مشاوره زیبایی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

آیا شما هم عاشق طعم و مزه غذاهای شور هستید و نمکدان را از خود رها نمی کنید؟ شاید زمان آن فرا رسیده باشد که این عادت نمک دوستی را کنار بگذارید. هفته جهانی نمک آگاهی یک رویداد سالانه جهانی است برای جلب توجه به این کریستال های سفید که ممکن است خیلی برای سلامت ما بی ضرر هم نباشند و باعث مشکلات جدی مانند فشارخون بالا (علت اصلی سکته مغزی) باشند و می توانند خطر ابتلا به حمله قلبی و نارسایی قلبی را افزایش دهند.

این هفته از بیستم  تا بیست و ششم مارس هر سال است با این موضوع که ” نمک قاتل فراموش شده ” است.

با توجه به مطالعات جهانی در مورد نمک، مصرف نمک با مسائلی مانند سرطان معده، پوکی استخوان، احتباس آب در بدن و نفخ، بیماری های کلیوی و سنگ کلیه ارتباط مستقیم دارد و می تواند علائم دیابت و آسم را بدتر کند. بسیاری از ما از نمک به صورت بیش از اندازه استفاده می کنیم. مثلاً در آمریکا به طور متوسط 3400 میلی گرم در روز نمک مصرف می شود. این میزان زمانی تعجب آور خواهد بود که شما در نظر بگیرید که هر قاشق چای خوری نمک حاوی دو هزار و سیصد و بیست و پنج میلی گرم نمک است. در حالی که بدن ما برای حفظ تعادل صحیح مایعات، انتقال تکان های عصبی و کمک به انقباض عضلات و آرامش به نمک نیاز دارد اما به میزان بیش از اندازه نمک نیازی نداریم. دستورالعمل های رژیم های غذایی توصیه می کنند که ما کمتر از دو هزار و سیصد میلی گرم در روز از نمک استفاده کنیم هرچند که خود این عدد نیز واحد بالایی است.

کارشناسان بهداشت عمومی می گویند کسانی بیشتر در معرض ابتلا به مشکلات بهداشتی مصرف نمک هستند، شامل افراد بالای پنجاه سال، مانند کسانی هستند که با فشار خون بالا و یا دیابت دست و پنجه نرم می کنند. پس جایی که این همه نمک از آنجا می آید کجاست؟

آیا فقط از تکان دادن نمکدان بر روی غذای شما این همه نمک آمده است؟ خیر بسیاری از این نمک ها در غذاهایی که ما خریداری می کنیم پنهان است. 80 درصد از این نمک ها در غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده است. مانند وعده های غذایی منجمد شده، کنسرو و یا ترشی، هله هوله، پنیر، چاشنی ها، سس ها و حتی نان و غلات و حبوبات است. غذاهایی مانند پیتزاها و سس ها نیز می توانند بسیار شور باشند. به جای نمک و خوشایند کردن غذا برای جوانه های چشایی خود از ادویه های طبیعی برای افزایش دادن طعم غذا استفاده کنید. از جمله: ادویه کاری، زنجبیل، لیمو، پیاز، سیر، خردل خشک و سبزی های خشک.

دکتر سلام

5 1000
ارسال شده در 29 اسفند 1395 توسط با موضوع بیماری ها , تغذیه , مطالب ویژه
کد کم چیست؟

آخرین متد ایمپلنت و ارتودنسی در جهان با دستگاه کدکم، ثبت نام برای مشاوره رایگان

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • افرادی که هرگز نباید فوتبال تماشا کنند
  • قهوه چه تاثیری در روند پیری دارد؟
  • آیا آبلیمو ، آبغوره و سرکه صنعتی برای بدن مفید است؟
  • پیتزای دونر مرغ
  • در ورزش چطوری انگیزه را حفظ کنیم
  • نکاتی در مورد دوران بارداری که تا به حال نشنیده اید
  • آینده اطفال با استفاده مدام از تبلت
  • پیشگیری و معالجه صدمات ناشی از بدمینتون بخش 2
  • محبوبترین ها

  • حرکات ورزشی نشسته و خوابیده
  • برای افراد مبتدی چه مکمل هایی باید استفاده شود؟
  • دمای محیط چه تاثیراتی بر دریافت انرژی در زمان ورزش دارد؟
  • آسیب به سلامتی با کنار گذاشتن ورزش
  • بررسی نحوه دویدن خردسالان
  • تمرینات ورزشی برا رفع سلولیت در پا
  • زمان مورد نیاز برای استراحت بین ست های تمرینات قدرتی
  • اشخاص مبتلا به پارکینسون و ارزیابی ورزشهای مربوط به آن
  • رپورتاژ

  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • لبخندی بی همتا با بهترین متخصص ارتودنسی
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • زیبایی دندان های شما از زبان دکتر سهراب بهروزی
  • لیفت صورت با نخ
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x