کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

روغن زرده تخم مرغ

تخم مرغ که شکلی بیضی مانند دارد بعنوان منبع غذایی برای انسان ها حساب میشود.یک روز طول میکشد که یک تخم مرغ به بار بیاید و به همین علت 1 مرغ فقط قادر به تولید 1 تخم در طول روز است.روغنی که از تخم مرغ بدست می آید روغن بسیار مفیدی است و افرادی که چین و چروک دارند میتوانند از آن بعنوان یک منبع خوب استفاده نمایند.

طرز تهیه روغن زرده تخم مرغ

مرحله اول:

6 عدد تخم‌مرغ را روی شعله گاز برای مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید و بعد آن را در کناری بگذارید تا خنک شود. وقتی خنک شد، پوست آن‌ها را جدا کنید و تخم‌مرغ‌ها از وسط به دو نیم کنید.

مرحله دوم:

حالا با قاشق، زرده‌ها را از سفیده جدا کنید. می‌توانید از سفیده‌ها برای صبحانه یا سالاد استفاده کنید و آن‌ها را دور نیندازید.

مرحله سوم:

با یک چنگال زرده‌ها را به خوبی له کنید و بعد آن‌ها را در یک تابه کوچک بریزید و روی شعله قرار دهید.

مرحله چهارم:

حرارت را کم کنید و تا جایی که زرده‌ها به رنگ تیره و تقریبا سوخته دربیایند تابه را روی شعله نگه دارید. در این حالت توده زرده تخم‌مرغ شروع به دود کردن می‌کند و نباید نگران باشید. وقتی به این مرحله رسید با چنگال حسابی زرده‌ها را له کنید و به طور منظم هم بزنید.

به این فرایند ادامه دهید تا روغن تخم‌مرغ، کاملا از زرده‌ها جدا شود و بیرون بیاید. ممکن است دود غلیظی از آن خارج شود زیرا زرده‌ها کاملا می‌سوزند، پس حتما تهویه آشپزخانه را روی دور تند قرار دهید تا دود اذیتتان نکند.

مرحله پنجم:

وقتی روغن تخم‌مرغ از آن جدا شد، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید برای مدتی بماند تا در دمای طبیعی خنک شود.

مرحله ششم:

در این مرحله بعد از خنک شدن زرده‌ها، باید آن‌ها را از یک صافی توری یا یک تنظیف تمیز رد کنید تا روغن از زرده‌های سوخته جدا شود. این روغن را داخل یک ظرف شیشه‌ای یا سرامیکی تمیز و خشک بریزید (از ریختن آن در ظروف پلاستیکی و فلزی خودداری کنید، زیرا ممکن است در آن واکنش شیمیایی رخ دهد).

اگر در روغن ذرات جامد وجود داشت، دوباره فیلتر کنید تا روغن شفافی به دست بیاید.

این روغن را در دمای اتاق تا یک سال و در یخچچال تا سه سال، می‌توانید نگهداری کنید. اما باید مراقب باشید که قاشق آلوده یا انگشت در آن نکنید و همچنین از نفوذ آب به داخل آن جلوگیری کنید.

فواید روغن تخم‌مرغ برای زیبایی

1. استفاده از روغن تخم‌مرغ در کاهش جای زخم و چین و چروک مفید است.

2.  این ماده همچنین می‌تواند باعث آبرسانی به سلول‌های پوستی شود، به طوری که پوستتان همیشه شاداب و تازه باشد.

3. این روغن برای کاهش پوسته و التهاب پوست بسیار مفید است و با خاصیت ضدباکتریایی و ضدالتهابی خود در درمان اگزما و آفتاب سوختگی موثر است. این روغن برای اینکه پوستی درخشان، جوان و شاداب داشته باشید، یک انتخاب فوق‌العاده است که استفاده از آن را حتما به عادت همیشگی خود تبدیل خواهید کرد.

4. اگر دچار ریزش مو هستید، حتما از روغن تخم‌مرغ برای تقویت ریشه موها و تغذیه بافت آن‌ها استفاده کنید. این روغن هم باعث توقف ریزش مو می‌شود و هم اینکه موهای از دست رفته را برمی‌گرداند. بنابراین در درمان کم‌پشتی موها که ممکن است در بسیاری از زنان و مردان وجود داشته باشد، مفید است.

منبع : بهداشت نیوز

5 1000
ارسال شده در 1 فروردین 1396 توسط با موضوع زیبایی, پوست, مو
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x