲ گرم کره مصرف می کنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

چربی اشباع شده حیوانی نظیر کره و پنیر سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس هستند، از اینرو مصرف این چربی ها موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ می شود درحالیکه مصرف ماست پرچرب با کاهش این ریسک مرتبط است.

در حالیکه رژیم های غذایی گیاهی مملو از حبوبات، غلات سبوس دار، میوه ها، سبزیجات و مغزیجات آجیلی بیش از غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده برای سلامت مفید هستند.

محققان تاکید می کنند که رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از میوه و سبزیجات تازه، پروتئین های کم چرب، چربی های سالم نظیر روغن زیتون بوده و مقدار قند تصفیه شده و چربی های اشباع شده در آن کم است، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن بخصوص دیابت نوع۲ سودمند هستند.

در مطالعه جدید تیم تحقیق داده های ۳۳۴۹ شرکت کننده سالم و بدون دیابت، اما در معرض ریسک بالای بیماری قلبی-عروقی، را مورد بررسی قرار دادند. بعد از ۴.۵ سال پیگیری این افراد، ۲۶۶ شرکت کننده مبتلا به دیابت شده بودند.

منبع : مهر نیوز

5 1000
ارسال شده در 2 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درمان و رفع کمردرد با روش های درمانی خانگی
  • ممنوعیت تردد سنین پایین و سالمندان در این روزها
  • آیا لاغری و چاقی با کم خوابی ارتباط دارد؟
  • فواید طلایی سنجد که تا کنون از آن خبر نداشتید
  • نکاتی باورنکردنی در رابطه با فندق
  • ارتباط میزان هوش با ماه تولد افراد
  • راه های تعیین جنسیت فرزند قبل از باروری
  • عوارض جدی و خطرناک مصرف قرص های ویاگرا
  • محبوبترین ها

  • مشکلات واژن در بانوان
  • در انواع رابطه جنسی انتقال ایدز تا چه حد ریسک پذیر است ؟
  • با بهداشت ازدواج و زناشویی بیشتر آشناشویم
  • تمایل جنسی زنان بیشتر است یا مردان
  • بهداشت فردی پس از آمیزش برای مردان
  • مهمترین مشکلات هورمونی و جنسی در بانوان کدامند؟
  • درباره واكسن زگيل تناسلى بیشتر بدانیم
  • در پزشکی به چه چیزی مایع منی گفته می شود
  • رپورتاژ

  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای زیبایی لبخند
  • آبدومینوپلاستی چیست؟؟
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • هزینه لیپوماتیک (پیکرتراشی)
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x