دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست

مصرف میوه و سبزی همیشه توسط متخصصین تغذیه توصیه می شود بهتر است از اهمیت این دسته غذایی غافل نشوید و در وعده های روزانه تان میوه و سبزی بیشتری بگنجانید تا دچار عوارض جانبی ناشی از آن ها نشوید از روش های ترغیب افراد خانواده به خوردن میوه و سبزی در ادامه این بخش خواهیم گفت.

همه‌ی ما می‌دانیم که باید میوه و سبزیجات بیشتری بخوریم … اما این کار را انجام نمی‌دهیم. خوردن آن‌ها مانند خوردن ساندویچ و شیرینی‌ها راحت نیست و برای کسی که جوانه‌های چشایی‌اش عادت به استفاده از ان‌ها ندارد ساده نیست. حتی اگر ما طعم سبزی و میوه‌ها را دوست داشته باشیم و متقاعد شده باشیم که سبزیجات و میوه‌ها تازه برای ما خوب هستند، اغلب به سادگی خوردن روزانه‌ی آن‌ها را فراموش می‌کنیم، حتی اگر از مغازه مقداری خرید کرده باشیم. کلید حل این مسئله در متقاعد شدن نهفته است: اگر ما به خوردن مقدار بیشتری غذای سالم اعتقاد پیدا کنیم، این کار را انجام خواهیم داد. در اینجا به برخی از راهنمایی‌های عملی در این زمینه اشاره می‌کنیم:

میوه‌ها و سبزیجات را آماده‌ی خوردن نمایید

بلافاصله پس از خریدن میوه‌ها و سبزیجات، آن‌ها را شسته، آماده و بسته بندی کنید. مقادیر زیادی سیب، انگور، هویج و فلفل بخرید. سیب‌ها و انگورها را شسته و آن‌ها را در جایی قرار دهید که در معرض دیدتان باشد یا اینکه در ظروف پلاستیکی مخصوص قرار دهید تا آماده برای خوردن باشند. سیب قاچ شده همراه با عسل و دارچین یا همراه با کره‌ی بادام زمینی طعم فوق‌العاده ای دارد. فلفل و هویج را بشویید، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را به منظور درست کردن یک میان وعده‌ی سریع و آسان در یخچال قرار دهید. وقتی که ما گرسنه می‌شویم، به اطراف نگاه می‌کنیم، در یخچال را باز می‌کنیم و اگر فقط برش‌های نان و مربا را ببینیم، حتماً آن‌ها را می‌خوریم، فارغ از اینکه در هنگام خرید سبزیجات چقدر پر انگیزه بودیم. این مسئله وقتی که تنها میان وعده‌های ساده‌ی موجود در خانه سبزیجات باشند، می‌تواند مفید باشد.

اسموتی درست کنید

یک روش ساده‌ی دیگر برای مصرف بیشتر سبزیجات، مخلوط کردن آن‌ها در یک اسموتی است. موز و حتی بروکلی می‌تواند طعم و مزه‌ی اسفناج را بهتر کند و یک مخلوط مقرون به صرفه را ایجاد نماید. سیب، یک عدد موز رسیده، تعداد کمی اسفناج و دو فنجان آب را با هم مخلوط کنید تا برای ۵ با در روز یک معجون فوق‌العاده داشته باشید.

خوردن میوه و سبزی را به یک چالش تبدیل کنید

اضافه کردن سبزیجات به هر وعده‌ی غذایی یک چالش است اما انجام پذیر است. شما همیشه می‌توانید مقداری کاهو یا برشی از گوجه فرنگی را به ساندویچتان اضافه کنید و یک سالاد با دو عدد خیار ساده به همراه یک قاشق روغن زیتون می‌تواند بک نسخه‌ی عالی برای هر شامی باشد. هر چیزی که می‌خورید باید همراه با سبزیجات باشد، این یک قانون است. یا اینکه با خوردن یک عدد میوه در روز به چالش بکشید. یک میوه را از قبل انتخاب کرده و مطمئن شوید که آن را همراه با صبحانه یا نهار در روز بعد میل می‌کنید.

چاشنی‌های خودتان را درست کنید

همیشه ماست ساده بخرید و چاشنی‌های میوه‌ای خودتان را برای آن درست کنید. سیب، موز و هلو را خرد کرده و کمی عسل به این مخلوط اضافه کنید، هم اکنون یک ماست با کیفیت اعلاء خواهید داشت که در قفسه‌های هیچ فروشگاهی آن را نخواهید یافت. موز با کمی عسل و دارچین به همراه بلغور جو در هنگام صبح بسیار مناسب است.

میوه‌ها را خارج از دسترس پنهان نکنید

خیلی از اوقات ما برای خوردن میوه و سبزی بسیار پر انگیزه هستیم و مقادیر زیادی می‌خریم و در یخچال پر می‌کنیم و سپس…آن‌ها را نمی‌خوریم. در واقع آن‌ها را خارج از دید و خارج از ذهن قرار می‌دهیم. برای اجتناب از این کار، میوه‌هایی که نیاز به خنک شدن ندارند را روی طبقات بالای یخچال و در جایی قرار دهید که در معرض دید باشند و باقی میوه‌ها و سبزیجات را در وسط یخچال و نه در محفظه‌های پایینی یخچال و در جایی که در معرض دید نباشد، قرار دهید. هر چه بیشتر آن‌ها را ببینید، بیشتر دوست دارید یکی از آن‌ها را میل کنید.

یک روز در هفته را بدون گوشت سپری کنید

اگر امکان دارد یک وعده‌ی غذایی را فقط با استفاده از سبزیجات درست کنید. می‌توانید یک کاری لوبیای گیاهی درست کرده یا با ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده به همراه یک بادمجان و مقداری پنیر فتا در یک فویل در فر یک غذای گیاهی درست کنید. شام مبتنی بر سبزیجات می‌تواند طعم فوق‌العاده ای داشته باشد. یک روز در هفته را انتخاب کرده و آن را بدون گوشت سپری کنید.

خلاق باشید:

  • از پوره‌ی آووکادو به جای مایونز روی ساندویچ‌هایتان استفاده کنید.
  • گل کلم را با سیب زمینی پوره کنید.
  • به جای استفاده از نان از کاهو استفاده کنید: می‌توانید برای مرغ گریل شده از کاهو به عنوان نان استفاده کنید.
  • استفاده از سبزیجات منجمد بسیار ساده بوده و همراه با پاستا و فریتیتا بسیار مناسب است.
  • به تمام چیزهایی که می‌پزید میوه اضافه کنید، مثل کلوچه، پن کیک و نان.

چیپس میوه درست کنید:

  • سیب‌ها را به برش‌های خیلی نازک برش دهید
  • آن‌ها را روی یک لایه و روی یک سینی شیرینی پزی پخش کنید
  • روی یک طرف سیب‌ها را شکر دارچین بپاشید
  • این سیب‌ها را در فر و در حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت (۹۰ درجه سانتی‌گراد) برای مدت زمان ۲ ساعت و نیم بپزید.

نسخه

5 1000
ارسال شده در 7 فروردین 1396 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • بیکاری و ناتوانی جنسی مردان!
  • خبر فوت حسن جوهرچی بازیگر مشهور سینما و تلوزیون
  • هفت راه بازیابی سلامتی پشت میز نشینان
  • آنچه راجع به عوارض تجويز و مصرف غيرمنطقي آنتي‌بيوتيک‌ها بايد بدانيد.
  • آناناس! میوه ای استوایی و مکملی برای سلامتی
  • نزدیکی در دوران نامزدی
  • تماس اضطراری در مواقع اورژانسی با این ساعت
  • چند نکته طلایی از خواص مواد خوراکی پروبیوتیک
  • محبوبترین ها

  • در فصل زمستان چه چیزهایی مصرف کنیم؟
  • بررسی و مقایسه ارزش تغذیه ای انواع شیرهای خوراکی
  • عادات غذایی نادرست
  • 7 نکته در ارتباط با افزایش وزن طبیعی و سالم
  • گوشت های بسته بندی شده و تب کریمه کنگو
  • سلامتی بیشتر با کره گیاهی و حیوانی
  • رابطه سلیقه غذایی و شخصیت هر فرد
  • وعده های غذایی درماه رمضان چگونه باید باشد
  • رپورتاژ

  • لاغری و زیباسازی اندام دکتر شاهین بهجو
  • اصلاح طرح لبخند دکتر سعید هاشمی
  • خدمات زیبایی کلینیک جوانه
  • قدر کلیه هایتان را بیشتر بدانید
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x