کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال

مضرات کره کره چه مضراتی دارد؟ ابتلا به دیابت

در بدن انسان امکان دارد اختلال متابولیک یا به زبان رایج تر اختلال سوخت و سازی اتفاق بیفتد که نام این اتفاق بیماری قند(Diabetes Mellitus)یا دیابت(Diabetes)است.زمانی که این اختلال بدن را درگیر خودش میکند هورمونی که قند خون را پایین می آورد دیگر توسط بدن تولید نخواهد شد،نام این هورمون انسولین است که نقش مهمی را در بدن انسان ایفا میکند.

طبق یافته های تحقیقاتی، مصرف کره موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت می شود.

یافته های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان می دهد افرادی که روزی ۱۲ گرم کره مصرف می کنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

چربی اشباع شده حیوانی نظیر کره و پنیر سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس هستند، از اینرو مصرف این چربی ها موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ می شود درحالیکه مصرف ماست پرچرب با کاهش این ریسک مرتبط است.

در حالیکه رژیم های غذایی گیاهی مملو از حبوبات، غلات سبوس دار، میوه ها، سبزیجات و مغزیجات آجیلی بیش از غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده برای سلامت مفید هستند.

محققان تاکید می کنند که رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از میوه و سبزیجات تازه، پروتئین های کم چرب، چربی های سالم نظیر روغن زیتون بوده و مقدار قند تصفیه شده و چربی های اشباع شده در آن کم است، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مزمن بخصوص دیابت نوع۲ سودمند هستند.

در مطالعه جدید تیم تحقیق داده های ۳۳۴۹ شرکت کننده سالم و بدون دیابت، اما در معرض ریسک بالای بیماری قلبی-عروقی، را مورد بررسی قرار دادند. بعد از ۴.۵ سال پیگیری این افراد، ۲۶۶ شرکت کننده مبتلا به دیابت شده بودند.

منبع : مهر نیوز

5 1000
ارسال شده در 2 اسفند 1395 توسط با موضوع تغذیه
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • برای صبحانه چه مواد غذایی بهتر است؟
  • چطوری مسواک را میکروب زدایی کنیم
  • چه رنگ مویی هر چقدر که شسته شود خوشرنگ تر می شود
  • همه گیر شدن بی رویه آلزایمر
  • داشتن هدف در زندگی فرد افسرده
  • با شیر نارگیل موهای فر را صاف کنید
  • ترفندهای افزایش سلامتی در سال جدید
  • بهبودی ناقص در بیماری افسردگی
  • محبوبترین ها

  • مشاغل افسرده کننده و اضطراب آور
  • برای برخورد با افراد گستاخ این شیوه های هوشمندانه را بکار ببرید
  • اطلاعات کامل درباره خیانت در زناشویی
  • با نامزدتان شیوه های معاشرت را یاد بگیرید
  • مهم ترین دلایل برای گرایش دختران به بزهکاری
  • علاقه به ازدواج دیرهنگام در جوانان
  • افراد وسواس مراقب سرایت بیماری شان باشند
  • جویدن آدامس و این همه فایده
  • رپورتاژ

  • ترک سیگار با جدیدترین روش توسط دکتر احیایی
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • دکتر حسن عامری جراح زیبایی گوش و بینی
  • اصلاح ناهنجاری های دندانی با ارتودنسی
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x